Oh happy day

Tidig men mysig start på denna fiiiina dag! ♥ Efter att mitt hjärta vaknat och sprungit ifrån mig så lyckades jag efter en stund slita mig upp ifrån sängen. Blev då lunch med min fina syster som jag träffar alldeles för sällan! Men det var riktigt mysigt, och gott! Sen sluta Danni och då ville hon göra mig sällskap, vi tog en sväng på stan och jag fick en för tidig födelsedagspresent, tihiiiii! Thank you, come again! ♥



Sen vill jag bara säga att Geir och Olle måste vidare i idol, inget annat är okej! Okej?

act cool, act cool...

Ne, det går inte! Jag är.. gah.. Finner inte ord. SÅ GLAD! VIK VANN!! BORTA mot LEKSAND. Första gången sen 1995, det är förfan 15 år sedan! Förstå vilken historisk kväll, haha! Var så jäkla sur ett tag då VIK lät Leksand göra mål i boxplay. Hade surat hela natten om de vunnit matchen tack vare det enda målet! Såg länge ut som så också, men så tillslut, äntligen! kom kvitteringen.. och innan jag visste ordet av så ledde VIK! Fina underbara VIK, fyfan va braaa ni e! Första laget att vinna mot Leksand denna säsong dessutom, och första segern på bortaplan! Kunde fan inte bli bättre alltså. Och extra extra plus till MC Fleury som gjort mål i varenda jäkla match hittils!! Från en sjunde plats i tabellen till en fjärde, ALÈALÈALÈALÈALÈALÈ VÄSTERÅÅÅS!


INDEEED!

brrr

Det är kallt och jag är helt slut efter gymmet. Blev inte där så länge, men som kompensation så gick jag tillbaka in till stan sen, lite duktig är jag väl iallafall! Jo, det tycker jag :) Nu sitter jag och väntar på att få träffa fru Larsson en sväng, sen tänkte jag gräva ner mig undert täcket och läsa teori, ganska trist men det börjar vara dags att ta tag i den biten också! Ser iallafall fram emot senare ikväll, klockan 7 närmare bestämt, då äre nämligen Leksand-VIK och pappa har köpt matchen på internet, så vi ska se den sen! Spännnnnande. Hade gärna varit där dock, men så blev det inte nu, ne.

Känner också hur gärna jag vill köra bil nuuu. Har inte min nästa lektion förrän om 2 veckor!!! Vad fasen ska jag nu ha att se fram emot i veckorna, jag gör ju typ inget annat! Eller jo, okej. Det blir ju en hel del mys med min älskling, och det är ju inte fel! Får besök imorgon bitti, tidigt, tidigt. Får se om jag klarar av att vakna, haha. Men det ska nog gå, vad gör man inte för den man älskar? :)


when you come around

Mysmysmystisdag. Älskar dessa gosstunder så förjävligt! Helt underbart äre. Allt. Precis allt just nu. Idag har vi varit lite nostalgiska också, eller jag blev det åtminstone. Vi har nämligen sett på några avsnitt av Eva & Adam, haha! Så kul :) "Skulle du kunna vara ihop med en idiot?"

Det går inte. Jag förstår inte.
Hur kan någon vara så underbar?



Så vacker att det gör ont..

Act cool

Idag är det 13 månader tills jag fyller 20. Höhö. Men först ska man väl bli 19 då antar jag. Hade jag varit liten fortfarande hade jag tyckt att "oj, va stor jag är". 19 var ungefär detsamma som 40 för mig. Fast så illa är det inte än på länge som tur e!

...
Har så mycket känslor inom mig, mitt bröst svämmar över och hjärtat slår så hårt att det gör ont. Vet inte om jag någonsin känt som jag gör nu, i vilket fall som helst så är det underbart. Det är underbart att vara så varm inuti trots höstkylan ute. Vill bara överösa dig med all den kärlek jag känner, men i vilken ände ska jag börja? Jag vet inte. ♥

Make you feel my love

Ryser i kroppen när jag tänker på kvällen igår. Är så glad att min överraskning blev uppskattad och att jag överhuvudtaget har någon som är värd att göra något sånt för! Är så fylld av känslor nu att det ibland är svårt att hitta de rätta orden, därför är det skönt att kunna visa på annat sätt hur bra du får mig att må och hur mycket jag tycker om dig! Tack mitt hjärta för en underbar helg men störst tack älskade du, för att du är min! ♥


I could make you happy make your dreams come true.
Nothing that i wouldn't do!
Go to the ends of the earth for you,
to make you feel my love.



