Dumma

Hela dagen igår hade jag fruktansvärd värk i magen, hur jobbigt som helst. Fick lov att somna med att flaska varmt vatten på magen för att bedöva smärtan i natt. Olyckligvis var det inte nå bättre när jag vaknade imorse, så beslutade mig för att stanna hemma. Nu håller jag dock på att hungra ihjäl, för jag har knappt kunnat äta någonting på hela dagen eftersom att det då jag ätit känt det som att maten ätit upp mig.. inifrån. Ni kan nog gissa att det därmed inte känts så kul att äta. Men nu mår magen bättre och jag hoppas att den har slutat bråka för den här gången, för nu vill jag ha mat!

Bättre sent än aldrig

Som utlovat...


MP07 bejbarna! Kunde jag se mycket surare ut?!


Mys i solen. Ser dock varmare och skönare ut än det i själva verket var, burr.


Sötisarna!


Pojkar små på vift i storstan


Under mina solglasögon, kan jag va mig själv..


Väl framme vid Aftis


Vid det bordet spenderade vi två ovärderliga timmar. Ni kan aldrig förstå hur kul det var!


Min lilla söte med kepsen jag vann!


mycket nöje


Gårdagen

Aftonbladet igår, vilken hit alltså! Kan ärligt säga att jag längtar tillbaka. Det var hur kul som helst!! Vi fick leka reportrar och samla in samt diskutera fakta om ett mord som vi sen skulle göra en artikel om. Låter väl sisådär, men det var så jäkla roligt. Lider med er som inte fick åka med, jag hade aldrig velat missa det! Återkommer med bilder från resan senare.

Nu sitter jag alldeles själv i mörkret och känner mig ensam.... Ne då, glad att jag fick stanna hemma medan killarna gick ut i ovädret för att köpa cola. Men jag undrar.. när ska våren komma. På riktigt! Snö är det sista jag vill ha just nu :(

Crazy in love


<3 <3 <3

090325

Kan inte annat än älska onsdagar. Har bara en lektion och slutar därmed klockan 11. Kikade runt på stan med D ett tag, sen hade systra mi lunch så hon bjöd mig på en kebabtallrik, satt inte helt fel ska jag säga! Dessutom så hade hon med en present, bäst som hon är. En ny skinnjacka, hihi.

Och imorn gott folk, drar världens bästa klass iväg till huvudstaden, vi ska bland annat besöka Aftonbladet. Inte nog med det så har vi även en buss som tar oss vart vi vill, det är inte illa. Tror vi kommer ha hur kul som helst, jag menar.. MP07 på vift i Stockholm. Det kan bara inte bli fel!



Men nu ska jag städa undan lite på mitt rum så att en pojkvän kan få plats. Menar inte att han är stor, bara det att mitt rum är ganska litet och kläderna äter upp golvet. Fattar inte varför jag tycks ha så mycket kläder just när dom ligger på golvet. För när jag väl ska sätta på mig någonting så hittar jag aldrig något jag vill ha.. Vad besvärligt det kan va!

You're my world


Jag vore ingenstans.
Jag vore ingenting om du inte fanns!



...

Fredag den 13:e / lördag den 14:e

AIK - VIK
3 - 4
(1-2, 0-0, 2-1, 0-1) !!!

Igår drog kvalserien igång och vem hade ens kunnat drömma om att VIK skulle slå AIK på bortaplan? Inte jag iallafall. Vi vann inte en endaste match mot dom i grundserien, men det är historia nu och det här är allt som betyder. Jag har fortfarande svårt att förstå hur det gick till men snacka om att vara bäst då det gäller! Än så länge ligger vi 2:a och imorn står Växjö för motståndet i ABB Arena.. VI SKA UPP IGEN GULSVART!

Men helgen blir ännu bättre, för idag firar jag och Fredrik 14 månader. Kan inte förstå hur fort tiden går! Men det känns som att vi alltid haft varandra, för jag minns knappt hur det var att inte alltid ha haft honom. Jag älskar dig! <3

OCH så idag har alla Matildor namnsdag (vilket även inkluderar mig)!

