Mig äger ingen

Nyss hemkommen efter att ha sett Mig äger ingen, som för övrigt var väldigt bra! Snart bär det av på Förort, vilket också det är en teater, som David är med i. Kul! Det är fasen inte ofta man går på teater, men visst sjutton ska man slå på stort när man ändå är igång.. :) Nu ska jag stressa ihop de sista av mina grejor innan jag springer till bussen. Trevlig helg allesammans!


Heartbroken.. hehe

Gah.. alla dessa lägenhets visningar gör mig tokig. Nu har jag blivit helt kär i en lägenhet, och det är jobbigt. För tänk om det inte blir den, utan någon annan som inte är lika bra...... Vilka problem jag har va?

Lyckligtvis satt iallafall armen kvar i morse då jag vaknade, så dagen har väl inte varit helt dålig.


Sad statue

Tog nöff-nöff sprutan idag.. Ångrar det lite nu kan jag säga, då jag sitter här med ont i armen, frossa och feber :( Dessutom börjar inte vaccinet att verka förän om ett par veckor, det vore ju just typiskt om man skulle gå och bli sjuk innan dess.. Men men. Nu ska jag snart krypa till sängs och hoppas att armen min inte lossnat imorn då jag vaknar!

Känner att det här inlägget gick lite i "sorgens" tecken, så kan passa på att tilläga att min (dumma) älskade syster åker till Thailand på fredag. Roligt för henne.. Men mindre kul för mig, då hon kommer att vara borta i minst 3 månader :( Sakna, sakna, sakna.. Suck!





Hit, dit, upp, ner

Idag har det varit ett himla spring.. Vi har kollat på säkert 7-8 lägenheter. Två av dem var rena drömmen. Väldigt hög hyra på båda dock så det är väl där det faller. Men jag hoppas ändå..

Och om ca en timme ska vi springa iväg igen, men den här gången blir det inte lägenhetskoll utan bowling med pappa, Moa och Stefan. Trevligt, trevligt! Se om jag kan köra en repris från i torsdags, då jag fick 4 strike på rad :D 

I love you

Firades otroliga 1 år och 10 månader igår med världens sötaste pojkvän, som förövrigt fyller 19 den 19e.. Alltså på torsdag. Dags att komma underfund med vad han ska få för någe fint. Måste det vara så svårt?


Så mycket mer än ögat ser, ser vi hos varann.. <3


atsäB, atsäB




SÅ GÖRA VI NÄR VI KROSSAR ÖREBRO!!


"Det är en härlig känsla när du har bestämt dig"

Har velat fram och tillbaka vad det gäller tatueringen som det var så mycket snack om innan jag fyllde år.. Fredrik var så bestämd då han sa till mig att jag skulle tänka efter och göra någonting som betyder någonting istället för att ta vilken random text som helst. Och nu vid närmare eftertanke så är jag glad att min söta pojkvän är så klok. Hade jag gjort den där tatueringen som inte betyder någonting så hade jag tröttnat redan nu. Men efter att ha funderat och klurat länge, så har jag kommit fram till vad jag ska ha. Nu är jag 100% och den här gången vet jag att jag inte kommer att ångra mig. Något som betyder ännu mer är att min älskade syster blev lite sugen på att göra en likadan!

Krya på mig!

Var ingen bra natt inatt.. Hade kramp i magen och fick springa på toa helt spyfärdig tusen gånger :( Var med andra ord inte så pigg då jag vaknade halv 6 imorse, så denna dag har spenderats i sängen. Och nu, äntligen, börjar det onda gå över. Håller alla mina tummar för att det inte kommer tillbaka inatt igen, imorgon kan jag nämligen inte stanna hemma då vi har muntliga nationella i svenska.. Kanske dags att fixa klart talet med andra ord.

PUSS

En kväll fylld med värkande tomhet och saknad





Du finns i min närhet, med osynliga händer leder du mig genom livet.
Varligt, men säkert, utan att tveka, leder du mig in på rätt väg..
När jag går vilse leder du mig tillbaka in på stigen igen, som jag ska följa.
Jag vet att du alltid kommer att vara i min närhet..
Beskydda mig och visa mig den rätta vägen.


Yester-me, yester-you, yesterday

Blev aldrig något inlägg igår då det var fullt upp med både det ena och det andra.. Får då istället passa på nu att gratta min älskade vän som fyllde 18 igår! :D GRATTIS! Vi var ett gäng tjejer som förfestade här hemma hos mig innan vi begav oss ner till Silk, där dansade vi tills kropparna inte orkade mera. Hann dessutom med att sitta och njuta i vipavdelningen med champagne innan vi slutligen gick till bussen som tog oss hem. Tack för en trevlig kväll!








Jag hoppas att de som var ute igår har laddat om batterierna, för nu kör vi på nytt ;)!

zzZzZZzzZzzzZzz

Skola från 08.10 till 10.10 idag.. Kunde inte ha tajmats bättre för idag när jag vaknade ville jag bara dö. Det var länge sedan jag var så trött och verkligen inte ville kliva upp. Nu är klockan halv 5 och jag har både hunnit sova och plugga. Känns skönt! När jag vaknade hade jag 2 missade samtal, snart därpå ringde det igen.. det var bror Kim som ville berätta att de hade varit på ultraljud och fått med sig bilder hem på lillbebisen. Han var helt stissig och lät nästan gråtfärdig, blir så glad av att se hur lyckliga dem är!!!!

VIK vann igår också förresten, helt otroligt. Det verkar som att det lönade sig att sparka Ivarsson trots allt.. 7 poäng på 3 matcher, det kunde man väl aldrig trott för ett par veckor sedan? Pucken rullar in som den ska, det går fan bra nu :D



JAAA!

ÄNTLIGEN säger jag bara, ÄNTLIGEN... ska jag bli faster!! :D Det var nog den bästa 18 års presenten man kan få. Men den lille kommer inte förän i maj, så nu blir det till att vänta.. och längta! Sen ska jag lära lillbebisen allt jag kan, hihi.. Okej, inte allt!



Äntligen...


Nått ännu mer bra med idag är att jag fick pengar så att det räcker till en tatuering (och kanske till och med blir över). Awesome! Dags att samla mod, för nu jäklar ska jag snart boka mig en tid! ;)


Hoho

Städa, städa, städa, baka, baka, baka, trött, trött, trött.

Blir släktkalas här hemma idag för att fira mig. Ser verkligen fram emot att träffa kusinerna igen (och resten av släkten med för den delen)! Ne, nu måste jag fortsätta.. PUSS