indescribable

Ibland (läs: varje kväll) flyger tusen tankar genom mitt huvud. Glada, arga, ledsna, stora, små, konstiga, onödiga... och sen såna tankar som får håren på armarna att stå, magen att pirra och munnen att le sådär fånigt. Just ikväll är en sån kväll, en kväll då Jacob finns i mina tankar och gör mig sådär kalaskär om och om och om och om och om igen. Möttes av denna syn (då jag för en gångs skull kollade facebook genom datorn och inte mobilen)..


Det känns så ofattbart, underbart och konstigt på en och samma gång. Tiden rusar förbi, och trots att det känns som igår då jag önskade att du var min, så känns det på ett annat sätt som att vi alltid varit tillsammans. För ett liv utan dig är ju totalt otänkbart, vad var jag innan du fanns? Jag var nog bara ett skal som väntade på att allt detta skulle hända och förändra, förbättra allt. Du är min andra hälft, så fort du inte är bredvid så är jag halv. Du har sprängt dig in i mitt hjärta och hela min kropp och skapat ett bo där inne som känns otroligt tomt så fort du inte är där jag är. Jag saknar dig varje vaken stund som vi är hemma på olika håll. Men snart, snart finns bara ett hemma - hos oss. Där du är, är hemma för mig.. Där du är, är där jag alltid vill vara.

Jacob.. För mig är du den där någon som alla hoppas finna. Den någon som alla hoppas få dela ett helt liv tillsammans med

25/8

Den dåliga updaten verkar bestå. Tyvärr gör inte min semester detsamma. Känns lite halvkasst (men samtidigt helt ok) att börja jobba nästa vecka. Har i vilket fall som helst haft en jättebra semester, har inte gjort speciellt mycket egentligen men jag har åtminstone hunnit träffa typ alla mina nära och kära som tyvärr inte fått så mycket av min tid på ett tag. Och idag har jag dessutom haft en jättemysig dag på Kolmården med min älskade Jacob och Oskar. Lagom trött nu bara efter dagens bilkörning, men det var det verkligen värt :)

Är så glad också, för att om lite drygt en månad så blir jag och hjärtat sambos, på lite halvt obestämd tid, men ändå! Happy happy girl.


Söt som få, haha

hard work work

Konstant trött, och jag är trött på det! Hej jag heter Matilda och jag är trött, alltid. Meeen, förhoppningsvis kommer det att kännas bättre sen under och efter semestern. 4 arbetsdagar kvar sedan ska jag ta det så lugnt att jag spyr, typ! Så skönt också att veta att det kommer vara mycket lugnare på jobbet när jag kommer tillbaka därefter också, när alla är tillbaka och man slipper jobba 6/7 dagar i veckan. Can't wait!

Något mer jag can't waita for är att få träffa min älskade älskade pojkvän imorgon. Känns som att vi aldrig hinner ses på riktigt nu när båda jobbar så jag saknar honom så jag tror jag dör! Min fina underbara, som varit min fina underbara i 11 månader och 2 dagar nu. Ett helt år har snart gått, känns galet alltså. Och jag är fortfarande lika kär!

Jag älskar dig mer än vad jag gjorde igår och mindre än vad jag kommer att göra imorgon.