Make this night last forever

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG allesammans!


1 år och 1 månad <3

Den stolthet jag känner inom mig, då vi går hand i hand och människor kan se att du är min.. den är ovärderlig! Tack för allt det du får mig att känna och för allt det du är för mig.
Jag älskar dig, obeskrivligt!


Home alone 5

Blir ensam hemma ikväll för pappa och Lisen är i sthlm över helgen. Lite halvtaskigt läge att vara ensam och mörkrädd.. Försöker i alla fall att överleva natten. Får ju trots allt vara med Fredrik hela dagen imorgon, undra just om jag får några döda rosor i år igen, haha <3

Nu ska jag kila en trappa ner och se på tv tills klockan blir mat-dags. Suck... hade glömt bort hur trist det är att vara ensam.

Rapport

Världens bästa Moa är hemkommen från Thailand. Ska vara lite ärlig sådär och säga att det är ganska skönt att ha henne hemma igen! Hon kommer hit på lördag fast då är jag hemma hos Fredrik och firar alla hjärtans dag /slash/ 13 månader. Vilket kommer bli jätte bäst, men får nog allt ta att boka in en tid för systern snart också!

Förresten så hade hon med sig en världs bra present hem till mig. Blev överglad när hon berättade att hon köpt Marc Jacobs - Daisy! tack tack tack tack


Tror du på en död efter livet?

Skulle ge mycket för en projekt-vecka till. Hade nästan förträngt hur jäkligt det är med vanliga lektioner. Inte nog med att vi måste hålla oss vakna större delen av dagen(!!), de drar till med tre prov på en gång också (nästan åtminstone, det är en vecka kvar). Visserligen visste vi redan om två av dem, men när de smäller till med ett tredje på samma vecka så blir man lite trött i skallen. Men vad gör man. Får väl försöka komma underfund med vilket som borde prioriteras i första hand. Psykologi, samhäll eller ljud, hm!

Förövrigt så tycker Anna att jag är dum och borde äta mer pepparkakor..

I've made it obvious

Allt och ingenting. Nu gör jag ett nytt försök, blir lite secondhand dock eftersom att den här bloggen använts förut men ska nog funka ändå. Fast några större framsteg görs inte ikväll, varken med skrivandet eller designen. Tänkte ge mig fan på att bli frisk istället, så sängen och en kopp te går i första hand just nu.