2009

Januari: Det nya året invigdes tillsammans med trevligt folk hemma hos David, det firades 1 år den 14e och den 19e startade tvåornas projekt.

Februari: Tvåornas projekt redovisades och vi vann pris för bästa film samt bästa text. VIK vann också en del och tog sig via en direktplats till kvalserien.

Mars: Jag såg Män som hatar kvinnor på bio, VIK vann sin första match mot AIK i kvalserien och de MP07:or som vann pris under projektet åkte till storstaden för att besöka Aftonbladet.

April: Vi gjorde grilldebut hemma, jag fick (efter en lång tid som halv-blind) två par glasögon, jag fick även en ny mobil och Moa lyckades få mitt hår oranget/lysande rött, jag skratta så jag grät och grät så att jag dog.

Maj: Firade valborg hemma hos Lina, tog ett extra hål i örat, FC Pink panters spelade sin första korpen-match, ljud- och rörligbild elever åkte till sthlm igen för att gå på ljud ljus och bild mässa.

Juni: Fick sommarlov för allra sista gången, åkte på kryssning med Danni, firade midsommar tillsammans med Fredrik och i slutet av Juni drog jag till Spain.

Juli: Kom hem från Spanien och saknade en älskling som fortfarande var i Barcelona med sina pojkar, firade 1 och ett halvt år då han kom hem och fick en låt i present, såg nya Harry Potter med Anna, Moa fyllde 24 och det var begravning för gammelmormor Birgit, vila i frid.

Augusti:
Ispremiär, jag städade ur mitt rum och renoveringen utav de började, MP07 var plötsligt störst då skolan drog igång igen (för sista gången).

September: Drog till ön Styrsö utan för Göteborg för att släktträffas, VIK spelade sin första match för säsongen, var på kulturnatt, började läsa teori på Gruvegårds, såg Flickan som lekte med elden och fick hem min nya soffa.

Oktober: Det började pratas om flytt, bokade studentkryssning och beställde studentmössa, vi drog till Örebro för derby-match, pappa fick sin nya bil, jag fyllde 18 och gjorde krogen debut tillsammans med Fredrik, Moa och Stefan, på scen stod Promoe, månaden avslutades med en sjujäkla rolig kryssning och Jan Johansen.

November: Jag fick reda på att jag ska bli faster i Maj, Ivarsson fick sparken, vi förfestade hemma hos mig innan krogen för att fira Dannis 18 års dag, VIK krossade Örebro på hemmaplan, vi kollade på en hel del lägenheter, vaccinerades mot svininfluensan, såg Mig äger ingen samt Förort och Moa åkte till Thailand.

December: Åkte på släktkryssning för att fira morfar som fyllde 70, jobbade under dam-innebandy VM, fick se ultraljudsbilder på bebis, det snöade alot, jag blev svartskalle och firade en halv-bra jul utan min syster.


Nu återstår endast några timmar av detta år, så jag ska snart bege mig hem till min älskade för att ännu lite senare spendera ännu ett nyår hemma hos David. Inga tvivel, det kommer att bli awesome. SUIT UP och gott nytt år allesammans! :)


27/12

Imorgon (äntligen!) ska jag släpa min feta röv till Friskis och skaffa mig ett gymkort. Wuhu! Nu jäklar ska här tränas (:

God jul!

Dagens firande är så gott som över, men morgondagen återstår, då bär av till hallsta för att fira med mormor och kusiner. Det blir nice! Har haft en relativt bra dag idag ändå, även fast saknaden gjort sig påmind. Men det är sånt man får ta, får ju trots allt träffa min älskade syster om nån/några månader igen. Den som väntar på något gott...

Nej, nu ska jag kika på första avsnittet av How I met your mother, säsong 1. Som jag fick i julklapp. Ha en fortsatt mysig kväll allesammans :)



Hm..

Haft lite uppesittar-mys med cola, chips och en Rebecca.. som också var en snäll en (nu ska du se att tomten kommer med massa fina paket ;)) och färgade mitt hår! :) Nu är jag ensam igen, vilket är trist.

