Red or dead..

Ta mig på orden.
Kan inte påstå att vi inte lyckades få mitt hår rött igår iallafall. Det blev tamefan det rödaste jag någonsin sett. Skrattade så jag grät och grät så att jag skrattade hela kvällen igår. Såg fööör hemskt ut. Men idag känns det något bättre, men trots det blir det omfärgning igen om ca en vecka då systern kommer hit igen. En vecka kan jag möjligtvis stå ut, men inte mer. Känns som att mitt huvud lyser och drar till sig hela världens uppmärksamhet. Det är inte direkt någon diskret färg vi lyckades få till. Hur fan det nu gick till överhuvudtaget.. Nåja, vi fick iallafall skratta igår så att det räcker för ett helt år! ;)

S500i goes W902

Ut med packet!
Har äntligen fått mig en ny mobil och tackar Moa för att hon la ut den hela krona som den kostade ;) Vill bara att den ska ladda klart så att jag kan få inspektera den, är så svårt att låta bli och fingra på den nu.. HIHi.

Dessutom får jag håret färgat strax, sicken tur dag jag har!



Hey don't be crazy

Man brukar skapa en bild av någon man inte har sett på länge.
Efter ett tag tänker men "lägg av, ingen kan vara så vacker"...
Men det är du.

Imorn kommer du äntligen. Du kan aldrig ana hur mycket jag längtat! <3


En helt ny vääärld.

Nu ser jag världen ur ett helt nytt perspektiv. Eller ja, jag ser den överhuvudtaget. Jag ser konturerna på allting runt omkring mig, allt har faktiskt ett slut. Det flyter inte ihop till en enda stor smörja längre.. Som ni kanske förstår har glasögonen anlänt. Och visst har jag vetat att jag ser dåligt, men SÅHÄR!? Kunde knappt tro skillnaden då jag fick på mig dom. Känns iallafall underbart!


En helt ny värld, ifrån ett annat perspektiv..


f-f-fredag

Slutprovet i idrott är avklarat och påsklovet har så smått börjat. Alla rätt!

Var dessutom på synundersökning idag kl 4. Kommer inte helt oväntat att få mig ett par glasögon. Testade många olika par och fastnade speciellt för fyra stycken, ett par bestämde jag mig helt för och tre har jag med mig hem. Så känner ni att ni har lust att vara lite snälla och hjälpa mig välja, så får ni gärna hojta till så skickar jag ett par bilder :)) Måste dessvärre lämna tillbaka dom redan imorn så gör er goda gärning under kvällen, tack! :)

Förutom att jag inte får träffa Fredrik ikväll, för att han ska göra sin krogendebut, så är den här fredagen bra. Ikväll ska vi nämligen göra grilldebut och jag längtar ihjäl mig efter grillad fläskfilé, MMMM! Har dessutom hört talas om att jag ska få en laptop, hihi. Jag har alltså ingen anledning att inte vara glad just nu


p-p-puss