Sagan om rummet

Har äntligen fått en riktig möbel i mitt rum, tjoho! En svartbrun tv-bänk, ganska enkel med mycket förvaring. Väldigt bra, jag är helnöjd! :) Nu i veckan blir det till att köpa ben till sängen, leta efter en soffa och soffbord, sen ska det till detaljer så som matta och gardiner, möjligtvis någon tavla. Men det får vänta tills jag vet hur resten av möblerna ser ut! Längtar så himla mycket tills det är helt klart. Börjar tröttna på att det är så himla kalt på väggarna just nu. Usch!

Crazy!!

Kommer möjligtvis (inte helt säkert) att åka till Stockholm i oktober och se på riktigt riktig hockey. Helt galet.. JAG KANSKE KOMMER ATT FÅ SE PÅ EN NHL MATCH! Tyvärr är priset ganska saftigt så diskutionen går vidare jag ska få hänga med eller inte. Men det vore det coolaste någonsin. Och lagen är inte vilka som helst heller för den delen. Detroit mot St Louis, Niklas Lidström mot Patrik Berglund. Helt stört, jag kommer sörja om dom lämnar mig hemma!





28/8

Sitter i skolan med Rebecca och väntar på att Danni ska sluta. Sen bär det av ner på stan, ska bland annat köpa en nästan pinsamt försenad födelsedagspresent till min kära syster. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, blir förmodligen till att bara jäsa framför tv:n. Ganska segt, men imorn ska jag vara med min älskade pojkvän :)

Little thing called love



My heart never knew happiness until you came along.
But now, we got this. Never doubt where you belong.
I want this to last and there's nothing i wouldn't sacrifice.
Because every day with you, is the best day of my life.

You make me laugh, you make me cry, you make me strong.
There's a million places I could go.
You make me laugh, you make me cry, you make me strong.
There's a million places I could you..
But without you, it ain't home.

Here we stand today and I got everything I need.
You help me stand, you help me feel, you help me breathe.

<3

........

Lång skoldag idag
sovmorgon imorgon
2 månder tills jag blir stor
punkt



Lost and insecure.

Ehm.. ja

Magont har jag, och det suger. Men det ger mig bara ytterligare en anledning till att sova tidigt..

Vet inte vad jag är här och svamlar för egentligen, har ändå ingenting vettigt att skriva. Möjligtvis kan jag passa på att berätta att jag och Danni ska och testa på spinning imorn. Fast jag vet inte om jag orkar tala om det.. Ops, försent.


Såg förövrigt att VIK just nu leder med 2-0 mot Bofors. Härligt grabbar, kämpa mera!

Lycka

Igår var jag glad, men nu är jag extremt glad. Jag har äntligen,  efter mycket funderande, kommit fram till hur min blivande tatuering kommer att se ut. Nu är det det bara till att vänta i två förbannat långa månader tills jag har ålden inne.. Kommer gå med snigelfart!

24:e Augusti

1, 2, 3
Jaha jaha.. Då har man börjat sitt tredje och sista år på gymnasiet. Undrar just vad jag gör den 24:e Augusti 2010? Hm.. Försöker att inte tänka vidare på det, för än känns det för läskigt.. Får samla mod allt eftersom och börja tänka på det om någon månad istället.

Skoldagen idag blev iallafall en kortis. Efter att vi slutat gick Danni (och jag cyklade) till Skopunkten på Erikslund. Jag köpte ett par mysiga beiga uggs och på Tati hittade jag ett sött linne :) Nu är jag mycket nöjd! Dags att fundera vidare på min efterlängtade tattooooo.

Honey, I'm home!

JAK ÄR KLAD FLICKA! Inatt äntligen ska jag få sova i mitt eget rum. Det är nämligen klar tapetserat nu och det enda som fattas är möbler :D Fast för tillfället har jag allt som håller mig kärt.. min underbara säng, min kära tv och mina älskade älskade vännerboxar! Gissa vem som kommer gosa framför tvn och sova skönt inatt? Det må vara så att skolan börjar imorgon, men det gör också början på mitt nya nyttigare liv. Så det känns knappt jobbigt alls. Med en liten gnutta ironi kan jag säga att jag nästan längtar.. liiite.


Goodbye fatass

Nu har jag käkat pizza för sista gången på väääldigt länge. Här ska kommas i form! Det tycks nämligen som att allt blivit större i sommar. Man kan ju inte annat än vara lite sur på sig själv. Men det är lätt att vara efterklok. Nu börjar vi om på nytt! :)

Onödigt trams

Insåg just (lite segt) att jag inte får sova i mitt eget rum inatt.. Allra helst sover jag ju i Fredriks rum, men när jag är hemma så vill jag ju vara hemma, och hemma är på mitt rum. Visst finns det väl ingen som säger emot om jag vill sova där inne inatt, på golvet, men för att slippa ryggbesvär så lånar jag Annas rum för stunden. Även om det känns tungt... Fast det förstås, pappa har ju kopplat in min tv, så att jag ska känna mig lite mer som hemma.. Det är ju ganska bra! :)

Full (tapet)rulle

Nu är vi i full fart med att göra om rummet, pappa och jag. Eller, mest pappa för att vara ärlig. Fast jag har hjälpt till att bära och skruva isär bokhyllan, vilket tog ett bra tag. Nu får vi hoppas att någon vänlig själ vill köpa den. Intresserad? :) För tillfället håller pappa på att täcka mitt golv med papper så att det inte förstörs sen när vi kommer till tapetseringen. Och jag.. Ja, jag sitter här och väntar på att han ska ge mig någonting att göra. För tillfället är det mest "Matilda, hämta det. Matilda, hämta den." Jag ville hjälpa till att täcka golvet men det fick jag inte, det tyckte han allt att han kunde klara själv. Hm.

