Legend wait for it dairy

Kryssningen var awesome.. Tacka fan för Jan Johansen!


"Ne.. men grabbar, vi tar 5 minuter"


Botten upp

Pluto, Promoe och sällskapet var fint igår! Mindre fint var det att vandra den långa kalla vägen hem i klackskor. Fötterna mår som de förtjänar men jag ska bara tacka och ta emot, för bortsett från dem så mår jag skitbra. En aning trött men vad gör det! :)

Imorn bär det av ut på östersjön åter igen, massa dricka, dans, mat och en liten Jan Johansen. SWEET!


Pa-pa-pa-pa-pa-pa-papper!

Awesome

Var det någon som fyllde 18 igår eller? hm, ehm, eh.. ah! Det gjorde ju jag, tihi.



Pluto ikväll!


Nu äntligen är det min tur!

I 15 minuter till och 15 minuter endast är jag 17. Sen blir jag det aldrig mer. Men ska jag vara ärlig så känns det JÄVLIGT SKÖNT! Jag kan inte förstå det riktigt än.. men om 15 minuter är jag 18! Crazy..

Pappas nya pärla

Jag kan medge att far min har god smak, sicken bil!


Ofattbart

Det är bara en vecka kvar nu.. sju dagar!! Fattar ni hur nära det är? WOAHO!


uuungefär så glad är jag just nu, hihi

Tonight's gonna be a good night

Längtan är över, det är äntligen den 16e oktober. Klockan 5 går bussarna mot Örebro, så nu återstår bara 3,5 timmars väntan. Lite drygt kan tyckas, att jag måste sitta här i skolan till klockan 3 och vänta tills Danni slutar sin lektion och Rebecca är klar med sin photoshoot, men men. Ikväll är det glömt :) Krossa, krossa, krossa Örebro!


15/10

Allting rullar på som det ska. Det går bra nu!

Studentmössan är beställd, studentkryssningen bokad, VIK spelade äntligen en riktigt bra hemmamatch och vann mot Troja med 5-2 igår, det har firats 21 månader <3, endast 12 dagar återstår till min födelsedag och imorn drar jag och mina tjejer till Örebro!! Just nu känns allting bra och det är så jäkla skönt :)


Hejhej, hemskt mycket hej

Vi(pappa, Lisen & jag) kommer kanske (förhoppningsvis) att bli stadsbor framöver, inte allt för snart, utan nån gång i framtiden. Det är absolut inte besämt än, men pappa och Lisen har börjat fundera lite smått och är nog allt lite sugna på flytt. Med lite tur hittar de en fyra inom cityringen till ett "rimligt" pris och är det så att dem gör det så kan det bli av. Jag hoppas för det vore as nisse!

Känner att uppdateringen inte varit den bästa, men jag tror inte att någon av mina (7) läsare har någon större lust att höra om vad jag gjort i skolan och så heller, och så mycket mer händer faktiskt inte. Ibland kan jag vara jätte sugen på att skriva men så blir det bara en massa trams iallafall. Jaja, snart börjar det hända grejer som är värt att skriva om så ni får väl hålla ut, haha.




Allt är möjligt.. om du inte har en aning om vad du pratar om.

Wihuuu

VIK VANN IGÅR!! BORTA... MOT AIK! efter straffar dock, men vad gör det.

Nu ska jag kila till skolan, puss

varför...

Jag försöker att vara en bra flickvän, men jag tror fan inte jag är skapt för att vara i ett förhållande egentligen. Det är onaturligt att känna såhär. Jag litar på dig, men jag litar inte på att jag är bra nog...


Jobbiga jävla känsla

Finally 2

Välkommen hem, jag hoppas du kommer att trivas här hos mig!


Finally

Ny månad, min månad, äntligen. Nu får tiden gärna rusa snabbare än vanligt, för jag vill inte längta längre!! Snart 18, jaaaaa