VA?!

Älskar att vakna om mornarna när du ligger bredvid, älskling! Så obeskrivligt glad att du är min. Du är bäst och jag älskar dig

Time to hoppa in i dusche nu då. Om ett par timmar kommer släkten för att fira mig, kul att träffa alla igen! Inte sett många av dem sen studenten. Och även om det känns som igår så är det rätt länge sen nu!

love

Blir att spendera denna lördag på bästa tänkbara sätt.. Tillsammans med min älskling! Massage, pussar och en massa kärlek. Bäst

30/10

Hade riktigt kul igår kväll, tack alla fina ♥ Nu är jag så jäkla trött så jag vet inte vart jag ska göra av mig själv, men trots det så måste jag städa mitt rum. Yey! Ej okej. Fast är väl lika bra att sätta igång så att det blir gjort. Vad som händer mer idag vet jag inte, och det suger. Hej!

Ingen big deal

Ja, ungefär så känns det att fylla 19. För vad får jag göra nu som jag inte fick när jag fyllde 18? Förutom att betala vuxenbiljett på bussen ;) Och det kan man ju lika gärna leva utan, eller hur? Ser det från den ljusa sidan iallafall, nu återstår endast 365 dagar tills jag fyller så pass att jag får komma in på systemet! :) Har förövrigt haft en rätt bra dag med massa fina gratulationer, tack så mycket mitt fina folk! Och extra tack till Rebecca och Jacob för de söta presenter jag fått idag :*

26/10

Hade som mål att ha körkort till min födelsedag. Så blev det inte! Men är rätt nöjd med att jag idag, dagen innan min födelsedag, har bokat uppkörningen! Nöjd och nervös som fan, redan. Kommer vara det varje dag också, tills det är dags. Men det känns rätt bra ändå, så håller fast vid den känslan! :)

Har varit en sjukt jäkla cp seg dag på jobbet idag. Så glad att jag fick gå en timme tidigare för att jag skulle till min körlektion. Fyfan säger jag bara! Fanns lite dricka att plocka imorse sen fick vi hjälpa med tidningarna, men efter det och efter lunch så var typ det enda vi gjorde att fronta! Så jäkla tråkigt, men väldigt snyggt blev det. Fast ser väl lika förjäkligt ut imorgon igen så det suger ju ;p Jajaaaaaaaa.

Drömde förresten för en gångs skull något bra om min sniggis inatt, men såklart så ringde väckarklockan preciiiis då jag absolut inte ville vakna! Äre inte typiskt? Så kan det gå. Och nu blev det här rörigt och tramsigt, så avslutar mitt sista inlägg som 18 åring med... ett godnatt! Godnatt!

25/10

Näe. Besviken jag e nu. Visas inge "halv åtta" hos mig ikväll :( Det sög ju. Jaja, får väl se på något annat då.. Innan jag somnar och sover för sista natten som 18 år :) Men jösses, redan 19. Kändes som att jag fyllde 18 för typ 1 månad sedan! Fast gissar att tiden gått så snabbt eftersom att jag inte längtat alls den här gången, det dröjde ju en eeeeeeeeevighet tills 18 års dagen äntligen kom bara för att man typ räkna ner varje timme, haha :) Men näe, jag har inte så mycket vettigt att säga. Så ska låta bli att bara skriva alls..


I've got an angel. He doesn't wear any wings

.

Den kommer krypande. Den där känslan som, liksom dementorerna i Harry Potter, suger all glädje ur världen. Känslan som får mig att känna enbart tomhet och smärta inuti. Som om all lycka jag någonsin känt försvinner och lämnar endast det olyckliga kvar. Det är som om inget kan rädda mig ifrån mörkret när jag väl börjat falla... Helt utan förvarning kommer den där känslan, känslan av total ensamhet.

100901!

It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it.
And if I had to choose between loving you and breathing...
I would use my last breath to say I love you! ♥ ♥


tjugoförsta i tionde

Being with you here makes me sane.
I fear I'll go crazy if you leave my side

18/10

Helgen gick snabbt, som vanligt. Det suger juuu! Kan det inte alltid vara helg? Jaja, fyra dagar kvar till fredag, får försöka stå ut! Fick en underbar start på den här dagen iallafall, med pussar från min älskade. Finns det nå bättre sätt att starta morgonen på? Skulle inte tro det! Har tack vare honom klarat av en annars ganska jobbig dag. Har haft sjukt mycket att göra idag, så det var skönt att smita ifrån en 40 minuter för att ha körlektion! Den gick förövrigt rätt bra idag, förutom en miss. Jaja. På onsdag ska jag köra motorväg, cp. Jag? På en motorväg? Har aldrig kört snabbare än 70, heja! Jag vill gärna fylla 19 innan jag dör. Hehe, ne då!