Jag får väl gå ner och börja fixa maten eller nå då. Eller ännu bättre.. Se ett till avsnitt av favoriten Pelle Svanslös! Ja, julkalendern alltså. Den laddade äntligen klart igår. Och lite nostalgisk blir man allt..

Hörs!

on dokuz

nineteen,
nitton,
19.

Kär dag har många namn. Firar inte helt obekant 19 månader med mitt hjärta idag. Tiden bara går och går, men kärleken består! ;) Helt otroligt att du inte tröttnat än. Det får du extra puss för, puss.

Fast nu längtar jag tills min stora dag, som bara är lite mer än två månader bort. Har nämligen stora planer på att gadda mig strax därefter. Kommer bli sååå tufft!

13:28

God morgon, eh... Nästan åtminstone, jag vaknade för en halvtimme sen. Om ännu en halvtimme ska jag försöka få upp min älskade, kan dessvärre bli problematiskt med tanke på att han gick och la sig runt 7 imorse. Dumstrut! Jag som vill gå på stan..

Solen skiner, himlen är blå

Ska snart bege mig med pappa, Lisen, Anna och Danni till gropen för sol och bad. Har varit allt för dålig med att ta vara på de här varma dagarna, men är väl så dags. Vore ju dumt att slösa bort ännu en sån här dag, när man vet att det snart börjar bli kallare.

Dags att kila. Puss!

Oa hela natten

Herre min skapare så varmt det är. Skulle kunna öppna fönstret, men risken är stor att jag får besök utav harkrankar, så jag törs inte. Dör hellre av överhettning än av en hjärtattack..

Och om ni inte märkt det av er själva så har jag lyckats fixa och få in en ny header, alldeless själv! Hör och häpna. Blev väl inte direkt nöjd, men den sitter där den sitter. Iallafall tills jag fått tag på nya bilder som inte är från stenåldern.

BOOORING

Min pojkvän spelar vid en dator, jag bloggar vi en annan. Men jag är trött och har noll att skriva om..

Gissa vad jag ska göra då? Spela..wait for it.. Yatzy!
Känner hur meningslöst detta inlägg blev. Men som jag sa, jag är trött. Att ta bort det vore slöseri med energi. Så ni får allt ta och leva m... vilket liv jag har. Allt detta tjaffs gjorde bara det här meningslösa inlägget ännu längre och ännu värdelösare. Jaja..

Hör av mig när jag har något vettigt att skriva.. Och det blir. Låt se.. idag är det fredag.. Så.. aldrig. Godnatt!

GOD natt

L.A som sagt. Blev en del snack om det idag. Är helt såld nu och vill inget hellre än att åka. Men så är det ju det där med tid och pengar. Funderar flitigt på att ta en del av de sparpengar jag får då jag fyller 18 och möjligtvis åka efter studenten. Fast det är ju ett tag kvar så jag har tid kvar att grubbla. Men ska nog låta bli att hoppas för mycket dock, kan hända att man blir besviken. Håller fast vid drömmen ett tag till och ser vart det leder..


Känner att ögonlocken börjar bli tunga. Kan bero på att klockan börjar närma sig halv 3. Min pojkvän sov fööör länge idag så kraken lär väl inte somna än på några timmar, jag o andra sidan funderar på att ta med laptopen och somna till någon film, ungefär precis nu. Låter bra, kör på det.

Hörs!


Önskedrömmar


Ja, drömma kan man ju alltid...

Grillat är godast

Idag blev det grill-lunch hos Rebecca igen. Danni var också med förstås. Blev endel snack och skratt. Fast nu är jag så trött så jag tror jag skulle kunna somna även om jag stod upp. Men saken är den att jag har ett fruktansvärt rum som jag måste ta hand om. Omtapetseringen börjar närma sig och innan dess ska massor av grejer slängas, det ska eventuellt dammsugas och ja.. allt måste ut. Jag var dum nog att släpa fram allting samtidigt så nu ser man knappt att det finns ett golv under all skit. Det är lätt att vara efterklok men har inte något annat val nu. På onsdag kommer pappa och Lisen hem från Prag och då jävlar ska det förbaskade rummet vara rent och snyggt! Dags att sätta igång. Hörs!

BLÄ!

Min pojkvän svek mig ikväll.. Han var "för trött för att gå ut" så blir ensam inatt igen.. trist!

What to do?
Det suger ganska rejält att vara ensam. Men slår vad om att jag ligger i sängen och försöker sova inom en timme iallafall.. Om jag kommer att lyckas? Det är en helt annan femma. Tog mig nämligen frihet till att sova ut idag. SUCK

Can't wait!

Min älskade pojkvän dog inatt.. IGEN?! Olyckligtvis fanns han inte bredvid mig imorse när jag vaknade eftersom att jag åkte hem igår kväll. Men mindes snabbt att man inte kan dö om man redan dött en gång, dah!

Ikväll.. eller ja, om ett par timmar. Närmare bestämt klockan 5 är det dags för ispremiär. Kan inte förstå hur snabbt tiden har gått. Känns inte som att det var länge sen alls som jag var i den älskade arenan sist, känns dumt att säga men jag har knappt hunnit längta. Fast nu när det är så nära så kan jag knappt bärga mig. Gemenskapen, skridskorna, puckarna och klubborna mot isen, alla dessa härliga ljud och alla härliga människor. 2,5 timmar kvar. Bäst jag ser till att ha lite kul nu så att tiden går snabbt. Hörs!