-

Det sägs att tiden läker alla sår. Men det är fan inte sant.. Jag har lärt mig att leva med smärtan, men såret blöder fortfarande, trots att det gått över 10 år.. 10 år! FAN! Försöker kväva gråten, men på nå sätt lyckas tårarna hitta ut ändå. 10 år och 10 tusen tårar. Om du bara visste hur illa du gjort mig.. Tiden läker inte alla sår, antingen ger man upp eller så kämpar man emot det onda. Tiden läker inte alla sår, 10 år och jag kommer aldrig förlåta dig för att du fortfarande låter mig blöda...


ok

Så var även den här helgen på väg att ta slut då. Skönt iallafall att inte behöva jobba imorgon, får se om jag håller fast vid det efter att ha varit på postutbildning hela dagen, hehe :) Ja, första advent idag också. Känns inte alls som så, men slår väl till med lite mys ikväll iallafall, tillsammans med världens finaste pojkvän! Tänk att jag byter bort lite sovmorgon mot att få vakna upp tillsammans med honom, naaaaw. Haha! Nej, finns faktiskt ingenting som går upp emot att vakna upp bredvid dig Jacob, ok? Nu ska jag torka håret så att det inte trillar av när jag går ut, sen blire att glida (nästan bokstavligen, det är halt ute!) till bjurhovda och min gullebulle

-

Would it be all right if I spent tonight being loved by you?

KÖRKORT

Sitter här och pustar ut. Trodde fan aldrig att det skulle bli min tur att skriva det som alla (nästan alla) runt omkring mig fått skriva på sina bloggar och på facebook och på.. ja, överallt. Men fan alltså, idag är det min tur, och det är ingen dröm det är på riktigt. JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!! :D:D Jag!!! KÖRKORT!!! Underbart alltså. Tack så mycket Sammie för hjälpen!

Truly madly deeply

Idag är det fyra månader sedan jag gick på fest för att överraska en vän. Där fanns också en av hans vänner. Minns att vi pratade lite smått under kvällen och hade det väldigt kul tillsammans. Nånting fick mig att vilja veta mer, vilja HA mer. Hade väl aldrig kunnat tro att det skulle sluta så bra, om en vecka har min väns vän varit min pojkvän i 3 månader! Det känns som igår, samtidigt som det känns som att du alltid funnits i mitt liv. Jag menar, hur kan man älska någon (som man bara känt i 4 månader) SÅHÄR mycket? Ja, säg det. Det är otroligt. Du är otrolig. Det här är otroligt!! Du, dig, det vi har... Det är allt jag vill ha!!!!!!!

I'll be your dream,
I'll be your wish,
I'll be your fantasy.
I'll be your hope,
I'll be your love,
I'll be everything that you need

23/11

FY vilket väder det är. Man blåser ju nästan omkull! Tur för mig är att jag har en fin Jacob som jag får åka och mysa med såhär i ruskvädret, hihi ♥ Världens finaste Jacob, som jag älskar såhäääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket och ännu mer än så!

Är helt slut förövrigt, har fått suttit massor i kassan idag. Har varit sjukt stressigt vissa stunder, känns som att alla, verkligen alla passat på att storhandla idag! Fick sitta över 5 min för att jag höll på att inte komma ifrån, betyder det att jag får komma 5 min för sent imorgon? ;) Nja. Anyways, nu ska jag springa till bussen om en liten stund. Så puss & godnatt!

(:D:D)

21/11

Börjar gå riktigt bra att köra bil nu, har kört flera timmar idag och körde även en ganska lång sväng igår. Känns riktigt bra, snart är det dags!! Behöver finslipa ännu lite mer på teorin bara, sen ska det nog funka tror jag :)

Annars då.. Ja, det är söndag. IGEN! Tänk vad helgerna går snabbt. Känner mig inte alls utvilad så får nog bli en tidig kväll ikväll, fast det är i och för sig inget ovanligt, haha :) Nae, om jag skulle ta och dyka ner i teoriboken då kanske? Ah, herråååh!

Drama på jobbet igår, usch vilka människor det finns! Fick tack vare det jobba till 5, men då var det ju förstås desto skönare att komma hem sen :) Harry Potter var svinigt bra också men väldigt sorglig, längtar så efter att få se sista delen nu, vi såg att den kommer visas i 3D, fasen va grymt! Efteråt blev det myspys med min underbara spikeboy! Blir detsamma ikväll, skön...T Nu ska jag se en stund på Harry Potter och de vises sten som visas på tv, sen blire duschen, käk och därefter raka spåret till min kära pojkvän ♥ VÄRLDENS bästa!

