1 dag..

Nu har jag...
duschat för sista gången
krupit ner i sängen för sista gången
packat bort mina glasögon (så att jag inte kan se på tv) för sista gången

Nu ska jag snart...
sova för sista gången

Ja. I huset alltså!

Imorgon smäller det. Imorgon bär det av ner på stan. Jäääkligt skönt samtidigt som det känns lite sorgligt. Har trots allt bott här i halva mitt liv nu. Mycket har hänt, både bra och dåligt. Därför känns det både bra och dåligt att dra här i från. Mm. Nära nu.

Hejdå Mäsenvägen.
Hej Mimergatan!

3 dagar kvar

Syns det att jag flyttar på fredag eller? Blir tokig på den här oredan. Men har verkligen ingen ork alls till att få ner all skit i lådor heller, inte med den här armen som värker för minsta lilla.



Var förövrigt i huvudstaden idag med min fina syster. Hittade det jag kom för, varken mer eller mindre. Hade väl hoppats på att shoppa gärnet när jag väl var där, men men ;) Fick min studentklänning tillslut (eller?) + löshår. Känns faktiskt rätt bra att ha pengarna kvar på kontot. Är ändå inte i behov av en massa nya kläder just nu.. Det kan vänta!

Fredag var det ja!! Jag har en känslan av att jag bör packa!

Fyfan

Har fortfarande ont i min arm efter fredagens äventyr. Bokade därför en tid hos läkaren idag, tänkte att det var lika bra att kolla upp den så att det inte var något allvarligt. Men fyfan säger jag bara, fyfan vilken jävla otrevlig läkare jag fick träffa.

Först fråga han hur det hela gått till osv. sen säger han ganska spydigt/ironiskt (alltså på ett väldigt "nedlåtande" sätt) "tror du att den är bruten eller?" Nej, det tror jag inte, men vad vet jag? Kan passa på att säga att jag aldrig nämnt att den skulle varit bruten?! "Nej, den är inte bruten!". Okej. Vilken tur..? "Så frågan är, vad vill du att jag ska göra?" Ehh. Jag har ont som FAN och ville därför gå till en läkare och höra vad de tror kan vara felet. "Ah. Men du vet att om man ramlar och gör illa sig så gör det ont." NO SHIT?????????!!!!!!!!!!!
"Ja, så är fallet. Det är ingenting jag kan göra åt det. Du får helt enkelt vänta tills det går över" Okej, tack då så jävla mycket. Förlåt ditt as för att jag tog upp din tid........

Nu kommer jag inte ihåg exakt vad han sa men det var i stil med det som står ovan, allt han sa verkade så självklart. Som att jag borde förstå själv att det inte är någon fara och det ena med det andra. Men hur fan ska jag veta det med en gång? Jag är förfan inte läkare. Klart som fan att man blir orolig när det gör så jäkla ont som det faktiskt gör. Jag hatar när människor ska försöka dumförklara mig (bortsett från om det är på skämt och att det är väldigt uppenbart att det är just ett skämt). Tack din jävel, nu har jag inte bara ont längre du har förstört mitt humör också.


Ja, jag är arg.

Ajajaj..

Kvällen igår blev inte riktigt som planerat.. Jag och Danni fick i oss mycket dricka på alldeles för kort tid. Det resulterade i att vi inte kom så långt som till krogen. Synd det, fast med tanke på våra tillstånd var det nog ganska bra ändå. Lyckades ramla också och har därför ont som satan i armen idag. Lyckat!

Ska snart ner på stan och möta Fredrik. Blir nog att köpa en vivaldisallad, fint. Mmmmmums!

Studentkoll

Förberedelserna inför vårt fjärde och sista program är så gott som klara, känns både bra och lite tråkigt att det är slut snart! Men innan vi sänder vårt sista program på fredag så har vi, Rebecca och jag, en varsin sommarjobbs-intervju. Så går det vägen blir det till att jobba ytterliggare fyra veckor med radio i sommar, vore inte helt fel med både jobb och ett par slantar! :) Hoppas hoppas!

På fredag blir det utgång med fina vänner, det ser jag fram emot! :) Och om 9 dagar (NIO DAGAR!!!) flyttar jag. Galet. Nyss var det månader, nu är det bara dagar och snart ÄR det. Orkar inte packa, någon som är villig att ställa upp.. Du kan få en krona i timmen... Någon? :)

Sad..

Är ledsen.. Det har just slagit mig att vi faktiskt flyttar snart. Har sagt det ofta och tänkt på det mycket, men nu helt plötsligt blev det så klart. Jag vet att jag kommer trivas jätte bra med att bo i stan med nära till i princip allt som är värt att vara nära. Men jag kommer ändå sakna mitt lilla hus! Jag kommer sakna det jätte mycket.

Nu ska jag göra mysigt åt mitt lilla rum. Tända ljus, poppa popcorn och se på film. Du och jag rummet, bara du och jag!

Goodmorning sunshine

Matilda Jansson gillar att Rebecca Nyström har två lektioner på tisdag morgnarna, för att då börjar vi inte praktiken förrän halv 1! Vanligtvis blir det lunch i skolan, men idag blir det Vivaldi med henne och Hanna. Underbar start på en fin dag! :)

Dead mans chest

Kryssning i tisdags, krogen i fredags, krogen i lördags.. Please, nu orkar jag inte mer. Har dragit på mig halsont och snuva med, och jag sov endast 3-4 timmar inatt, känner mig som en zombie. Nu vill jag sova!!!!

What do you want from me?

tjollahopp

Jaha, då var den efterlängtade studentkryssningen över. Hade faktiskt riktigt kul tillslut och gick inte och la mig förrän 8 imorse, vaknade vid 12 och var fortfarande onykter. Men det är så det ska va, va? För övrigt så testade jag tequila för första gången i mitt liv, tror det var helt okej!

Nu håller jag på att hungra ihjäl då jag inte fått nå mat i magen på hela dagen. Men ska stanna vid McDonalds på vägen till Fredrik. Kan inte hockeyn ta slut snart så att pappa kan skjutsa mig, jag vill ha maaaaaaaaaaaat!