Nu ska jag käka upp den sjukt goda sockerkakan som pappa bakat! Dusch därefter sen sängen... Vill inte sova själv, det är blä. Men som sagt... fyra dagar till fredag!!


För snart ett år sedan (11 månader och 21 dagar... på min 18 års dag) fick jag veta att du skulle komma till världen. Nu finns du här ute hos oss, minns så väl den lycka jag kände då jag fick veta att jag skulle bli faster. Men att jag skulle bli det till världens sötaste lilla Jakob, ja så långt kunde jag aldrig tänka!

Men som om inte det vore nog fick jag även världens sötaste stora Jacob.. Tänk vilken tur man kan ha va? ♥

@%/#¤%@!

Om mitt internet var en person skulle jag slå h*n. Som om det inte räcker med att humöret är upp och ner ändå! Snart åker datorn i golvet, tack vare dig.. cpinternet

16/TIONDE

Började ju mitt förra inlägg med att jag var tröttttt. Därför blev datumet en månad försenat, höhö. Mja. Helg nu då va! Hockey igår, skitmatch som kunde slutat hur illa som helst. Andreas Lindh fick en armbåge i huvudet och ramla, därefter låg han helt orörlig i säkert 5 min innan han äntligen visa att han levde och fick hjälp av planen! Usch, det var hemskt.. Resten av kvällen blev iallafall gosig, fick besök av världens bästa så det blev en massa mys, älskar det och älskar dig! <3

Ikväll, eller ja om två timmar, blir det bio med pappa och L. Hade inget bättre för mig, så varför inte :) Jaja. Kanske tid att hoppa i duschen, eller åtminstone kliva upp ur sängen. Riktig slödag, fast det behövs. Imorn äre söndag igen, fan! Snart är det måndag och dags för nya tag på the job. Noll ork. Varför går helgen så snabbt och veckorna så segt...

14/9

Tröttttt. Trots att jag fick sluta tidigare idag! Nästan 2 timmar tidigare. Tack vare att jag hade körlektion kvart i 3, behövde inte gå tillbaka efter. Så skööönt! Härligt att komma hem medan det fortfarande är ljust ute!

Förresten, mina naglar is no more. Det går inte att behålla dem ens någorlunda ok när man sliter upp en massa lådor hela dagarna. Och idag var lådorna inga snälla lådor. Höll på att tappa en, men lyckades med hjälp av mina superreflexer fånga den innan den föll i golvet. Grejen var bara den att det var min handled som fick ta fallet så fick ett finfint skärsår, emo. Uäh! Jaja, fredag imorgon, ska bli sååå skönt med helg! Jobb & h-o-c-k-e-y till att börja med tomorrow, sen får vi se vad som sker.. Träffa min bebi iaf i vilket fall som helst, LÄNGTAR med stora bokstäver!

12/10

Om två veckor (& en dag) fyller jag nittttton! Ganska ovärt, men va fasen. Presenter är ju alltid kul! :)

Idag fick jag ta kassan från det att jag börja sen fram till lunch, usch o fi! Gick lite bättre än igår, men gjorde bort mig typ 93 gånger iaf. Fick sitta en liten stund på eftermiddagen också, då gick det bättre för mig men rullbandet slutade att fungera istället. Är det inte det ena så är det det andra! Men det löste sig ändå. Resten av dagen har gått så jäkla segt, leveransen av varorna var försenade så jag och Anna frontade typ hela butiken i brist på annat. Nu är jag trött som ingen annan och vill helst av allt bara sova, men ska försöka va vaken till 8 iaf, så att jag inte vaknar inatt och e pigg. Imorgon är det förresten en vecka sen jag börja jobba, tiden har gått så snabbt! Känns som att det var igår jag börja, samtidigt som det känns som att jag varit där i typ 40 år. Fast jäkligt dåligt av mig då att inte ha lärt mig än vart alla jäkla varor står, hur fasen kommer alla de andra ihåg allt? Jag förstår inte.

