my love

He gives me presents,
with his presence alone.
He gives me everything I could wish for,
he gives me kisses on the lips just for coming home

People ain't no good

- inte vissa iallafall. Det känns inte rätt att bara tanken av en människa, som jag inte ens känner, kan göra mig så arg. Fortfarande. Det är ingen big deal, på ett sätt, men ändå på ett annat. Pengar är ändå pengar som vi förmodligen aldrig kommer se igen. Fan, varför gav jag upp? Jag var ju säker, 110% säker. 

Den stora frågan är dock: varför hakar jag ens upp mig på denna skitsak? Men jag kan ju inte låta bli heller. När jag vet att jag hade rätt. Åh!!!!!!!!!!!! Nu vill jag bara somna så att morgondagen kommer, dagen det då jag och min fina Jacob "flyttar ihop" "på riktigt". Ska bli så underbart skönt att veta att man har någon att komma hem till varje kväll, någon som kan få en att sluta tänka på fjantsaker som man ändå inte kan göra något åt i efterhand. Längtar så, sambo!

"då kan du behålla ditt 6pack för dig själv!"

Lite väl tyst och ganska ensamt, men åh så skönt! Det har varit en ganska tuff dag på jobbet idag så nu tänkte jag bädda ner mig i soffan med cola och ostbågar till sällskap, lite angry birds på det så är kvällen gjord! Är det möjligtvis något bra på tv? Jaja, det visar sig :) puss och godnatt, smell you later.

110421

Yay, home alone 1. Imorgon flyttar Jacob in hos mig och på söndag eller måndag flyttar vi till Moas tomma lägenhet i två veckor. Åh vad jag längtar! Vilken dröm att få vakna upp med dig varje dag min älskling, min sambo, hihi

Nu tänkte jag krypa ner under täcket en stund igen, jobb 16-22.. Åh så skönt det ska bli att vara ledig imorgon, då kanske jag hinner med lite av det jag behöver få gjort! Avskedslunch med Moa och presentshopping bland annat. Nej, nu ropar sängen på mig. Puss

100901




Det jag känner får mig att tvivla på allt jag någonsin känt förut... Kanske är det så att det aldrig känts så äkta och så på riktigt som det gör nu. Jag vet inte mycket, men en sak är säker, du är den enda jag vill ha och någonsin kommer att behöva, min angel, min highwayman

Det handlar om att brottas bland kuddar och älska att förlora.


110417

Har haft en riktigt skön helg, för en gångs skull! Bmb med Alex, Natta och Sofie i fredags, dop för lilleman igår och sen mys med Jacob resten av tiden! Nu väntar en hel veckas jobb, hoppas tiden springer fort för jag vill ha mera helg, och speciellt denna helg, då jag äntligen får bli sambo för ett tag. Lycka

SHITday

Riktig skitdag.. Har fått vara fruktansvarig idag för att Maria var på kurs, inge fel med det, men oj va tråkigt att vara i princip själv hela dagen, inte haft någon alls att prata med, plus att jag suttit kanske 45 min max på hela dagen, mina ben is no more. Världens roligaste humör på det och ja, vilken dag! Kul, kul, KUL!!!!!!!!!!

Matilda J signar ut, slut.

.......................................

Vill inte vara ensam,
vill inte vara med mig själv.

Ser fram emot morgondagen, helt otroligt ironiskt mycket.

Fan.

Emo-times..

110407

Shoppade en massa igår, svider lite i plånboken då det rök rätt mycket pengar, men det var faktiskt (nästan) bara saker som jag behövde/velat ha/tänkt köpa länge! Är super nöjd med allt jag hittade, lite extra nöjd för att jag äntligen hittade en snygg jeansjacka OCH ett par snygga bruna gladiatorsandaler. Woop! Nästa lön ser ut att gå till en iphone... Mmm. Kanske! :)

Förresten, en sjuk grej! Vaknade imorse av att det lät som att någon tappade porslin (lite kraftigare, för det lät högt) i golvet, tänkte inte så mycket mer på det. Sen när jag kommer ut så säger pappa åt mig att kolla in i lilla badrummet.. Vad fan? En bit av kaklet på väggen hade ramlat ner, haha. Sjukt. Tänk om nån av oss fått det i huvudet? Inte ok.

Nu - sola. Hej

Songs in real life

There's no love like your love and no other could give more love.

I can't live without, all I think about, all I want is you!

I've got an angel, he doesn't wear any wings.

When you're in my arms you make me prouder than anything I ever could achieve.

Now I know no matter what the question.. Love is the answer!

I used to think that dreams were just for sentimental fools and I'd never find someone who'd give their love so true. But I knew the very minute. Couldn't live my life without you in it. Now I want the whole wide world to know.

In your arms I know I'm safe 'cause I've never been held and I've never been kissed in this way. You're all I'll ever need!

If you knew how happy you are making me. I never thought that I'd love anyone so much.

Everybody's looking for that something. One thing that makes it all complete.
Well, for me it's waking up beside you. To watch the sunrise on your face. To know that I can say I love you, in any given time or place. It's little things that only I know. Those are the things that make you mine. And it's like flying without wings. 'Cause you're my special thing.

When I look into your eyes I know that it's true. God must have spent a little more time on you.

Have you ever been in love, been in love so bad you'd do anything to make them understand?

If tomorrow never comes, would you know how much I love you? Att jag älskar dig så mycket att mina egna ord blir till en enda stor röra så att jag tvingas låna mina känslor från låttexter.. Det här är bara lite av allt det jag känner för dig. Och jag lovar att jag en dag ska använda mina egna ord för att försöka förklara. Fast hur ska man egentligen någonsin kunna förklara något som inte går att förklara? Hur ska man kunna förklara något när det är större än ord?

I will spend forever loving you.