BINGO!

Allt mer tyder på att vi, Fredrik och jag, börjar på att bli ett "gammalt par". Inte bara det att vi varit tillsammans i snart 1 år och 5 månader. Ne, vi börjar bokstavligt talat bli gamla. Jag menar, två tonåringar som sitter hemma en fredagkväll och spelar bingo och yatzy.. Ni förstår vad jag menar ;) Men äh, det är rätt mysigt. Vi har ju trots allt varandra! <3<3

<3

Min kärlek, mitt hjärta, min älskling.
Jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå.


Dam dam da-dam


+ lockigt hår och voilà, så kommer jag att se ut på bröllopet på lördag. Blir nog bra, hoppas nu bara att vi har tur med vädret.

:) :(

Igår firade jag och världens bästa 1 år och 4 månader. Är nu uppe i mitt längsta förhållande någonsin och det känns fantastiskt! Har så svårt att tro att jag någonsin skulle sluta älska honom. Nu känns det iallafall ganska långt bort! Du är bäst min älskling och jag är så glad att jag har dig <3



Idag är han olyckligtvis ute och gör stadens krogar osäkra. Känns inge bra i min mage. Är orolig och nervös. Men jag ska inte vara någon dålig flickvän. Jag ska försöka att inte smsa hela kvällen och förstöra stämningen.. Även om jag skulle vilja veta vad han gör varenda sekund :$ Ne.. får försöka tänka på annat helt enkelt.

yeeeeeah!

Skoldagen imorgon är utbytt mot en heldag i sthlm med mysiga ljud/rörligbild elever, så vem klagar? Vi ska på ljud, ljus och bild mässa. Återstår att se hur kul det blir men om inte annat blir vägen dit och hem det!

Idag fick jag för mig att jag ville ha ett par nya skor till bröllopet. Ca 15 minuter senare hade jag det. Snacka om impulsköp. Är iallafall nöjd som få och har beundrat nykomlingarna ända sen jag kom hem. Till och med pappa tyckte de var snygga, inte illa alls! Inte illa är det heller att pappa tog på sig att betala löshåret som kom idag, tack snälla söta pappa.

På fredag jobbar Moa i stan så jag ska dit och förmodligen få håret färgat så att det blir detsamma som löshåret. Ska dessutom gå till Nail store och få naglarna fixade. Den fransk nagelförlängning som jag fick i julklapp ska äntligen komma till nytta. Fredag kväll ville Moa att jag håller mig hemma, hon hade nämligen tänkt sig att jag skulle prova kläder inför bröllopet. Kan väl bli nått, är alltid kul med kläder! :)) Och på lördag ska jag och Danni ut och fota, hihi. Kul kul

F the system.

Vill inte under några som helst omständigheter påstå att nationella provet i matte B imorn kommer att gå vägen. HEJ IG! Fel inställning men jag vet ju själv att det kommer gå åt helv....... så ingen idé att hoppas.

Tal numero 2 a lá retoriken ska också vara klart tills imorn eftermiddag. Tur för lilla mig att jag nästan är klar så att jag inte behöver sitta med det också halv natten. Känner bara hur jag verkligen inte orkar något alls egentligen. Det må vara endast en månad kvar till världshistoriens sista sommarlov, men det känns så förjäkla långt bort ändå.
Den blomstertid.
.. var är du?

Tilla kan

Hade nästan glömt hur läskigt det var.. Men nu är det gjort.
HAR ÄNTLIGEN ETT TILL HÅL I VÄNSTER ÖRA!! Och lite cred vore fint, jag höll faktiskt på att banga ur men tog mitt vett till fånga. Smärtan släppte redan efter en timme också så nu känns det alldeles bra! Är glad att jag gjorde det.

Sen vill jag passa på att skicka en lyckönskning till älsklings-grabbarna som spelar sin första korpen-match ikväll. Ledsen att jag inte kan komma och heja, men jag tror på er ändå! ;) Go Pink Panters

-


Det finns ett band, som aldrig brister.

Söndag

Ett tag sen sist..

Valborg spenderades iallafall med pojkarna hemma hos Lina. Där det bjöds på grillspett a la Fredrik, shots a la Simon, massa skratt, rakade huvuden och musik. Var trevligt som alltid och Fredrik blev av med håret, så som han längtat! Hmm

& Igår bjöds det till 18 års fest hos Anna, var riktigt kul. Träffade på flera bekanta ansikten som man tyvärr inte ser allt för ofta. Tack för att vi fick komma och grattis igen! :)) Senare kom jag hem till Fredrik och fick käka min kebabtallrik och slutligen somna, inget fel alls! Vaknade olyckligtvis upp med samma värk i stortån som jag hade då jag somnade. Slog nämnligen i den i Annas förbannade(ursäkta!) tröskel. Men tackar gud för att jag inte bröt den!