Happy

Idag skrev vi (läs: pappa och lisen) på kontraktet för lägenheten. WUHU! Känns bra, riktigt bra. Nu har jag ännu en händelse att se fram emot! :)



- - - - - - - - - - - - - -

20 dagar kvar! ...


:( / :D

Vaknade för ungefär en timme sen av att mitt hjärta dunkade så hårt att det gjorde ont och att jag ropade efter pappa.. Drömde att vi var i Thailand, att det kom en tsunami, jag satt på stranden och pappa var ute i vattnet. USCH vad hemskt det var!!

Men nog med tråkigheter. Idag är en bra dag, för idag.... Fyller ÄNTLIGEN lillan 18! :D <3<3



LOVE YOU!

jAAAA!!

VI FICK DEN :D den är vår!!!!!!!!


:) / :(

Pappa ringde just och berätta att vi lagt ett bud på min älskade.. HAPPY!
Ja, får väl glädjas åt det så länge det går, eftersom att allt annat sket sig idag :( Inge Örebro för min del ikväll, suck!

ATJO!




Bläääääää.

Gått och blive pang-förkyld under natten. Kul. Cp. Orka. Dö...


...

Sjukt trött.. Godnatt

<3

Idag har vi varit på lägenhets-jakt igen. Den första var verkligen inget att ha, den andra blev jag lite kär i, den tredje skulle jag verkligen kunna tänka mig och den fjärde SKA vi ha!!!!! Hoppas, hoppas, hoppas att du inte ränner iväg för mycket i pris för jag älskar dig!


Love at first sight..




Krya på dig mormor!! <3

Utgång på ingång

Blir en sväng till Pitchers med Fredrik, David och co. Spontant och trevligt! :)

Puss puss

Kärlek

Firade 2 år med min fina älskling igår. Vi åt middag på Casablanka (jag åt världens godast potatisgratäng, dog lite) och gosade sen framför Chuck och How i met your mother! Simpelt, mysigt och alldeles alldeles underbart! :)




2 år! Jag älskar dig, mer än du någonsin kommer att förstå <3

Ett liv för mig..

Imorgon är ingen vanlig dag.. Ne, för den är speciell. Imorgon är det 2 år sedan något väldigt fint och underbart fick liv. Ett förhållande, som imorgon firar 2 år.. 2 ÅR! Känns som igår, samtidigt som det känns som att jag alltid älskat dig!



If you had a bad dream
I would jump inside it,
And I would fight for you with all the strength that I could find.



9/1

Igår fick äntligen dessa skönheter följa med mig hem.. Har provat och funderat länge nog nu. Dessutom fanns det endast två par kvar, båda i min storlek. Det måste ju betyda någonting? Om jag kommer klara av att gå i dem återstår dock att se :) Annars är det bara att le och se glad ut ändå, vill man vara fin får man lida pin som det så fint heter!


2010

Nyårsafton var som väntat mycket rolig. (Bortsett från en del händelser..) Tack David!

Nu återstår endast ett par dagar innan vi treor börjar våra allra sista vårtermin. Ganska crazy. Tänk att vi tar studenten om mindre än ett halvår? Läskigt men ganska häftigt. Snart dags att ta tag i allt, och bli vuxen på riktigt!





SUIT UP!





God fortsättning!