Nära nu..

Riktigt nära. Inom 2 timmar bär det av till Nyköping.
Har precis tagit farväl av min älskade pjuklarv som jag tvingas vara utan i tre veckor :( Kan inte förstå hur det ska gå till.. han gick för tio minuter sedan och redan nu värker saknaden. Det här tre veckorna kommer bli ett rent helvete..

Men som du sa, vi kommer fortfarande ha varandra när vi kommer hem. Och visst är det bra att vara ifrån varandra ett tag så att man har någonting att längta efter sen. Men.. jag längtar ju redan nu. Räcker inte det? Älskling, jag känner mig så trygg hos dig. Även om vi inte alltid är med varandra så är jag så trygg i tanken av att ha dig, trygg för att jag vet att du bara är några kilometer bort om jag behöver dig. Men nu kommer det avståndet växa och tryggheten får ta stryk.. Fyfan vad jag kommer sakna dig! Men jag hoppas du får det kul i Barcelona och att du längtar minst lika mycket som jag gör, tills vi ses igen. Du vet att jag älskar dig! <3

Finns många fler jag kommer sakna också förstås, ni vet vilka ni är så ta åt er! Ja, det var väl allt jag hade på hjärtat för nu. Vi hörs om 2 veckor!

¡adiós!

Hmmm

Imorgon bär det av till Nyköping, varifrån vi kommer att flyga på lördag.
Utsikt över havet, 100 meter till stranden, stor pool, värme.. förstår inte varför jag ens tvivlar på att det kommer bli bra.

Förstår heller inte varför jag har så svårt att slita mig ifrån datorn just nu. Jag som inte ens tycker om att sitta här längre. Fast det är väl klart, det är ju alltid roligare att göra annat än det man egentligen ska göra. Som att packa till exempel. Men nu är det på tiden att jag tar tag i det, annars lär jag bli uppe hela natten.

Jodå..

Hoppas på en repris från förra året då allting blev toppen fastän vi fick byta hus i sista minut. Historien upprepar sig och jag håller tummarna. Men det ska nog bli bra, en fröjd för ögat är det åtminstone. Och om 3 dagar får jag veta vad som döljer sig under ytan ;)






I'm in

God mat, xider, shots, drinkar, "dans", skratt, 40 plusare, slusk, fransmän, oönskat besök i hytten och timmar med prat innan sömnen tog vid. Var på kryssning torsdag till fredag med D, hennes mamma och hennes kompis Anna. Lite av mycket hann vi med och även om allt var lite sämre än vanligt så hade vi kul, som vanligt!!

Igår kom vi till Västerås runt 6. Hade då planerat att ta bussen hem, lägga kött i marinad, plocka undan på mitt rum, duscha och sen bjuda över älsklingen. Men det hela sprack då den förbannade bussen inte stannade vi hållplatsen. 30 minuter skulle jag få vänta på nästa, men ilskan mot bussen gjorde att tårarna började bränna innanför ögonlocken. Så jag bestämde mig för att bojkotta 92an och istället promenera hem. Sagt och gjort. Ca 1 och en halv timme senare var jag hemma, men då var både humöret och hoppet om en mysig kväll som bortblåst. Istället för att fixa iordning middagen innan man sötis kom, så fick han förbereda den medan jag stod i duschen. Jag som hade planerat så bra.. Ville ha en perfekt myskväll med min gullunge, så blev det bara mos av alltihop. Fast humöret kom sakta men säkert tillbaka smygandes, en kväll med min älskling slår ju faktiskt aldrig fel. <3

Ikväll väntar fest hemma hos Rebeccas kompis Hanna. Försöker att inte ha för höga förhoppningar eftersom att allt det jag tror bra om blir fel. Men nu ska jag försöka att inte vara sån. Det kommer säkerligen att bli skit kul! :D Så nu är det dags att välja kläder, höja musiken och komma i partystämning.

I'm out!


3 veckor..

3 veckor är en halv evighet då man tvingas vara ifrån den man älskar.
Du kan aldrig förstå hur mycket jag kommer sakna dig...

Tänd en sol och låt den brinna

Solen skiner för första gången på.. ja, jag vet inte hur länge. Dock skulle det inte förvåna mig om det kommer en skvätt regn iallafall, från ingenstans

Kom just att tänka på att jag inte har varit hemma någonting sen jag fick sommarlov. Fast i och för sig känns hemma hos Fredrik mer som hemma numera. Och ett rätt till den som gissar vart jag är nu.. hehe. Min bitch vaknade med tuppen imorse och är just nu nere på stan och fixar ett och annat inför Barcelona-resan han ska göra med killarna. Jag ska alldeles strax åka ner och leta reda på dem, men först ska jag köra en vända yatzy<3 hihi.

Vi hade iallafall tur med vädret..

Fick sommarlov i torsdags och det blev allt annat än som jag önskat. Kvällen sög, men andra verkar ha haft det bättre. Så får väl glädjas åt dem... Om inte annat kan jag glädjas åt de lediga veckorna som väntar. Och om exakt 2 veckor sitter jag på ett plan mot Barcelona, ser fram emot det med blandade känslor som vanligt. Men ska faktiskt bli skönt att få komma bort lite!

Nu sitter jag hemma hos min älskade pojkvän och väntar på mat, ikväll blir det mys och imorgon firar vi 17 månader!! Du<3


grattis sverige

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord.
Du tysta, Du glädjerika, sköna.
Jag hälsar dig vänaste land uppå jord.
Din sol, din himmel, dina ängder gröna.
Din sol, din himmel, dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar.
Då ärat ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och förblir vad Du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.