Godmorgon

Kul att jag vakna klockan 6 och inte kunde somna om. Kul att klockan snart är halv 8 och att jag inte blivit ens lite trött än.. Jaja. Hade iallafall en sjukt kul kväll igår, med lagom mycket dricka!! Haha :) Nu börjar det ljusna utanför fönstret och det känns ganska drygt. Undra på om jag ska göra ett försök till att somna om iallafall? Om inte annat kan jag ligga och titta på min fina älskling som sover så sött! :)

Senare idag blir det hockey och efter det ska jag bara mysa med min favorit pojke, den allra bästa jag vet! ♥

Var jag tvungen att komma på att VIK spela match ikväll, och var jag tvungen att gå in och kolla direktrapporteringen.. Blev glad för en stund men sen blev det 2009 all over again, vilket betyder att de förlora när matchen nästan var slut, eller ah. I det här fallet var det 30 sek ifrån förlängning, ÅH! Bra gjort av walters och mc fleury iallafall, och lillfoppa tydligen.. hade han inte kunnat trycka in ett mål han med så hade han också fått plus här av mig, men ne.. svammel. godnatt.

Mycket bra

Fick just mail om att jag gått vidare i you-projektet, yay! Känns mycket bra :) Känns också bra att det gick bra att köra bil nu i kväll (med pappa), vilket faktiskt inte brukar gå så jättebra för han blir så stressad vilket leder till att jag blir stressad, haha. Idag blev han bara jättestressad då jag nästan körde över några tjejer, oups, haha :)

Blev förövrigt en mysig start på dagen idag med, precis som igår! Gos med min älskling, fina fina älskling åh vad jag tycker om dig ♥

jwm

In the morning light,
half awake and half asleep.
Have you ever laid there thinking:
was it all a dream?
But you reach out and he's there.
Every moment, everywhere
Have you ever been in love?






you

Kom precis hem från ett informationsmöte på af, information indeed. Det blev för mycket för mitt huvud, känner mig helt stressad, haha. Har nu iallafall fyllt i en intresseanmälan inom you-projektet och även lämnat cv, så hoppas väl på det bästa! :) Nu ska jag tagga ner ett par kilo, vilket just nu innebär ett stort glas cola och ett par avsnitt av Vänner!

Längtar till helgen ♥

What a night

Det blev en trevlig utgång igår, precis som väntat. Ja, själva utgången var rolig. Även om den inte blev speciellt långvarig. Hemkomsten var desto värre.. Haha, fyfan. Tänker tillbaka och är faktiskt ganska glad att jag inte minns så mycket, usch. Tack älskade Jacob för att du tog hand om mig! ♥

Mår inge vidare idag heller, skulle gärna stanna i sängen hela hela dan, men ska åtminstone ta mig ut för att rösta. Mja.

Happy holiday

Blev en lugn fredag återigen. Mysfredag hemma hos Kim, Yzabelle och lille Jakob tillsammans med Moa och Jacob! Idol och pizza sitter rätt fint! Men ikväll kör vi på utgång, ska bli väldigt kul faktiskt :) Känns som att det var länge sen sist, haha. Och nu ser det till och med ut som att det kommer vara uppehåll ute en stund, fast ska inte säga för mycket då kommer det att spöregna när jag kommer ut istället! (;

Men neee. Nu kör vi!

Blir tokig..

på mig själv. Varför ska jag envisas med att vara uppe när jag är så himla trött och har varit så jäkla trött hela dan? Nu kommer jag ju vara trött imorgon igen. Hm. Jaja, blir en sväng till bror+fru+bebis imorgon kväll iallafall, skäms nästan med å säga att jag inte sett det lilla underverket på 2 månader (2!!), illa!


