Från och med idag..

hatar jag bildspel.

yA!

F ♥

Känner mig bara på något härligt sätt så lycklig inuti. Mycket tack vare dig, fina söta underbara. Tänk vad mycket man kan älska, även efter 2 år, 4 månader och 10 dagar!! ♥


3 veckor kvar...

Jisses vad tiden bara rusar iväg. Det är för sjutton bara 3 veckor kvar tills vi tar studenten! SCARY.

Arbetet inför utklädnadsshowen har i alla fall tagit sin början den här veckan. I måndags började 6 av oss lite smått, i onsdags träffades vi nästan allihopa och kom på i stort sätt hela showen.. På endast några timmar! Trodde jag aldrig att vi skulle klara, men det är gjort och det känns så bra. Idag ska vi träna igen och fy fasen vad det är kul! :D


Bowling

Vi var och bowla ikväll, jag, pappa, Anna och Lars.
Det var varmt som in i h.
Jag förlora, fail!

Åh!

Äntligen har jag fått träffa världens sötaste lilla Jakob! Liten liten, söt söt, ÅH. Jag vill ha en egen.. Eller nej, inte än. Men de är ju så gosiga!

1

månad till studenten. EN!!!!

Hejdå.

10-05-08

Efter en lång-lång väntan är du äntligen här, Jakob. Min lilla söta efterlängtade brorson. Åh, jag är så glad och så exalterad och så redo att äntligen få träffa dig! Oj oj vad mycket kärlek som väntar.

Firade lyckan igår med en runda på Pitchers tillsammans med Fredrik, Adem, Emmanuel, Viktor, David och Maria. Trevligt som alltid! (:


Stolt faster!!!

Here I am

Ja, Mimergatan var det ja. Trivs redan, även om det känns lite trist att ha lämnat huset.

I fredags kom vi alltså hit. Oj vad vi bar kartonger och byråar och stolar och bord och kassar och skit. Men det gick relativt snabbt ändå! Senare på kvällen drog vi till Anton på Rönnby för grillfest. Var där till 10-11, sen drog Anton, Adem, jag och Fredrik till Å och sedan till Pitchers, där Fredrik och Adem vann 500 kr var. Inte illa pinkat! ;)

I går var vi till Culturen för att se Adem och David i Grease, de var så duktiga sååå! :D

Har haft en riktigt bra helg, och idag är också en fin dag.. Är så jäkla glad, för jag har.. FÅTT SOMMARJOBB!!!!! På fina underbara Västerås Närradio, hihi. Så jäkla SKÖNT!



Nu ska jag springa in till stan och lämna tillbaka en klänning på H&M :m