Nå mer jag inte förstår är hur en människa kan va så... (hittar inte ens ord) Du är så... ÅH! Jag älskar dig!

monday bloody monday

Åh. Cp. Blä. Fick lära mig kassan idag, jo men det gick ju bra så länge Fluttra stod bakom, så fort hon tyckte jag klara mig själv så gick det inte alls lika bra längre. Eller jo, okej. Tycker jag klara det rätt bra ändå, för att vara första gången, men sen var det vissa gånger då allt bara gick helt åt h och då ville jag bara ge upp, gråta och springa därifrån.. Men det gjorde jag inte som tur var, för till sist var klockan 5 och jag fick gå hem! Hoppas jag slipper sitta imorn, packar hellre upp varor och får ont i hela kroppen än att sitta där, fatta noll och känna mig dum!

Nu fryser jag halvt ihjäl, så önskar mer än allt annat att jag fick krypa ner under täcket och mysa med min älskling, men ne. Inte då. Ja, livet är bra jobbigt ibland

Puzzle of my heart

Lyssnar på så många fina kärlekssånger, och visst vore det enkelt att bara skriva ner just det som de sjunger. För mycket av allt det jag hör är som taget från mitt hjärta, som allt det du får mig att känna. Men jag vill så gärna, med egna ord, beskriva allt som pågår inom mig just nu. All den kärlek jag känner.. Det gör mig frustrerad, att inga ord är stora nog. Trodde inte att kärlek som den här fanns, har aldrig känt så starkt förut, aldrig. Visste inte att det gick att känna så mycket, så fort. För trots att det bara var ca 3 månader sedan vi träffades, så känns det som att du alltid funnits i mitt liv.. Jag tror det var meningen att jag skulle hitta dig. Dig, fina underbara dig. Du gör mig så lycklig! Tack för allt du låter mig känna, jag älskar dig!

*

Blev utgång igår, hade kul men var så himla trött! Helt underbart att komma hem sen, krypa ner i sängen och få massage av min fina älskling! Du är bäst, men det visste du nog redan. Ikväll blir det bara en massa mys för att ladda om batterierna inför nästa vecka. Så skönt, puss på min underbara älskade

Nothing can replace this feeling!

Day 2

VIK vann igår. Tror fortfarande inte att det är sant. Drömde att pappa sa åt mig att de förlora, så trodde det när jag vakna. Sen så läste jag tidningen, och såg att.. Ne, men pappa du ljög ju! Så jäkla synd att vi inte hann med bussen, men så jäkla skönt! Första laget att slå Örebro denna säsong!!!! Kan va det bästa som hänt på läääänge (eller ja, det bästa sen de vann borta mot Leksand ;))

Jaja, jobbet gick bra idag me. Idag gick dagen lite snabbare, så det var skönt. Blev så glad att min älskling tog sig tid att komma in, även om det bara blev en snabbis. Vart så mycket lättare att klara av den sista timmen efter det!

Sen vill jag bara gratta min fina mamma som skulle haft födelsedag idag, eller ja. Det här kommer alltid vara hennes dag, oavsett vad! Önskar du fanns så att jag kunde få krama om dig, men jag skickar en slängkyss upp bland molnen, jag vet att du kan se mig!



Day 1

Blev inget Örebro, bussen gick 5, jag sluta 5. You do the math! Lite trist, men känner nu att.. Ne, jag hade aldrig i hela mitt liv orkat stå upp mer. Har stått hela dagen, förutom 1 timme på lunchen. Om jag har ont i fötterna? Jag säger såhär... Hade det varit mindre smärtsamt att skära av dem, så hade jag gjort det. Lätt! Min rygg finns inte heller mer, har burit tuuusen kartonger idag. Måste stretcha innan jag lägger mig, annars kommer jag nog gå sönder imorgon! Mina fingertoppar är helt bortdomnade av att ha öppnat alla tusen kartonger också. MEN ÅH, va jag klagar! Så illa äre inte egentligen, eller jo okej, smärtan är illa. Men bortsett från det så har jag haft en riktigt bra dag, tycker jag! Imorgon går jag från 9-18. Skönt att börja en timme senare, men lite segt att sluta så sent. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen.. Hoppas ryggen känns lite bättre efter det, sen äre "halv 8 hos mig" och efter det ska jag sova. Känner att jag behöver all energi jag kan få!


What do you say when words are not enough? Vet inte. Men jag vet en sak.. Jag älskar dig!

Ica


ICAAAAaaaa. Det går bra, men är skapligt jobbigt. Har egentligen inte tid att sitta här och tramsa, är hemma på lunch och borde därför fixa mig något att äta istället! Men blev bara så lycklig över att få sitta ner en stund, har burit lådor, packat upp varor och slitit sen 8 imorse. "Bara" tre timmar kvar sen när jag kommer tillbaka, äsch det fixar jag! Just ja.. Mat!!