Lillplutten alldeles nykläckt! Awww.

Har haft en bra dag idag förövrigt. Blev massa mys med min älskling, vilket alltid bidrar till bra humör! :) Sen har jag varit med syster till Örebro för att hämta hem hennes bil, lille boffe! Alltid kul att umgås med Moe, vi har en humor som ingen annan förstår, vilket kan vara skönt ibland, haha! (:

Ne, vafasen. Godnatt!

Papapapapapper

Har fetaste träningsvärken i magen, och väldigt ont i ryggen (inte träningsvärk), är i behov av en massage känner jag! Ojoj, så synd om mig, haha. Men har faktiskt två bra nyheter också och den ena är att jag inte är lika hes idag som jag först trodde att jag skulle va, och den andra är att min körlektion idag gick bra! :) Känns som att jag äntligen börjar lära mig det som jag alltid gjort/gör fel (släppa gasen då jag växlar) haha! Hur svårt kan det vaaaa?! Men som sagt, allt tjat om att "så får jag inte göra" börjar löna sig :)

Sen har jag en nyhet som är bättre än bra, och det är att jag snart får besök av Jacob! Torsdagsmys!!!! ♥

Wuhu!

5-0
VIK - Bofors

Mja. Det var väl en helt ok början på säsongen... Haha, ne. PERFEKT! 4-0 efter första, sen blev det dock lite målfattigt men oj så skoj ändå. Ale ale ale ale, haha. Nu är jag trött, hes och hungrig. Ska därför 1. snart sova, 2. eh? vila halsen, 3. äta något! Fast i en helt annan ordning då, tror jag börjar med att käka sen får både kroppen och halsen vila. Kör på det!

Så göra vi när vi krossa bossefors, igen!

15/9

Slutkörd. Indeed. Orkade knappt kliva av bussen efter träningen, men lyckades till slut! Nästa moment är att komma till duschen.. Öäh. Tror det får bli en powernap därefter. Vill inte gärna somna på matchen ikväll, det är ju för sjutton SÄSONGSPREMIÄR!! äntligen!! :D

You're amazing



Your eyes make the stars look like they're not shining! ♥

14/9

Fy vilket väder. Som upplagt för depp. Ej ok.

Känns som att den här dan bara regnat bort helt... Var med Kim till graven imorse och ganska nyss kom jag hem från min körlektion. Vad fasen gjorde jag där emellan? Hur kan så mycket tid bara rinna förbi.. Hm. Känner att jag inte är på humör för att skriva här just nu. Blir ändå inte så mycket gladare inlägg än såhär idag. Tyvärr.

hm..

Min cykel är stulen :( Fast.. ja, hade väl så gott som förväntat mig det då den stått hemma hos Chrille i snart 1 månad. Men tråkigt ändå...

Åker snart hem till min fina pojkvän och myser, känner att jag behöver det! ♥

Sjuk dröm

Drömde först att vi skulle åka och bada, men sen så ville pappa mycket hellre åka "en sväng" till USA (haha!). Men jag var så sugen på att bada, så jag gick själv till badhuset och hoppade i med kläderna på, skor och hela alltihopa. Precis då kom en badvakt och sa åt en annan tjej som badade med kläder att det var förbjudet och att hon var dum i huvudet ungefär. Så jag smyger därifrån och är precis påväg upp ur badet då en annan badvakt kommer i min väg. Jag ber först så hemskt mycket om ursäkt att jag badat med kläder och att jag vet att man inte får göra så "men jag har bråttom. Vi skulle åka och bada egentligen, men nu ska vi åka till USA istället och vi åker om en liten stund så jag hann inte klä av mig" (HAHA?!) Badvakten sa iallafall att det inte var någon fara och önskade mig en trevlig resa!

