Jag älskar dig!


I hate how much I love you..

Det var ditt liv, ditt val..
Men jag har fortfarande idag, 10 år senare, svårt att acceptera beslutet du tog.
Det var så jävla fel, så fel mamma. Varför?!


10 års sorg och saknad... </3


Melker

En dag kvar tills det är dags att sända live....





Oj. Jag svimma lite.




Kan inte tänka påt just nu.
Tänkte bara säga att jag sökt mig ett sommarjobb, känns fint till skillnad från allt annat just nu.

Vad glor ni på? Har ni aldrig sett en praktikant förut?

Livet som praktikant rullar på. Från och med nästa fredag är jag och Rebecca rikskändisar.. Ne, skämt osido. Vi ska få sända live, men de enda som kommer lyssna på oss är våran släkt och våra vänner, typ? haha. Men men, det är roligt (bortsett från farbror B) och det är väl huvudsaken :)

Imorgon efter "jobbet" bär det av hem till Danni för lite förkväll sedan testar vi Konrad. Kan bli kul! :)

Tisdag: "Åh, det är bara tisdag!!!"
Onsdag: "Det känns som fredag, GAH!!"
Torsdag: "Va?!! är det redan torsdag?!"

Snart kommer min gos och myser, härligt!

23.55

Igår klarade jag och Rebecca av den fruktade riskettan, som för er som inte vet är en kurs om alkohol (riskerna med att köra berusad, bla. Visste ni till exempel att 16 000 människor kör berusade varje dag?) Jag ska säga att det faktiskt inte var så hemskt som befarat. Det var tvärt emot ganska roligt, Åke är en hejare på att prata så att man vill lyssna! Fem gruvegårds bilar, av fem gruvegårds bilar till Gruvegårds (och framför allt till Åke Gruvegård då!) :)

Idag hände något ännu roligare.. Det var nämligen fritt fram för oss treor att hämta ut våra studentmössor. Det är stort people, stort! Tänk att den där lille mössan kan göra att det helt plötsligt känns som att studenten lika gärna kunde vara imorgon.


Gah!

Magen börjar äntligen bli bättre.. Fast jag är lite försiktig med att sägat eftersom att den gärna vill retas, lura mig att "Nedu! du kommer ha ont i magen.. för alltid. Moahaha!" Mm.

Imorgon ska jag äntligen utanför dörren igen och se världen. Undrar dock nu hur det ska gå. Kan nämligen inte somna.. Knäppt! Jag som var så trött för någon timme sen. Känns som att det är söndag (jag har alltid/ofta svårt att somna på söndagar). Börjar först tänka på någonting, just ikväll började det med att jag låg och möblera mitt nya rum i lägenheten, sen var det någonting mitt i möblerandet som fick mig att tänka på studentklänningen, och woups så tänkte jag på skorna som jag (fredrik (a)) beställde tidigare i veckan, och bang så låg jag och tänkte hur jag bäst skulle matcha skorna i sommar.. Kunde dock inte minnas exakt hur dem såg ut så till slut blev jag galen och var tvungen att se efter. Och så vips, så sitter jag här. Klarvaken. Förbannade underbara bärbara dator!!!!

Oj va massa trams..

Då kan jag också passa på att nämna hur otroligt irriterad jag blir på "eftertexterna" som är i slutet på Vänner-boxarna. Det är sånna där texter ni vet, som brukar vara i början där det står att det är förbjudet att blablabla. Det är dessutom inte bara på svenskan. Inte bara svenska och engelska. Utan på typ alla världens språk! Vad är det för mening med att ha dem i slutet? Vem läser eftertexterna? Vad är förresten meningen med att ha med dem överhuvudtaget? Finns det någon som läser dem? Förresten så stör jag mig ännu mer på att de få gånger jag tänkt läsa dem aldrig hinner, eftersom att de är i bild i typ 3 sekunder..

Vad fasen snackar jag om?

Godnatt.

kill me, kill me now!

Klockan börjar i detta nu att närma sig halv 5.. Halv 5 och om 2 och en halvtimme ringer klockan. Då är det tänkt att jag ska ta mig upp och ta mig till skolan... eller? Min mage håller på att vrida sig ut och in, allt den fått under kvällen/natten är flera flera liter vatten, fast inte ens det får jag behålla. Men trots det så vågar jag inte låta bli att fylla på med ännu mera vatten, för kräkreflexerna kommer ändå. Känns som att mina inävlor ska komma upp. Är det möjligt? Jag vågar i vilket fall som helst inte chansa...


Nu ska jag fylla på magen, så att den har något att tömmas på åter igen... Tackar SVT för att de sänder repris av melodifestivalen denna tragiska natt, så att jag åtminstone har någonting att se på.


Kill me, kill me now...

Och så finns det de som har

FLERA hundra dagar kvar! Själv har man bara ett hundra dagar left... Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt hur fort livet gått... Men nej, ikväll läggs alla bekymmer på hyllan. Det är bara 100 dagar kvar för guds skull!!!

.................................

Idag blev det en sväng, (en stor en) på stan med massa söta klass-tjejor.. Åt också min första (shame on me!!!) sallad på Vivaldi, och jag säger bara, WOW! Så gott! 

Imorgon är det 100-dagars festen på Pluto.. 100 dagar till studenten... krejsi! Vi blir ett par tjejor som startar hemma hos Miranda innan, trevligt. Ett problem återstår dock. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! :(