Du lyssnar på...

Jag börjar förstå varför det heter jobb, för om man lägger till igt bakom så blire just vad det är. Jobbigt! Men det är tur att det finns sådant som gör att dagarna känns lite bättre, så som roliga personer som ställer upp på intervju, snälla arbetskamrater och självklart min älskling. Det är mycket värt att se honom då och då under dagen, energin som var försvunnen liksom hittar sin väg tillbaka. Puss på dig min lillkille ♥

"jag gjorde reportage om de som gifte sig på bröllopet" HAHA!

Imorgon är det dags för mig att sända live igen, denna gång med damen som sa ovanstående mening på avslutnings mötet idag, haha! Så slå på 93,7 MHz vid 1 så kan ni höra mig och Moa i hela två timmar, vi kommer bland annat att gästas utav RMK som ska spela på City Festivalen. Kan bli spännade! 93,7 alltså, klockan 1, glöm inte det! :)

Och på fredag bär det av till morfars syster för att "fira gammelmormor Birgittes födelsedag", sorgligt nog finns hon inte bland oss längre, men jag tycker det är fint att vi ska försöka hålla denna tradition vid liv ändå! ♥ Ska bli så mysigt att träffa alla igen, och detsamma på lördag då vi beger oss till Uppsala för att träffa på bröderna Gunnarsson och broder Nording, ska bli riktigt kul! Ser med andra ord fram emot helgen som kommer!

I just want to make you proud..



There are no words that could describe how I miss you and i miss you, everyday.

Midsommar i bilder


Midsommarlunch/middag med min finaste på balkongen!

Mummmsigt!





Wuhu

Pitchers var visst inte öppet, och inget annat ställe heller för den delen (förutom Pluto, men dit kände vi inte för att gå). Så det blev istället ett nattdopp i mälaren efter att jag tjatat i ca 10 min! Ångrade mig dock lite då vi väl var framme vid löga och vindarna blåste kallt. Men jag var fortfarande fast besluten om att jag skulle genomföra min önskan och så blev det. Nu sitter jag här, kall och trött. Ska bara slänga i mig lite tacos innan jag lägger mig på plats bredvid min älskling i sängen, mys!

Trevlig midsommar allesammans!

helluuuu

Kan inte beskriva i ord hur skönt det är med helg, jobbet kör slut på mig totalt! Men behåller fokus på pengarna, det är trots allt bara två veckor kvar. Nästa helg blir det en tripp till bland annat Uppsala för att träffa på "kusinerna" igen, det kan jag säga att jag ser väldigt mycket fram emot!

Nu kom David och vill skriva lite...

jag kan inte heller beskriva hur skönt det är med helg.. jag har i och för sig inget jobb än men jag får ju träffa mina vänner som lägger all energi på jobbet. Ha! ja. Men Matilda är nice, hon låter mig komma till henne och hänga runt. Puss på henne! BFF! , haha, nej men du är bra matilda.. Ja, matilda är bra bra, bästa flickkompisen. Och puss på fredrik och anton / David

Haha, BBF (best boy friend) = David! Nu ska jag ut och hänga med mina pojkar lite mer på balkongen innan vi beger oss på Pitchers! Puss

Lunchtime

Är hemma på lunch,, men ska alldeles strax stressa tillbaka till jobbet för att "bevaka" eftermiddagsprogrammet. Är lite nervös kan jag tala om, för gissa vem jag ska koka kaffe till om en timme?


En liten ledtråd..

of to work

Idag är det dags att sända live igen.. I TVÅ timmar!! Känns lite sådär, men det är tur att jag inte är ensam åtminstone. Speciellt då vi ska prata om aroscupen som jag har ca noll koll på. Önska mig lycka till! :)


Don't forget.. 93,7 MHz! ;)

Hard work work indeed!

2 reportage om dagen. Jo, visst visste jag att det skulle vara jobbigt. Men inte SÅHÄR jobbigt! Fast det tycks släppa mer och mer i hjärnan och idéerna börjar falla på plats. Imorgon är jag bokad på 2 reportage, förhoppningsvis 3. Det känns väldigt, väldigt bra ska jag säga! Hoppas verkligen, för isåfall har jag bara 2 reportage kvar tills på fredag och det vore riktigt skönt. Någon fin människa som har en rolig idé om vad man kan göra för glada somriga reportage?