Ja. Sen var vi i USA då. Hemma hos en familj, ingen aning om vilka de var. Men iallafall så satt vi typ och kolla på tv hela kvällen. Värt när man är i USA? Sen så var jag helt plötsligt hemma hos någon tjej som tydligen var en jättenära vän till mig, vi umgicks en liten stund. Men sen såg jag att klockan började bli mycket och att jag var tvungen att gå till bussen som skulle ta mig till flygplatsen, men tjejen jag var hos drog ut så mycket på tiden att vi fick stressa ihjäl oss sen då vi äntligen kommit iväg. Väl vid busshållplatsen så hade bussen redan gått för 20 min sen. Tjejen gick hem igen och jag var då helt ensam, panik. Försökte leta efter någon som pratade svenska och som skulle till flygplatsen. Men nej. Sen till slut, så ser jag en bil. Och tydligen så hade jag sett paret i bilen på flyget till USA. Så jag knackar på rutan och frågar om jag får åka med, och visst får jag det! Lyckan är total och jag sitter och gråter hela vägen till flygplatsen för att jag är så glad. Sen så när jag är på flygplatsen så lyssnar jag på ett röstmeddelande jag fått på mobilen. Då är det Anna som ringer och säger att pappa och Lisen har åkt till Sthlm för att.. nånting hade hänt. (Jag skulle möta dem på flygplatsen i USA egentligen) Jaha. Panik igen. Sen vakna jag..

Undra om jag kom därifrån?

Till det sista andetaget

Jag ger dig allt jag nånsin kan.
Vi står och faller med varann!

Du är den som håller mig när jag sjunker i förtvivlan.
Du kan tvinga mig att se ljuset från den andra sidan.
När jag tvekar får jag styrkan ifrån dig, till när du behöver mig.

Jag älskar dig, i evighet!



♥!

Friday i'm in love

Ajaj vilken träningsvärk jag har i mina ben, men gillar ändå känslan av att jag börjat röra på mig igen! Nu börjar dock förkylningen smyga sig tillbaka igen. Förvånad? Ne. Hoppas nästan läkarn ringer och säger att det är nån allergi jag har, så att jag kan få någonting emot deeeeeet. Är så jäkla trött på det här nu!

Och på tal om nu, så sitter jag här, hungrig som fan. Blir lunch på stan om sisådär en timme. Tänkte käka frukost innan, men äsch då kommer jag inte orka nå mat sen istället, haha. Gillar ej den dåliga aptiten jag fått!

Måste bara..

Haha, har väl världens sötaste farmor. För inte så länge sen lärde hon sig att göra hjärtan på facebook, och ikväll så lärde hon sig äntligen göra hjärtan på msn också!!


Ulla säger:
Gonatt o sov gott kramar <3 <3 <3
Nej det blev inga hjärtan här
Tilla säger:
Här gör man ( L ) fast utan mellanrummen  
Godnatt och sov så gott!  
Ulla säger:
LLL
L
Nej du inte på min dator
Tilla säger:
Jodå. Men jag ser inga (
Ulla säger:
(MSN hjärta som inte syns här)
Jaha nu funkade det
Tilla säger:
såå, titta det gick ju det med!
Ulla säger:
Fyfan vad ja är bra
Nu kan jag sova gott


Hon e ju fööör söt! Mina fina fina farmor :)

Bumpy ride

Heeelt slut. Släpade min feta röv till gymmet efter körlektionen (som förövrigt gick ganska dåligt, det är svårt att backa runt gathörn!!). Är helt skakis i kroppen nu, pressade mig själv kanske lite väl mycket på gymmet idag. Det svartnade för ögonen tillslut, fast då var jag ändå så gott som klar så jag begav mig hemmåt.. Nu funderar jag på en powernap, skulle sitta fint.. Eller så försöker jag hålla mina tunga ögon öppna ett par timmar till och sover tidigt ikväll ist? Hm hm hm. Äsch, får se hur det blir. Somnar jag så somnar jag! :)

Passar på ett slänga in en puss åt min fina Jacob också! :* ♥

9/9

Har vare hos läkaren nu, fick göra lite allergitester. Så får se om nån dag om det är nå sånt skit.. Hm. Har för övrigt väldigt ont i armvecket där de tog blodprov (och snodde hur mycket blod som helst, brukar inte vara känslig för sånt, men blev nästan svimfärdig!), är blå och uppsväld och har svårt att böja armen för att det gör ont. Men äsch, det går la över förr eller senare! :) Men det får gärna kännas bättre om 1,5 timme då jag har körlektion och ska öva på att backa (!!), jag är rädd.



