friday

Trevlig kväll kära vänner!


.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms.

What?!

Alltså va?! Hade räknat med en rätt kass lön denna månad, men jag måste alltså jobbat mer än vad jag tänkt på.. Får nämligen nästan dubbelt så mycket som förra månaden, what?! Haha. Nej hallå jag klagar inte va, glad som fan är jag!

Snart slutar Danni och då bär det av dit för att... göra någonting! Känner att jag vill utnyttja min fritid(när jag väl har någon) med att göra något, vad som helst! Kul inlägg, jag vet, hehe. Herrrrå.

-


110320

Har haft en riktigt skön, ledig helg! Fredagsmys med film, gottis och massa skratt hos Danni och sen middag hos svärfar igår kväll :) Mycket trevligt! Hinner inte skriva så mycket mer, för nu kommer Moa och Magnus över och ska käka. Härligt!

Vill bara få med en sista rad. En rad bara för dig älskling. För att jag älskar dig, du är allt, du är bäst, pusspusspuss!

\

Reflection of you in my eye. And sometimes I'm dreaming.
The true memories never die. The tears will wake you up...

110313

Jag älskar att jag börjar bli förkyld igen, precis vad jag behöver. Har all tid i världen att vara sjuk! Behöver varken jobba eller gå på utbildning, pengar har jag ju så det räcker ändå och så mycket smartare kan jag väl inte bli? :S Skämt åsido. Jag orkar inte den här skiten!

Har åtminstone haft en riktigt skön och mysig helg (minus jobb igår) med min fina älskling. I fredags var vi och såg Sanctum 3D, kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats men den var helt ok ändå! Mysigt att sitta bredvid en snygging och hålla hans hand i två timmar, om inte annat! Yes. Ser fram emot nästa helg då jag är leeedig lördag söndag, förhoppningsvis...

Eh ja. Var typ det jag hade på hjärtat va? Händer inte sådär jätte mycket kuligt i mitt liv för tillfället, därför bloggen står tom. Hoppas på mer rolig uppdatering snart, ok?

110309

Ojoj vilken lång dag. Är inte van att behöva hålla igång 15 timmar i sträck!! Drog till utbildningen imorse och stack därifrån vid lunch för hinna käka och vila.. hann sova typ en halvtimme sen var det time att gå till jobbet. Vart tog tiden vägen? Lagom trött sista timmarna kan jag meddela! Men nu sitter jag äntligen här, nyduschad (skulle egentligen hunnit med det också mellan uten och jobbet, men så blev det icke) i min sköna säng och ska alldeles strax släcka ner.

Imorgon blire lite av varje, bland annat studiebesök, hembesök hos D-d-d-anni den jäveln som flyttat hemifrån, hehe :) Sen hem till min hårboll som jag älskar såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär (osv.) mycket!!

Sen vill jag bara tillägga att
VIK♥ är så bra som lyckas klara av Leksand på bortaplan, HA!! Synd bara att det inte gick hela vägen hemma.. Anyway, nu ska jag sova. Good night peeps!

110307

Från den första stund jag såg på dig var det nåt som hände i mig, något så starkt att jag nästan tappa min balans det var som här och nu, fanns inget mer än jag och du och plötsligt vill jag inte vara någon annnstans

sex

SEX månader med mitt hjärta, ett halvår. Redan!!? Ja, jag säger då det. Visst är det märkligt... Hur någon kan bli så viktig? Hur någon kan göra en annan så glad bara genom att finns till. Jag har hittat min andra halva i dig, mitt hjärta har hittat hem. Jag tror på att det finns någon för alla. Och jag tror att du är den någon för mig!

Jag älskar dig så mycket att det gör ont och jag blir frustrerad, för du kommer aldrig någonsin veta hur mycket. jävla mycket, Jacob! Miljoner miljarder stjärnstopp