Det känns så märkligt.. Allt jag tänker på är jobb. Vi pratar om mat.. "Kan jag göra ett reportage om det här?" Vi spelar minigolf "Fredrik, fråga om du får göra ett reportage om det här".... Och jovisst fick han det! :) Men det känns som att jag borde lägga allt vad reportage innebär på hyllan nu när jag är hemma och faktiskt SKA slappna av. Speciellt då jag inte får betalt för övertid ;)

Nej.. Imorgon blir det hallsta för att först spela in ett midsommarreportage med farmor och farfar och därefter hoppas jag på att få göra ett reportage med min söta syssling Louise som vad med i Team Picasso i körslaget! :)

Nej nummer 2.. Dags att sluta tänka jobb.. Eller nästan, ska bara skriva klart en bit manus åt Fredrik (är man en snäll flickvän så är man) sedan blir det till att sova GOTT och vakna imorgon med nya krafter!

GODNATT!

FÖRRESTEN..
Gjorde reportage på Arosfortet idag (med en skit trevlig snubbe) och vet ni vaaaad? :) Jag fick med mig ett presentkort hem på 1800kr :D så alla på redaktionen ska åka dit och leka sista dagen, kul va! :D

Hard work work

Imorgon börjar det hårda livet.. Ingen mer skola, nu är allt på riktigt, mer än vad det någonsin varit förut! Känner mig åtminstone rätt trygg i att ha ett jobb att gå till imorgon och en månad framåt, även om det samtidigt känns lite tungt att behöva ställa klockan. Men jag vet nu, att jag kommer sakna varje tidig morgon sedan när jag inte har någonstans att ta vägen. För hur mycket jag önskar att jag visste, så har jag ingen aning om vad som händer efter att sommarjobbet tagit slut.. Eller jo, en sak händer. Som jag börjat se väldigt mycket fram emot. Jag ska åka en sväng ner till Ulricehamn och hälsa på Anna och Lars, förhoppningsvis följer min bästa (Fredrik) med också! :) Det kommer att bli Awesome!

Fy fan vad jag är bra!

Jaha, det var det! Då var tolv års skola slut och jag är arbetslös (om man bortser från sommarjobbet).

Att åka flak igår kan vara det roligaste någonsin, två timmar kändes som 30 minuter. Ville aldrig att det skulle ta slut! Hade hoppats på att kvällen skulle vara minst lika rolig, men tyvärr så blev den inte så lyckad..



Fick iallafall världens bästa present av världens bästa farmor och farfar! <3

11/6-10

Den stora dagen som vi alla fruktat och längtat efter är här. STUDENTEN! (Känns som en dröm)

Klänningen är på, mössan likaså, magen är pirrig och vädret är piss! Haha.. Men ska tala om att det känns ganska bra just nu ändå!

Nej, då var det dags att bege sig mot champagnefrukosten då och sedan vidare mot skolan..! JAG SKA TA STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!


Bä bu

Har haft en ovanligt mysig söndag! Först gick jag och Fredrik och köpte mjukglass och sedan gick vi till Rocklunda och såg på fotboll, VSK förlorade tyvärr men det var ganska kul ändå :)

Ett minus med idag är dock att jag gått och fått extremt ont i min mage! Den krampar och har sig, känns som att den ska sprängas emellanåt. Jobbigt värre! Hoppas bara det inte är magsjuka, utan att det beror på något jag ätit! :(

It's a beautiful day

Det är alltid lika härligt (läs: fruktansvärt) att vakna upp till ljudet av byggarbetarna utanför fönstret. Det brukar kunna gå att somna om med fönstret öppet, men morse var jag tvungen att stänga det. Idag hade nämligen en av killarna med sig en liten radio och han envisades med att sjunga med i låttexten som han inte kunde och dessutom lät det otroligt falskt. Åh, härliga fredag!


EN VECKA KVAR TILL STUDENTEN!!!!!!!!!! Galet. Crazy. Sjukt.

Wuhuhu

Fick ett brev hem på brevlådan idag. I det stod det att jag ska få mottaga ett stipendium på torsdag nästa vecka!! Helt otippat och helt jätte kul! Är så himla glad :D

Hade förövrigt väldigt trevligt med min fina klass ikväll, ni är sååå bra! :)

ÅHH

Utklädnadsshowen igår var något av det roligaste jag varit med om i hela mitt liv. Det var så jäkla nervöst innan vi skulle ut på scen, men helt plötsligt bara försvann all nervositet och blev till ren glädje istället. Det var så jäkla kuuul! Efter det satt vi flera timmar i Vasaparken, sen blev det förfest med ett par tjejer från klassen hemma hos Miranda innan kvällen slutligen avslutades på Pluto. AWESOME!

Ikväll blir det grillning med bästa MP hemma hos Rebecca, det ser jag fram emot! :) Dags att hoppa in i duschen. PUSS

Right here, right now