18 november

Alltså, jag är så trött på att vara trött!! Längtar sååå till imorgon, fredag, äntligen! Först Harry Potter och sen fredagsmys med min favorit baby ♥ Mm, mm, bra bra! En sväng in i duschen nudå sen äre godnatt, godnatt!

17/11

Idag har jag känt mig som en levandedöd, helt slutkörd. Pågrund av det har tiden också gått jättesegt, men tillslut tog äntligen dagen slut, 20 i 5. Tog mig därefter till Gruvegårds för att köra igenom ett par tester på datorn, gick inte lika bra som jag hade hoppats, ajaj. Men jaja. Är åtminstone glad som få nu, ska nämligen åka till Jacob om en stund och spendera natten där. Älskar när det blir så spontant, älskar att jag slipper sakna, älskar att älska dig! <3

16/11

Uäh, tisdagarna är så sega på jobbet. Leveransen kommer inte förrän i eftermiddag och det finns inga gamla varor att plocka. Lite tur idag dock att jag och Anna håller på att lära oss posten, då tillbringar vi mycket tid där, moahaha! Fast det är svårt, som fan! Posttillskott, frimärke hit, frimärke dit, paket och brev och och och och... ja. Fast det går rätt bra så länge vi får hjälp!

Börjar bli lite ivrig för ikväll nu bara, Leksand kommer på besök = publik = bra drag = härligt. Snälla fina VIK, krossa Leksand och sno tredjeplatsen i tabellen, det vore såå AWESOME!

Och du är också awesome, älskling. Helt otrolig! Jag saknar dig

JM+MJ=♥

Jag har hittat rätt, det är med dig jag vill vara, alltid!
Du har stulit mitt hjärta och jag vill aldrig ha det tillbaka



all i want is you

Sjukt rolig utgång med min fina barndomsvän, fast hade inte väntat mig annat!!

Och att första låten som spelades när vi kom in var Angels av Robbie Williams, fick mig bara att inse ännu en gång hur jäkla rätt det känns att det är du och jag, Jacob! Har aldrig älskat någon så som jag älskar dig, på riktigt alltså! Tror inte du eller någon annan någonsin kommer förstå hur jäkla stort det här är för mig. Det finns ingen annan, glöm aldrig det. Glöm aldrig att jag älskar dig, snälla ♥ Det här är på riktigt, på riktigt. Du är allt jag vill ha!




Minns det som om det var igår!


13/11

Rakkamakkafon! Blir ett spontant krogenbesök. Ellinor skrev till mig vid 8 och fråga om jag skulle ut, nja. "Men häng med!" Ok! Sitter här nu och väntar på att haaaallstamänniskorna ska anlända till storstan. Är rätt pepp faktiskt, även fast jag lika gärna skulle kunna gå och lägga mig nu. Haha, jaja! Lika bra att leva :) Förövrigt kan jag säga att det är sååå tråkigt att förfesta själv, inget ölspel, ingen att prata med, ingenting. Men blir förhoppningsvis roligare om en stund :) Ciao!

Puss på imorgon, då jag äntligen får träffa min älskade fina!

HELG

Alltså, snälla snälla Martin gav oss helg klockan 2!! Skönaste veckan på länge länge länge! Ikväll blir det hockey, det e fint det :) Mindre bra e att jag inte kommer få träffa min man förrän på söndag, men bättre sent än aldrig brukar man ju säga, och det är ju förstås sant :)

Nu tänkte jag försöka göra någon nytta när jag för en gångs skull har tid över, ska därför försöka få lite ordning i min garderob, eller mina garderober rättare sagt. Har ju fyra stycken nu och inte äre det fint i någon utav dem, nej för jag måste självklart stöka ner allihopa! Dryg man kan va. Men men, dags att sätta igång då :) PUSS

P.S
Varje fredag tycks vara fredag den 13e för mig, för att så fort det blir fredag så blir jag världens klumpigaste och gör illa mig på allt och ingenting, iallafall så länge jag är på jobbet. Idag lyckades jag slita av min tumnagel så illa att jag tappa känseln i halv fingret, och mitt i smärtan så böjde jag mig in i skåpet för att ta ut mina skor, vad händer då? Jo, jag slår i huvudet så att jag tror att jag nästan ska svimma, haha! Got to love fridays :) Håll tummarna för att jag inte bryter foten eller nått nu när jag ger på mig garderoberna, hehe.

