Chill!

Woho!! min soffa från Chilli har kommit. Tidigare än väntat! Eller ja, inte kommit riktigt, den finns att hämta så pappa ska göra det på fredag. Bra ju, då har jag något att syssla med hela kvällen tills Fredrik är klar med krogen :) Hihi. Nu ska jag vara snäll och ringa mormor.

Puss

Jensa!!

Trött, hes, snorig, ont i magen, ont i huvudet.. men glad är jag ändå! Varför vet jag inte egentligen, det bara känns bra :)

Var förresten och såg då VIK förlorade mot Malmö igår. Gör lite ont i hjärtat att tänka på stackars Jens. En utav VIKs två målvakter och gårdagens hackkyckling. Blir så jäkla arg då jag läser allt dumt folk skriver om honom. Tror ni att han gjorde det med flit eller? Det är väl fan inte hans fel att pucken studsade. Visst det var ett misstag av honom, men misstag gör vi alla och det som hände honom igår gör honom inte till en dålig målvakt. Han är inte mer än en människa, man kan inte alltid göra rätt. Stå på dig Jensa!

Wake me up, when September ends..

För nu är det bara en månad kvar tills lille jag är 18!! Kan knappt förstå det. Ska jag snart bli stor jag också?!

Var och såg Flickan som lekte med elden igår på bio med pappa och Lisen. Den var riktigt bra för att vara ärlig, skulle nog nästan kunna säga att den var bättre än Män som hatar kvinnor.. Fast bara nästan.

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva, men nu har du iallafall något nytt att läsa älskling (a) puss

Trams

Var på teorilektion igår på Gruvegårs. Läskigt, tänkte jag och helt själv var jag.. Eller ja, självklart var jag inte helt själv. Men själv utan folk jag kände. Men det gick faktiskt riktigt bra och var lärorikt. Thumbs up! Nu blev jag precis klar med svenskan och ska gå och se på Idol. Imorn väntar hockey, nu jäklar ska vi väl ändå kunna knipa 3 poäng?! Kom igen gulsvart!


Mig äger Fredrik.. hihi

Happy Birthday to you!

Spenderade gårdagskvällen med kulturnatt nere på stan tillsammans med Fredrik, Adem, David, Vera och Anton. Var trevligt om än rätt kallt! Vid tolvslaget grattade vi Adem till 18 år, grattis! Sen tog det slut och vi gick hem Fredrik och jag. Idag har det mest blivit mys i sängen, vilket aldrig är fel. Speciellt inte nu då hösten är på väg och det går mot kallare tider. Finns då inget bättre än att få bädda ner sig i sängen med en mysig pojkvän <3

Lyckorus!

Om 45 minuter ska jag och Danni gå ut till bussen, om 2 timmar och 15 minuter börjar matchen... Lyckan är total!!! Ryser i hela kroppen av bara tanken. ÄNTLIGEN, säger jag bara. ÄNTLIGEN!!!


KROSSA PACKET IFRÅN DALARNA!!

HUSVAGN!

ATJO!...

Igår kväll nös jag så mycket att det gjorde ont i halsen och huvudet hela natten, fint! Mådde lyckligtvis bättre när jag vaknade. Var och skrev in mig på Gruvegårds idag, så snart kan det bli till att börja läsa teori, trist men antar att man inte har något annat val om man nu vill ha det där så kallade körkortet ;p

Hoppas på att må ännu lite bättre imorn. Imorn förmiddag spelar ingen roll, men imorn kväll då jäklar ska jag vara på topp, och egentligen spelar det ingen roll hur dåligt jag mår eller hur ont jag har. För imorn kväll kommer jag vara så jäkla lycklig så att ni inte ens förstår att en människa kan vara så lycklig. Hockeysäsongen drar igång och det pirrar på bra i magen nu vill jag lova. Så som jag längtat... Och ännu återstår det en liten liten tid, men snart, snart då jäklar. ÅH!

20 underbara månader <3

Att älska någon är att längta, hoppas, önska, gräla, gråta, skratta...
Och att vara oerhört lycklig!

Tack för allt det du ger och för allting du får mig att känna. Du är det finaste jag har och det bästa som har hänt mig. Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta!




Bara 2 dagar kvar!!!


