080114 - 100730

Jag ville aldrig att den här dagen skulle komma. 2,5 år är en lång tid och det kommer dröja hur länge som helst innan jag inser att jag inte har dig längre.

Jag tänker tillbaka på vår tid med tårar i ögonen och ett leende på läpparna. Det har hänt så mycket och vi har växt tillsammans, mognat tillsammans, haft det himla bra tillsammans. Tack för allt fint du sagt, allt du gjort, all din kärlek. Du har en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer alltid att älska dig Fredrik! ♥

Det finns ett band som aldrig brister

(Var beredd på ett väldigt personligt inlägg.. Med tanke på antalet läsare, ser jag detta mer som en dagbok än en blogg som vem som helst kan läsa.)

Jag undrar hur livet och alla tårfyllda nätter sett ut om inte allt blev som det blev. Om det som hände aldrig hade hänt. Kanske borde jag vara tacksam för att det hände just när det hände. Kanske var det bäst för min egen skull att jag var liten och oförstående. Förmodligen hade det varit döden även för mig om det hade hänt nu och inte då. För trots att du hade funnits i mitt liv sen den dagen jag föddes, så kan jag inte idag minnas att jag någonsin kände dig. Men jag tror det är det som smärtar mest.. Att jag aldrig fick chansen att lära känna dig, på riktigt. Ett barn älskar sin mamma, för att hon är just den hon är, mamma. Inte förrän senare stärks banden och man lär känna personen djupare. Jag fick inte den tid jag borde fått. Istället skulle jag helt plötsligt förstå att min mamma aldrig skulle komma tillbaka, jag grät mig till sömns... oj så många nätter jag gråtit mig till sömns.

Jag önskar att alla människor kunde ges en extra chans till liv. Vad händer om man ångrar sig då det är för sent? För kanske, kanske, hade du återvänt efter att ha sett hur mycket alla vi som fortfarande finns kvar saknar dig. Kanske hade du återvänt, om du faktiskt älskade mig.. Vilket jag hoppas, men fortfarande har svårt att tro med tanke på att jag sitter här nu och skriver...

Det värsta med att somna om kvällarna numera, är inte tårarna utan drömmarna. Drömmarna jag börjat ha om dig. Missförstå inte, de är underbara! Tills dess att jag vaknar.. Många gånger har jag vaknat gråtandes, jag gråter av lycka och har en helt underbar känsla i kroppen. Jag träffade dig mamma! Vi kramades, du grät, bad om förlåtelse och lovade att aldrig lämna mig igen! Men sakta smyger sig obehaget tillbaka. Det var bara en dröm, och jag har förlorat dig igen.



Not so good

Seriöst, vem tycker illa om mig? Det verkar som att någon vill att jag aldrig någonsin ska bli frisk, kul att hela sommaren gått åt till att vara förkyld.. Hela min LEDIGA sommar. Det är suger mest av allt! Om det är halsfluss igen så döööör jag! Kom hem vid 12 och har legat i sängen sen dess, har det rätt bekvämt under täcket då jag för en stund glömmer att jag är sjuk, men så fort jag rör mig eller fläkten inte blåser i mitt ansikte så kommer jag ihåg och då mår jag illa!

Det gör ont i halsen/bröstet när jag sväljer, andas eller pratar.
Det gör ont i ryggen och magen om jag ligger fel, blir helt öm.
Min nacke och mitt huvud vill att jag ska dö.
Det sticker, liksom svider till på olika delar av kroppen mest hela tiden.
Och febern vill verkligen bara finnas till för att jävlas!

Ynklig jag låter, men man får tycka synd om sig själv när man är sjuk. Speciellt då man varit det mer eller mindre i 3 veckor! :( Kul sommarrrrrrr.



Awesomedary!

WAAAAAAKA!

Överraskningsfesten för Farre igår var toppen, hade jätte trevligt verkligen! :) Senare pratade resten av gänget om att dra ut på krogen, till en början var jag inte så jätte pepp men jag ångrar inte för en sekund att jag gav med mig och hängde på!! Jag hade så JÄKLA roligt, kan vara en av de roligaste krogenrundorna ever och för första gången någonsin stannade jag på dansgolvet till sista låten, aweeeesome! :D Blev en blöt avslutning på kvällen i jakt på taxi, men då var det bara extra härligt att krypa ner i sängen bredvid Fredrik sen! Tack alla fina vänner för en sjukt roligt kväll! :)

Waka waka

Sitter hemma hos el syrro som fyller 25 dagen till ära, grattis! :) Ska strax bege mig vidare på en liten överraskningsfest, kan nog bli trevlans!

Var förövrigt ute på premiären av Pure Summer på w&b igår och det var faktiskt rätt så härligt, mycket folk :D Kan säga såhär lite i smyg att nästa helg nog kommer bli minst lika grym, men vad som händer kan jag inte avslöja än eftersom att det inte är helt spikat, men förmodligen blire awsoooome!!

W & B

Har lite våffelparty för mig själv ute på balkongen för att fira att jag nu har ett sjujäkla roligt extrajobb!!! Kommer att diskutera/planera kommande events på stans nya fräscha partyställe Wine and Beer! Sjukt grymma priser och ny cola events varje helg, vill du hamna på listan? Call me ;) 


TACK KRISTIAN! :D

2,5 år! <3

Min underbara kärlek. Jag älskar dig!


Usch

Har världens huvudvärk och är extremt uttråkad.. Fredrik är en snäll vän och sitter i bilen till Arlanda med Adem, Adem som precis kommit hem från USA. Ne, jag är inte avis! Och jag önskar inte att jag var lika brun, eller att jag ens kunde bli så brun som han är. Allt känns trist just nu, känner inte för att göra varken det ena eller det andra. Vill bara att min älskling ska komma hem igen så att jag har någon att prata med.. Och inte hjälper det att lägenheten vägrar bli sval heller. Jag e inte bitter!

Nu ska jag fortsätta försöka gräva ut cola ur colaflaskan som jag glömde bort att jag hade i frysen. Det om något lär underhålla mig en liten tid..

Bluähuädhfasnl

Orkaaaaaaaa världens varmaste lägenhet! Speciellt då jag är förkyld! :( Jag dör! Och colan är slut, bajs.

Wuhululu


LYCKA! Nu ser man i och för sig inte så bra vad bilden föreställer, men det är iallafall en bild på mitt fönster. Mitt fönster UTAN PLAST! Jag kan se ut igen vilket är helt fantastiskt, för gissa om jag saknat det! It keeps gettin' better! :D

Vi kör!

Jisses vilka lyckopiller RMK och gänget var, roligaste dagen på länge :D De kom redan vid halv 1 fastän de inte skulle in i studion förrän halv 3 och sedan stannade de lika länge som oss ungefär, haha.. Ja, jag säger då det! Blir till att dra ned på stan med Danni sen och se dem spela klockan 22. Det tycker jag alla andra också ska göra, för jag lovar att det är värt det! Och om du inte är på humör nu så blir du det lätt när de börjar spela, för jisses vilken glädje och energi de har, smittar verkligen av sig!


En av två låtar som de körde! Det är så härligt att se musiker som verkligen tycker att det är kul att framföra sina låtar, RMK och Kompaniett utstrålade verkligen en sån glädje när de körde så jag och Moa bara stod och log och skrattade, riktigt härligt! :D Tummen upp på denna dag!