110527

Skönt med helg tänkte jag säga.... Så börjar man kvart i 8 imorgon bitti ;ppPpPpPp!!! Den här dagen har varit crazy, sjukt mycket folk, vilket inneburit kassa i princip hela dan. Skönt kan det tyckas men faaasen vad trött man blir. Jag är helt slut, nästan svimfärdig! Lite trist att hela denna kväll går bort också för att jag ska upp imorn.. Meeen, snart är det semester. Bara att blicka framåt :) Och så är det ju faktiskt personalfest imorgon, gokart och middag, mycket trevligt blir det kan jag tänka mig!

Nae, om man skulle ta och slå på tvn ett tag då kanske. Sen blir det till att sova tidigt för att orka hela långa dagen imorgon. Goodbye mates!

110523



Blivit utskriven från af's ungdomsgaranti - check
Fixat visakort - check
Spontat gått in på 3 och skaffat iphone - check
Fått dagen nedskriven i kort mening - check
Dåligt humör - check

Tja.

19/5

Nu är klockan i och för sig pass midnight, men bara för att jag glömde så är det inte kört, jag slänger iväg ett litet grattis i efterskott till världens bästa farfar som fyllde år igår ♥ VÄRLDENS BÄSTA sa jag! Gulle du.



When you find it don't let go!

Jag älskar hur fjantiga vi kan vara tillsammans och hur mycket du kan få mig att skratta. Jag älskar att du pussar mig på morgnarna, då jag knappt hunnit vakna, då det känns som att jag återigen, efter en stunds sömn, hamnat i min drömvärld, med min drömprins, där allt känns så jävla bra. Men så öppnar jag ögonen och inser att allt faktiskt är så jävla bra på riktigt!! Jag skulle kunna stirra in i dina ögon ett helt liv och utan att tveka skulle jag offra allt för att alltid vara den som får ligga bredvid dig, vakna bredvid dig, brottas med dig, pussas med dig. Låt mig alltid förbli den som du älskar!

Med nån som du blir hela världen underbar!

DÖD

tjej.

Fyfan alltså, jag kunde verkligen inte somna igår och ju mer jag tänkte på det desto mindre somna jag såklart! Tror klockan hann bli 4 innan jag äntlingen slumra till för att sedan vakna av väckarklockan vid 7. Hela 3 timmars sömn lyckades jag få!!!! Yay. Som grädden på moset har jag varit på jobbet i 10 timmar idag. Först 4 timmars säkerhetsutbildning följt av 6 timmar jobb. 10 TIMMRAR! Jag förstår inte hur jag orkat mig igenom dagen alltså, tackar Evelina som förmodligen var hela anledningen till att jag inte somna. Konstigt nog börjar jag känna mig lite pigg nu, men det vänder förmodligen vilken sekund som helst. Blir till att åka och gosa med min plutt sen iaf, bra avslut på en ändå ganska okej dag!

110517

Haha, jag skrattar bara jag tänker på det... Det var en kille på jobbet idag som först hade lassat upp en massa grejer på bandet, när jag väl slagit in allt så bad han om att få en krona löst. Jag och Mimmi titta på varandra och tänkte båda två att vafan ska han med EN krona till?! Jaja. En krona över beloppet fick han i vilket fall. Men då kronan kom ut ut så titta han förvånat på mig och undra vart hans snus var... Och DÄR kom dagens aha-upplevelse!! Han ville inte ha en krona löst, utan en Kronan lös, snus alltså. Fyfan vad vi garva, jag dööör! Har suttit och fnissat hela kvällen så fort jag tänkt på saken. Nu låter det förmodligen inte lika kul som det var, men det var så jävla roligt!



110516

Väljer att lämna kvällens match bortom bloggen. Så värdelöst......

MEEEN jag har iallafall haft en jättebra helg, Pluto i fredags som sagt. Var skoj och kändes skönt att få prata ut lite med en "föredetta" vän!! Igår var bara en total slappdag, jag tror vi låg i sängen till 5-6 innan vi slet oss upp för att gå och handla käk. Riktigt skönt med en sån dag också, att bara vara, inte känna några som helst måsten. Top notch!!

Idag när jag kom hem och insåg att jag behövde städa mitt rum höll jag dock på att ge upp allt... Så istället rev jag ut alla jävla (ALLA! förfasen vad mkt) kläder jag har ur garderoberna. Haha! Gillar hur bra det kändes mitt i. Då det inte var ett rum fullt med kläder utan bara en oändlig värld med plagg. Men trots det så kämpa jag på och 4 timmar senare var jag äntligen klar. Fan för den som påstår att mina garderober ser ut som skit efter det här!! Nu återstår bara att se hur länge det håller sig såhär snyggt. Lat-fan som jag är... En vecka? Max.

Har förresten ledigt imorgon med, för skönt! Ska försöka släpa min slappa röv till gymmet, FÖRSÖKA ja! Sen mot kvällningen blir det probably en fika med min fina Ellinor! Med andra ord lär jag komma iväg och träna för att förtjänat'...

Oh man!

Ikväll kör vi Pluto, min tjejer och jag. Länge sen så det ska bli skoj! Dansar mig igenom kvällen med en grymt söt klänning från L.A, tack vare dig fina syster!! Efter det blir det mys med min älskade sjukling. Det känns så otroligt skönt att jag är ledig ända tills på tisdag nästa vecka alltsååå, långhelg så att det skriker om det. Awesome!


Punkt och slut.

Söker trösten inom mig..


Just don't tell me that it's too late for me to love you...

(8/5)

Grattis i efterskott älskade gosunge på din 1 års dag, vår lilla älskling


.


110509

Är hemma igen och det suger!!!!! Vill inte somna själv ikväll och vakna upp utan min Jacob, min fina sambo! Blir nästan tårögd, det har varit det bästa ever att bo tillsammans med min älskade. Snart börjar Big Brother också och jag måste se det ensam, för första gången på två veckor :( Haha, det är inte jordens undergång, men det känns nästan så... just idag. Jag saknar min älskling!!!!!!!

110501

Öh-oh-oh, känner ni ruset. Wu-uh-uh-uuuh, det är fest i hela huset! Att vara sambo är fan livet alltså, speciellt då jag har världens bästa sambo också! ♥ Vill aldrig flytta hem igen.... Kan inte tänka mig att bo utan Jacob, att inte få åka och hämta honom efter jobbet, att åka och handla, laga mat, diska och duscha tillsammans. Längtar efter framtiden då vi får bo tillsammans, alltid!

Hade en jättetrevlig (men kall) valborg igår iallafall ute i Tillberga, grillning, kubb, kortspel och brasa. Mysigt! :) Snart väntar jobb, vilket känns lite sådär. Skulle gärna ligga "hemma" och mysa istället. Men det får vi ta igen ikväll! Vi firar ju trots allt 8 månader idag, min bebu och jag
♥ Du är kärlek för mig