I wanna boom bang bang with your body!

gäsp

Å. Ä. Ö. Jag är så himla trött!! Men vill inte somna än, det är ju idol om en timme. Öäääh. Kom på att jag har ett par sidor att läsa på tills körlektionen imorn! Får försöka hålla mig vaken tills jag läst igenom dem iallafall! Läkarn imorn också, äntligen. Hoppas det lönar sig att gå dit, även om jag är så gott som frisk just nu..

ALLTSÅ, det går inte att vara såhär trött!!!

I guess all i wanted to say was..

I miss you.


7/9

Har varit på stan i stort sätt hela dagen idag. Kom precis hem! Klockan 1 idag mötte jag upp ett par mp-tjejor för att luncha på spicy, mycket trevligt! Sen efter det sprang några av oss på stan, till slut var det bara jag och Danni kvar, och jag tror nog allt vi finkammade alla butiker som är värda att titta in i. Haha, lagom trött i fötterna nu va.

Ge mig maaaat.

Och ikväll kommer Jacob hit och ser på idol med mig! Mysigt avslut på en bra dag med andra ord ♥

6/9

WUHuuuuuuuuuu. Alltså, det är konstigt hur bra det kan kännas efter en lyckad körlektion. Gick med ett leende på läpparna hela vägen hem, haha. Fjantigt. Men är så jäkla glad att jag lyckades!

S: "Bra där! ...Aha, du vill köra en gång till.. Jag var nöjd så, men kör en gång till om du vill!" :D

5/9

Kom precis hem efter att ha varit på besök i Surahallen. VIK-Mora sluta 2-3 efter straffar, lite surt. Men matchens bästa var ändå VIKs 2-2 mål som kom 1 sekund innan andra period var slut, 19.59, hur ofta händer det liksom, hehe. Men fyfasen vad kallt det var i hallen, aldrig varit med om liknande, fryser fortfarande trots att jag suttit i en varm bil ganska länge + under en filt nu. Övningskörde förresten med pappa också en sväng när vi kom tillbaka till stan. Fick öva lite start i backe och det gick mycket mycket bättre nu än vad det gjorde i torsdags.. Har lektion imorgon bitti då jag ska öva ännu mer, hoppas det funkar då också!!!!!!!!!

Nu är jag bara så galet trött. Förstår dock inte varför då jag och ♥ sov ca 12 timmar inatt. Hm.. Jaja, får bli en tidig kväll ikvälll.. På tal om kväll, på kvällen när solen går ner så får jag se helt otroliga solnedgångar utanför mitt fönster och jag blir så frustrerad då jag tar kort på dem och de inte blir lika fina som de är i verkligheten!!!


Utanför mitt fönster just i denna stund. Som sagt går det inte att fånga på bild hur fint det är!! Synd :(

Det vackraste jag vet..

Bläblä. Dumma mage att krångla. Hmh.

Men känns väldigt ok ändå, det ligger nämligen en underbart mysig sötis i min säng och sover! Ska alldeles strax krypa ner bredvid och bara mååå. Sen får magen må som en vill :)

Blä

Körlektionen idag gick inte bra.. Först kom jag försent. Var helsäker på att jag hade lektionen 13.15, men jag kollade en gång extra då jag kom ur duschen, bara för att vara säker. Ne, men tror ni inte att jag har 11.35 då?! Då var klockan 11.28 typ. Jaha, nehe. Då var det bara att slänga på kläder och springa iväg, blöt och jävlig. Ja, sen själva lektionen då. Jag skulle öva start i backen. Blä, va svårt det var :( Hm. Dålig start på dagen, hoppas resten blir bättre..



Solen skiner iallafall. De e bra. Och jag vet någe mer som är bra... Jacob ♥

Somebody's me

Somebody wants you. Somebody needs you. Somebody dreams about you every single night. Somebody can't breath without you, it's lonely! J ♥