i love you

When you find the right one, you will know
because that love will make you want to call up your ex
and thank them for letting you go.


Det finns ett band som aldrig brister

Från och med imorgon kommer ett minne av dig förevigt att följa mig, vart jag än går. På armen, precis vid hjärtat, hela tiden, för alltid. Så nervös och rädd för vad du hade tyckt, är du glad över att på ett vis fortfarande få finnas med mig? Få finnas bredvid mig... På ett sätt känner jag en trygghet, jag vet att du kommer följa med till studion imorgon och hålla min hand, lite sådär i smyg. Och jag hoppas att du inte skäms, utan att du är stolt över att du var en människa värd att minnas, värd att hyllas och behållas, nära hjärtat!





110703

Livet rullar på, men bloggen tycks ha svimmat av ett tag. Är alldeles för lazy för att orka dela med mig av mitt liv för tillfället, även om det är nu under sommaren då det finns saker att skriva om, då det faktiskt händer någonting! Har i varjefall hunnit med ett besök till parkens zoo, ett par utgångar, umgåtts med vänner och pojkvän, haft semester, börjat jobba igen, firat midsommar, läst en jäkla massa hp, tagit första doppet för i år (så sent som förra veckan), firat 10 månader ♥ osv, osv.. Minns knappt själv, därför vore det ju så fiffigt om jag faktiskt orkade uppdatera mera för mitt eget minnes skull. Så att jag kommer ihåg vad jag sysslat med!

Nu är det dock dags att krypa under täcket, läsa lite mer i kära hp numero 3 och sedan slumra till, jobb 11-19 imorgon. Snälla låt det vara riktigt jäkla pissdåligt väder!! Vill inte slösa bort ännu en solig dag inomhus :(