11/11

Fick sluta 4 idag med, bara för att vi är så supersnabba på att jobba så att allt jobb tar slut, haha :) Men skönt! Fick med mig ett par skor hem också, nöjd. Fast det äre enda två sakerna som e bra just nu, har så äckligt ont i magen. Noll ork :( Sen saknar jag min fina Jacob, vore inte helt fel att ha honom här just nu kan jag lova..

Snow-how-how

YES, YES, YES! Trodde att jag trodde fel först när Martin sa "Ni kan kolla drickorna imorgon bitti när ni kommer. Ni får sluta lite tidigare nu om ni vill". Och tro det eller ej, men att sluta en timme tidigare gör väääldigt mycket. Helt sjukt skönt. Tack Martin!

Om en stund kommer Ellinor till stan så då ska jag träffa henne på en fika, mysigt såhär i skitvädret. Kunde det inte vara lite kallt åtminstone så att snön håller sig kvar? Så meningslöst när det ska komma 97 meter snö och sen smälter det bort på 3 sek. Blir ju dyngsur om fossingarna hur jag än bär mig åt. Klagar inte på snön, än, eller okej lite. Men näre bara är slask är det väl ingen som är nöjd, eller? Kanske finns folk som gillar att vara blöta om fötterna, vad vet jag :)

My love


Du är det finaste jag vet

9/11

I did it! Klarade halkan. Känns bra att det dessutom var roligare och lättare än vad jag trodde. Då var det ur världen då, bara vänta på den förbaskade uppkörningen, uäh! Pirr pirr.

Nu är jag helt stelfrusen pågrund av ovädret utanför, så tänkte krypa ner under filten och försöka ta mig igenom ett par sidor i teoriboken. Så får det bli. Puss!

8/11

Haha, fick höra på jobbet idag att de tycker jag liknar snövit? Ah fast ne. Haha :)



Idag har det gått riktigt snabbt att jobba, skönt! Hela förra veckan gick sååå segt. Imorgon blire inge jobb alls då jag har halkan, åker vid halv 8 och är inte klar förrän 2, så behövde inte komma tillbaka sen. AWESOME! Massa tid över till att läsa teori med andra ord, ehe. Nu ska jag se klart på "halv 8 hos mig" sen äre dags att sova. Ska bli så skönt, längtar! Fast allra bäst vore det ju om Jacob låg bredvid förstås ♥ men man ju inte alltid få allt man vill ha..

<3


Jacob. Jag vet inte vart jag ska börja. Vet egentligen inte heller vad jag vill få sagt.. Vill bara att du ska veta, på riktigt, hur glad!!! jag är för att du dök upp i mitt liv. Helt plöstligt bara fanns du där och nu är jag fast för dig, helt fast. Du är underbar, perfekt för mig. Tack för att du finns, underbara fina! Jag älskar dig


In this world where nothing else is true..

Here I am still tangled up in you!

White night

Lady in white!
Nu drar jag mig mot bussen som ska föra mig till rönnby, Danni & pizza! Fin fint. SKÅL :)


happy birthday fluffyface!

Dag 04- En dålig vana du har

Passar på dagens utmaning för jag kan faktiskt inte komma på någonting just nu. Även om jag säkert har flera dåliga vanor..

Hade jättetrevligt igår kväll iallafall! Fast bäst av allt var att äntligen få vakna upp bredvid Jacob imorse igen! Längtar efter det så mycket att jag nästan dör varje vecka! Finns inget bättre sätt att starta morgonen på än att få ligga och pussas, gosa och busa med honom, så är det faktiskt! Jag älskar dig hjärtat

Sen så har vi faktiskt en till person som bör nämnas i det här inlägget! Nämligen lillebil som fyller 19 stora idag :D GRATTIS fluffy
♥ Blir förfest hos henne på Rönnby ikväll, sen vidare mot white night på Pluto! Fast insåg just att jag inte vet om jag har nå vita kläder att ha på mig, pani-i-i-i-i-i-i-ik. Ne skoja, löser sig på ett eller annat sätt! Nu ska jag krypa ner under täcket och bara vara en stund, sen äre dags att tagga till för tonight! SKÅLARÅÅÅH!



Puss & kram!