Krya på mig

Har gått och skaffat mig en mysig förkylning såhär lagom till hösten.. Känns lite halvtrist sådär. Fredrik gick just hem till Adem för att spendera kvällen där med resten av killarna, hade jag känt mig lite piggare så hade jag hängt med. Men var tvungen att lyssna på mage, näsa och huvud den här gången, så får istället ligga kvar här och snora i min ensamhet. Har åtminstone någonting att se fram emot.. Sällskap inatt :m Fredrik var rätt bestämd och ville att jag skulle åka hem istället då han var rädd att jag skulle må sämre under kvällen och inte skulle vara ensam. Men jag fick min vilja fram tillslut. Håller just på att ladda ner Wall-E, så blir till att kika på den om ett tag och sen bara ta det lugnt och försöka skrämma iväg den dumma förkylningen.. Hur, det vet jag inte. Men något kommer jag nog på! :)


09/09/09

Kom just att tänka på vad jag glömde..

Can't wait

Gissa om hockey-suget känns i magen? Idag är det bara en vecka kvar!



Ryser i hela kroppen!

Styrsö

Igår var jag på botten. Jag tyckte mig se något ljus och ville ta mig upp. Men det gick helt enkelt inte.
Idag är allt som det ska vara igen.

Tänkte då passa på att berätta lite kort bara om släktträffen. Åkte som sagt i fredags, ca 4,5 timmar senare befann vi oss på Styrsö (vilket är en ö ute i Göterborgs skärgård). Där bjöds det på hembakt pizza och en massa prat innan det blev dags att sova.

Väckarklockan ringde vid halv 9 dagen därpå. Hade gärna sovit längre, men hade samtidigt inte velat missa vad som hände. Det blev nämligen kajak-paddling och det var så himla kul att jag inte kan förstå varför jag aldrig provat på det förut. Ca en timme och två trötta armar senare så var vi framme vid stranden igen. Då blev det bad i det kalla havet och därefter satte vi oss i den 90 grader varma bastun och blickade ut över Göteborgs vackra skärgård genom det stora panoramafönstret. Mysigt! Till kvällen kom en inhyrd kock och lagade buffé. Kräsen som jag är så åt jag inte allt vad som fanns. Men det jag åt var kanoN!

Söndagen började med plock och städ. 10.40 tog vi båten in till fastlandet igen. Därefter bar det av till Liseberg. Sjukt kul! Behöver inte säga så mycket mer. Känner att inlägget blev nog långt ändå. Rundar av med ett par bilder.




Lill-tösen som kan vara världens sötaste kusinbarn!


Det finns knappt några riktiga bilar på ön. Istället kör folk omkring i golfbilar. Haha

Lilla syster - Stora syster? Stora syster - Lilla syster?

Mats, Anders, pappa och Kim stod för musiken på lördagkvällen.

På G till fastlandet igen. Sorgligt nog.

Sista anhalten. De e la gött!

Tack alla underbara släktingar för en underbar helg.

Yesterday's history

Mycket kan och har gått fel då jag dragit mina egna slutsatser. När jag hör någonting som inte låter bra, så får jag det att låta ännu värre av någon anledning. Varför vet jag inte, jag har en viss tendens till att sparka på mig själv då jag ligger ner. Nu är det här missförståndet löst och allt är som vanligt, som det ska vara. Och det finns inte ord som kan beskriva hur bra det känns <3

Glöm igår, lev för idag!

Jag älskar dig Fredrik Hedman, mer än du förstår!

Wake me up when September ends

Mysigt semptember väder vi har va? Ne, usch och fy. Hoppas på bättre väder söder ut! Drar ju som sagt ner till Göteborg idag, om ca 30 minuter för att vara lite mer exakt. Känns väl inte sådär otroligt kul just nu, man blir ju deprimerad bara av att veta att det regnar, helst skulle jag nog bara vilja bädda ner mig i sängen och bli varm igen. Men ja ja. Ska ladda in ett par låtar på ipoden nu sen är jag så gott som klar, bara väntan kvar. Hörs på söndag då va! Puss puss puss


This is my last resort

Inte helt oväntat så vann vi brännbollen igår.. vissa ansåg att vi fuska. Men vad gör man? Ni är bara avundsjuka. I know you love us! (Haha)

Skämt åsido. En okej skoldag idag, en okej väntar. Sovmorgon till 10 då samhällen börjar sen blir det hem igen. Ska nämligen fly till Göteborg över helgen, på släktträff. Kan bli både intressant och spännande. Mycket av folket har jag aldrig träffat och dem jag har träffat var det 16 år sedan jag såg. Undra om det blir mycket "Oj. Vad stor du har blivit!" NÄHE?! Vore väl destå värre om jag inte hade växt någonting alls sen vi sågs sist, jadu. 4 timmar i bil, därefter båt i 30 minuter. Yiha. På söndag blir det Liseberg också, snälla övre makter, se till att vi åtminstone får uppehåll.


Time to kick some ass

Dags att bege sig mot bussen, idag står 'äga 07A i brännboll' på schemat. Lätt match! ;)