 
Hej svartskalle!


Har förövrigt ingen som helst julkänsla och jag tvivlar på att den kommer att infinna sig.. Det blir inte jul på riktigt om jag tvingas att fira den utan min syster.. Min älskade, saknade syster :(


Var det lycka?

När denna stora högtid står för dörren vill jag så gärna bara glädjas åt allt vad den innebär.. Skratt och mys. Med människor som betyder. Men hur kommer det sig att allt jag känner inuti är ett stort svart ekande tomrum?


Denna stora högtid för med sig minnen från förr.. Från tiden då allt var så bekymmerslöst. Från tiden då du fortfarande fanns bland oss. Egentligen vill jag inte minnas,  ingen människa kan förstå hur ont det gör. Men när smärtan inuti blir för tung att bära så måste den komma ut, i detta fall hamnar den här, som ett par rader i en blogg.


Jag gråter mig inte längre till sömns varje natt och jag kan ta mig igenom en hel dag utan att förlora mig själv i det som en gång var.. Betyder det att jag håller på att glömma dig? Glömma det lilla jag någonsin vetat om människan som födde mig till världen?


Jag vill inte glömma..
men inte heller minnas.

Jag vill inte hata..
men har svårt att älska..








 Jag saknar dig, innerligt, oändligt!

 


Awesome

Snö-bus, hår frisering, massa Chuck-avsnitt och en älskling. En bra söndag om du frågar mig! :)

<3

Ville bara säga..

att jag älskar dig! Glöm aldrig <3


Snow-how-how

Oj, oj, OJ! vad det snöat och fortfarande snöar. Kallt och jävligt om man tvingas att vara ute, men förbannat mysigt om man får sitta inne under täcket :)



Utanför mitt fönster just nu.. Härligt!

Hade förresten 23 underbara månader med min älskade igår <3 Snart 2 hela år, helt otroligt vad fort det har gått!




Friday

Näst sista arbets-dagen idag, känns ganska trist.. Kunde gärna jobba med det här ett tag till. Men men, skola i en vecka sen är det ju trots allt jullov!

Och ikväll drar jag och tjejorna till Leksand. Hoppas på repris från i onsdags. Men det är dumt att hoppas för mycket, så jag nöjer mig med att önska lite i smyg.

Glad faster!



En liten, liten efterlängtad människa som idag bara är 18 veckor gammal. Nu när jag ser att du finns, längtar jag bara ännu mer!

Nu drar jag och jobbar

Matilda Jansson
Media Staff


Fuckface!

Vet inte ens vad jag ska skriva.. Känner mig helt hyper för att det finns så mycket jag vill berätta, men tänker ändå hålla det kort. Jag hade fruktansvärt roligt igår med ett underbart gäng "släktingar", som jag inte ens visste fanns. Var först förfest i 8047 innan vi styrde färden mot våning 10 där det blev dans ända in på småtimmarna, då blev det återigen "kusin"-träff i hytten innan sängen tog vid.

Jag är så glad över att ha lärt känna så härliga människor, tack morfar för att du gjorde den här kvällen möjlig! :)



Paradise

Nu kommer snart bilen full med släktingar som ska föra mig till bussen i Eskilstuna och som senare ska ta oss till Stockholm.. Idag blir det nämligen kryssning för att fira morfar som fyllde år i torsdags :) Mycket trevligt ska det bli! Men nu anläder de snart, så jag ska ta och släcka ner här. Trevlig helg allesammans :)


Sthlm

Saco-mässa samt innebandy möte står på dagens schema.. Fullt upp hela dan med andra ord. Hoppas det inte blir allt för långtråkigt.. Men ne, nu ska jag ner och fixa min matsäck :) PUSS PUSS

Sol, sol, strålande sol

Kylan har precis kommit och på ett sätt kan det var ganska "skönt". Men man kan ju inte undgå att längta lite efter solen och värmen ändå...





Förresten så missar jag min syster.. :(