live and let die

Min älskade älskade pojkvän dog inatt.. Eller så drömde jag bara världens absolut sämsta mardröm! Vaknade med tårar i ögonen och en klump i magen, men kunde snabbt glädjas att han låg där bredvid mig, aldeless levande! <3

Nu väntar Ice Age 3 med två små söta töser, hörs!

May she rest in peace

Begravningen igår var hur fin som helst. Du var en underbar människa Birgit och har gjort så många underbara människor till vad dem är idag. Du fattas nu, inget snack om saken. Men äntligen har du återfått ditt livs kärlek, Göte. Ta hand om varandra och hälsa mamma!
Sov gott.


Ikväll blir det fest hos Miranda som fyller 18, grattis! Dags att hoppa in i duschen..

Blandade känslor..

Ett stort grattis till dig Moa på din 24 års dag! Jag älskar dig.

Ett sorgset hejdå till dig gammelmormor Birgit, tack för allt! Vila i frid.

<3


<3

Livet leker nu då min älskling äntligen är hemma hos mig igen! 

Dagarna sen återkomsten har mestadels gått åt till prat, pussar och kärlek. Igår umgicks vi med Adem och David, käkade och hade skoj. På kvällen drog vi plus Anton och Christian hem till Adem och spelade Wii, WIE! Mycket trevligt. Ikväll bär vi av hem till mig för mera skoj. Huset står tomt så passar på att bjuda in till mig. :)

Just ja, var och såg Harry Potter i tisdags med Anna, sanningen att säga så blev jag lite besviken, hmf..

Sista natten

Det må vara enbart en natt kvar.. men jag klarar det inte. Var tvungen att kalla på förstärkning, så Danni kommer hit om en liten stund och gör mig sällskap min sista natt :) tack för de! <3 Blir väl snack långt in på småtimmarna bara för det, så att jag är slutkörd imorgon, men whatever.. Kommer återfå krafter jag inte haft på 3 veckor när jag ser min älskade pjuklarv igen! Obeskrivlig längtan.

You don't know how much it hurts..

Utan tvekan en av de jobbigaste veckorna i hela mitt liv! Min mage har inte varit lugn en sekund och värken blandat med saknaden och oron har gjort det hela nästan omöjligt att klara av. Men nu står bara en dag emellan oss.. Imorn kväll får jag äntligen hålla om dig igen, äntligen se in i de finaste ögonen jag vet och kyssa de underbara läppar som ingen någonsin kan förstå hur mycket jag har saknat. Måste intala mig själv att hålla ut en dag till.. sen har jag dig hos mig igen, och aldrig, aldrig ska du få åka ifrån mig igen!! :(

En dag..

Ett liv för mig, är ett liv med dig

Det är enormt att ha någon som får det att kännas såhär, att ha någon att känna såhär för. Egentligen finns det så mycket jag skulle vilja säga.. Men ord är inte alltid det som behövs. Jag tänker ge dig all min kärlek när du kommer hem istället, tills vidare så påminner jag dig bara om något du redan vet... att jag älskar dig!

Allt började en kall dag i Januari. Nu, idag, ett och ett halvt år senare har du mig fortfarande, närmare än någon annan någonsin haft. Och jag önskar för allt vad jag är värd, att du också önskar att vi ska ha varandra länge till. För det finns bara en den, och det är du!



To do list

Kom hem igår (äntligen!) efter 2 veckor borta i paradiset. Runt 8 drog jag ut och träffade min söööta vän Danni, som jag saknat så! Vi tog oss en sväng om på cykeln och blandade turen med en massa skitsnack. Precis vad jag behövde! :) Imorgon väntas återträff med Rebecca (och Danni), får se vad vi hittar på för äventyr. Och på onsdag är det tänkt att broder Kim ska hjälpa mig att fixa endel av överraskningen min älskling kommer få ta del av när han kommer hem på söndag (som jag längtar!)

Nu har jag precis käkat jordgubbar och grädde med storsyrrorna och ikväll ska vi på bio, Drag me to hell. Mm.. återstår väl att se om jag kommer hem med livet i behåll, hehe.


Obeskrivlig saknad

Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag saknar dig nu.
En vecka är skit, två är förjävligt & tre.. ett rent helvete.. Och det är en hel jävla vecka kvar.
Man måste lära sig att längta för att uppskatta, men jag behöver inte längta mer.
Ska aldrig någonsin ta din närhet för givet igen och aldrig mer ska jag låta oss vara borta så länge ifrån varann. En hel jävla vecka kvar..

Älskling, kom hem! :(





JAG ÄLSKAR DIG