Somliga går i osköna skor

Jag har hört klagomål från flera håll över att jag inte bloggar så ofta, så känner väl som så att jag inte har så mycket val. Hehe, nejjj. Sitter och försöker få någon ordning på svenska arbetet som egentligen skulle varit klart förra måndan om jag inte minns fel. Tror knappt någon ens hade påbörjat det så vi har veckan ut på oss att bli klara. Kan vara lite ärlig och säga att det av någon konstig anledning går ganska bra. Fast jag ska få be och tala om att det är sjujävla tråkiga uppgifter vi får. Vad drar vi för nytta av att jämföra Carl Michael Bellman med någon av våra favoritartister egentligen? Jag bara undrar. Det är knappast någonting som kommer spela roll i framtiden.

Tur att Fredrik gjorde mig glad nyss genom att meddela att ett nytt Chuck avsnitt kommit ut som vi ska se på imorn. Kan vara det bäst jag hört idag! Förövrigt så gick jag och D på stan efter skolan, var tänkt så också. Jag hade en kupong "specialmeny 2 för 1" på Saffet's som vi hade bestämt oss för att nyttja. Illa nog var man tvungen att vänta tills efter klockan 14. Men ingen fara, tänkte vi då vi slutade runt halv 11 och begav oss ner på stan. 3 timmar är väl ingen match.. Jag ska säga er att jag var svimmfärdig efter 1, mestadels pågrund av att jag skippade frukosten imorse i hopp om att jag skulle orka hela kebabtallriken då. Det var ett av det allra sämsta beslut jag tagit hittills det här året. Vi båda två var så utmattade efter en och en halv timme att vi gick runt likt två zombies i hopp om att tiden skulle rinna iväg.. Det gjorde den inte! Men drömmen blev sann då klockan äntligen var fem i 2. Aldrig någonsin har jag längtat eller väntat så länge på att få äta.. Kan lova att det smakade underbart!

Män som hatar kvinnor

Gick på bio igår kväll. Såg Män som hatar kvinnor och den var lite hemsk men jätte bra. Olyckligvis slumrade jag till var och varannan sekund den första kvarten för att jag var så himla trött, men sen blev det alldeles för spännande så då lyckades jag kvickna till och hålla ögonen öppna resten av filmen.

Idag ska jag hem till min söte och ha det mys. Egentligen skulle jag åkt dit igår efter bion, men det blev aldrig av för jag mådde inge vidare. Ångrade mig dock då jag kom hem och insåg att jag skulle sova ensam, hmh. Men men, i natt är jag din! :))

Reklamfilm

Jag är klar med "uppsatsen" om Reklamfilmens historia.. Jag, som alltid skjuter upp allting till allra sista sekund är klar med någonting två dagar innan det ska lämnas in. Otroligt! Tråkigt nog får jag ingen roligare belöning än att.... städa rummet. Äsch, har man ändå börjat vara duktig kan man väl fortsätta :)

Gilla | Ogilla

Sportlov à la 2009 är så gott som över. Känns knappt nå bra alls. Men jag har åtminstone haft en jätte bra vecka :) Har sovit hos gullegrisen varje natt ända sen i torsdags förr förra veckan och skulle kunna sova där minst 5 veckor till. Minns inte ens hur det känns att sova ensam nu, så får se hur illa det går inatt..

Annars då..
Lite kortfattat har jag: festat, träffat nytt folk, varit på hockey, haft kul med Ellinor, träffat mer nytt folk, ätit massa gott, kollat på film, myst, varit lycklig över VIK's direktplats till kvalserien(!!!), färgat och klippt håret samt umgåtts med världens bästa killar vilket lett till många skratt. Det med andra ord kallar jag BRA! Men imorn drar skolan igång och så också längtan efter påsklovet. Hm.

Fick åtminstone reda på någonting som gjorde mig skapligt glad ikväll. Jag SKA få göra om mitt rum, och det snart!! Tänk för att jag har världens snällaste pappa! :*