Och varför.. varför! frågar alla mig om vart allting finns. Ser de på mig att jag är ny, vill de bara retas? Haha.. Nej just ja... Mat!

Du får inte skylla på praktikanten!

Jösses, såhär tidigt har jag aldrig varit vaken, tänkte jag säga. Men jo, det har jag. Bara inte på väldigt väldigt länge. Det var ju för sjutton mörkt ute när jag klev upp! Första jobbdagen idag, ska bli spännande faktiskt! Skönt att äntligen ha något att göra, men mindre skönt att det inte blir några fler mysmorgnar med min älskade.. Men antar att vi får hitta annan tid för det! Har ingen aning om hur länge jag går idag, men hoppas sååå att jag slutar innan 5, eller ah, senast 4. Vill inget hellre än att åka till Örebro ikvälllll!

Nej, dags att fixa det sista innan jag ska kila iväg. Skönt att det är nära, det innebär att jag kan sova längre på morgnarna, om jag vill!

Haha, vet ni vad jag kom förresten? Jag är Jerry!



Men hallå!


Har skaffat min snygging redan. Den snyggaste till och med! Mysiga, fina, underbara snygging ♥

Fick just ett samtal också, från Nicklas.. Två platser lediga på bussen till Örebro imorgon, vad säger vi om det? YESSSSSSS!

YES!

Vad hade jag att vara så nervös över? Intervjun gick hur bra som helst och tjejen som intervjuade mig var så himla  trevlig, slutade vara nervös så fort vi satte oss ner! Är så glad, fick nämligen praktikplatseeeen! :D Vet inte än när jag börjar, de skulle höra av sig då de visste :) Kommer varva praktik med teori fram till i vår, har jag tur därefter kanske det leder till jobb också, det återstår att se! Kommer leva på den här lyckan länge nu i vilket fall som helst, och ska fira detta med att kramas med min älskade som kommer hit om ett tag! Dubbel lycka ♥

Något mindre kul är däremot att det var fullt på örebrobussen imorn. Väntar samtal från killen som fixa med bokningarna, för att se om det blir en till buss. Hoppas hoppas, vill så gärna åka dit! Ring då, RING!

I natt jag drömde...

Ursäktar för surpuppeinlägget här nedan. Mår bättre idag iallafall! Hockey ikväll, ska också passa på att boka mot Örebro på onsdag. Fett! Se hur mycket röst jag gör av med den här gången. Om jag inte minns fel så hade jag tappat allt vad röst heter redan innan vi kommit av bussen förra gången.. Hehe. Men det är så det ska vaaa!



Nae, nu bör väl Danni vara här om en stund. Kanske dags för mig att kliva ur sängen och ta på lite kläder, haha! Har varit en riktig slödag idag :) Men det är skönt! Imorgon blir det dock ingen sovmorgon, då jag ska på intervju klockn 10. Börjar pirra rätt bra i magen! Hoppas hoppas...

3/10

Nu har jag läst 40 sidor i "Du & jag i trafiken", får räcka för idag. Har sån himla kramp i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, förkyld är jag också. Toppen. Bra humör har jag också känner jag. Tänker därför inte skriva mer ikväll. Hej.

2/10

Alla mina favoriter i idol (Jay, Olle och Geir) är vidare, så nu är allt ok!

Ikväll ska vi hem till Jacobs kompis Fabbe och dricka lite, blir säkert jättetrevligt :) Tog lång tid, som vanligt, att välja kläder så till sist tog jag bar nått bekvämt. Tänk så svårt det kan vara! Nu är det problemet ur världen iallafall och jag ska försöka få någon ordning på mitt hår! Trevlig helg :)

100901

Kääär i mina nya skor! Kär är jag också på annat vis, i min fina pojkvän, som för övrigt kommer hit om ett tag och myser! Älskart. 1 månad idag, en underbar en. Ser fram emot många fler med dig! ♥




Med nån som du blir hela världen underbar!

GLAD

För ett par dagar sedan hittade jag ett par skor som jag vill ha. Pappa hade lovat att köpa mig några ifall jag hitta.. Jag tyckte dock själv att dem jag titta på kanske var lite väl dyra, trodde såklart att pappa skulle tycka detsamma... Men snäll som han e, så har han satt in pengar så att jag kan köpa dem idag :D Tack pappa ♥

Ska gå och hämta hem dem senare när Danni slutat, blir nog även en liten extra sväng på stan, för typ 84561e gången den här veckan, haha :) Och ikväll så ska jag fredagsmysa med idol och min fina, underbara pojkvän! ♥ Låter som en ganska skön fredag tycker jag!