5/11

Dag 03- Ett foto på dig och dina vänner


Får bli denna, hinner inte leta! Nu ska jag och käka sen blire bowling, kuligt! :D


4/11

Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn

Jag gjorde den här bloggen för många många år sedan, fast sen fanns den bara där och samlade damm länge och väl innan jag tillslut valde att fortsätta skriva. Iallafall.. på den tiden så letade jag alla min "internet-namn" i låttitlar eller låttexter, obvious är namnet på en av Westlifes låtar, Westlife som förövrigt (just då) var mina absoluta favoriter, hehe.



utmaning!

Hitta en rätt kul "utmaning", så tänkte att eftersom min blogg känns så jäkla trist just nu så börjar jag med den och ser hur länge jag orkar fortsätta, hehe :)

Dag 01- Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv

Intressanta vet jag inte, men här kommer dem..

1 - Jag är extremt rädd för ormar, klarar inte ens av att se en på tv utan måste blunda tills den inte länge syns i bild.
2 - Jag är riktigt kär, för första gången någonsin!
3 - Jag är rädd för att bli sårad, och jag känner att det värsta som personen jag är tillsammans med skulle kunna göra är att vara otrogen.
4 - Jag kan bli väldigt svartsjuk.
5 - (Nu blev det så jäkla dystert iallafall så ska försöka komma på bra saker) Jag har bättre självförtroende nu än vad jag någonsin haft innan.
6 - Jag är sjukt stolt och nöjd över att jag kanske har körkort den här månaden!
7 - Den person jag ser mest upp till och som betyder allra mest för mig är min syster.
8 - Finns det något ställe jag vill åka till innan jag dör så är det Maldiverna.
9 - När jag gick i 7an fick jag en gunga i huvudet, svimmade och fick åka in på akuten.
10 - Jag skrämmer väldigt lätt upp mig själv och kan därför bli mörkrädd ibland.
11 - Jag har ett födelsemärke i pannan som mer ser ut som ett blåmärke.
12 - Min absoluta favoritserie är Vänner och jag har svårt att somna (när jag sover ensam hemma) om jag inte har de på i bakrunden.
13 - Idag har jag jobbat en hel månad på Ica, yeey!
14 - Jag är trött.
15 - Jag är hungrig.

Haha, sjukt ovärd fakta, men där har vi dem iallafall, de 15 sanningarna om mig själv som var de första att dyka upp i mitt huvud!

(Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 03- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 04- En dålig vana du har
Dag 05- Ett foto på en plats du varit på
Dag 06- Din favoritidol och varför
Dag 07- En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 08- Månadens mål med förklaring
Dag 09- Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 11- Ett annat foto på dig och dina vänner
Dag 12- Varför började du blogga?
Dag 13- En bild på ditt hem
Dag 14- Ett foto på dig och din familj
Dag 15- Sätt din ipod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna.
Dag 16- Ett foto på dig själv
Dag 17- Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 18- Planer/drömmar/mål du har
Dag 19- Smeknamn du har och varför
Dag 20- Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 21- Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 23- Vad har du sug efter?
Dag 24- Ett brev till dina föräldrar
Dag 25- Vad finns i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året?
Dag 27- Varför gör du den här 30-dagarsutmaningen?
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månad?
Dag 30- Din favoritlåt?)

nobody said it was easy

Asså vafan.. Tror jag är lite höstdeppig alltså, känns inge bra alls, cphumör varenda jäkla dag. Skitdag på jobbet också, nästan ingenting att göra så tiden sprang typ och gömde sig. Trodde aldrig dagen skulle ta slut! Men till slut, äntligen, så gjorde den det! Och förresten ska jag inte skriva blogg då jag e såhär bitter, det mår ju ingen bättre av. Så säger idhk,nbdrsäå.-, kokjhkbnmkjiu8yihgjnb på det här!


1/11

Det handlar om att älska smaken av någons läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och att mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut!


suck...

Haha, dagen sluta med att jag och Anna lyckades låsa oss ute på kajen. Så kan det gå! Men till slut tröttna vi på att ingen hörde att vi ville komma in så vi tog oss ut genom lastbilsingången. Har annars varit en rätt seg och jobbig måndag med inga ljusa stunder alls, blä. Det enda jag glädjs lite åt är att jag idag firar 2 månader med min kärlek ♥ fast nå fira blir det ju inte förstås, ska istället dyka ner i teoriboken, blä nr 2.