- - - - - - - - - -

Så trött på mitt bergochdahl humör, fast just för stunden känns det lugnt. Var och hyrde film tidigare så tänkte slå på den nu, kommer förmodligen somna därefter.. Skulle så gärna åka och mysa med Jacob men jag vågar inte riskera att han blir sjuk igen, så får vänta helt enkelt ♥ Nej men, godnatt då. Hoppas på gladare uppdateringar framöver!

En glad nyhet har jag dock.. Mora vann mot Leksand ikväll, HAHAHA!! Leksand ligger därför fortfarande bara 1 poäng före VIK!!!

110226

I'm missing you even though you're right here by my side.

?

Åh, jag orkar inte. Vill inte vara sjuk. Och jag orkar inte den jobbiga känslan jag känner. Låg och grät i över en timme inatt innan jag tillslut lyckades somna, vet inte ens varför, tårarna bara rann... What is wrong with me?

Ge mig vår, tack.


.

Maybe it's not enough..

110223

Var nästan svimfärdig imorse då jag vakna, så sjukt trött. Bestämde därför att jag fick sova vidare istället (aka skippa utbildningen) för att orka jobba 16-22 sen. Smart val kan jag säga. För nu är jag svimfärdig igen. Fast det var ändå rätt ok att jobba ikväll, tiden gick fort så jag hann aldrig känna efter att jag var så trött, förrän nu då. Då jag äntligen slappnar av igen.

Förutom en välbehövlig sovmorgon imorse har dagen bestått av lite utbildningstjaffs på stan + lunch på IKEA med Rebecca, är typ mätt fortfarande. Väl spenderade 40 kr alltså(köttbulletallrik och kladdkaka till efterrätt) hehe :) Nu skulle jag gärna åka till Jacob och mysa en stund innan det är dags att sova, men det får vänta tills imorgon istället. Behöver sova så mycket det bara går så att jag inte är dum och skippar utbildningen imorgon med, fast det skulle jag nog inte göra.. För imorgon ska jag inte jobba så då har jag ingenting att skylla på, hehe :)

Nae, om man skulle ta och släcka ner datorn och stänga ögonen nu då kanske. Yes, godnatt.

110222

Död chej. Nej, men det är lugnt. Jag behöver inte vara ledig alls. Kom att jag inte alls kommer att vara ledig på fredag nästa vecka, har ju utbildningen. Som jag totalt hade glömt för ett tag. Måste ta ett snack med the ica people och se om jag inte kan (måste) vara ledig antingen nu i helgen eller nästa. Annars ger jag upp, kommer ju att gå sönder. + att jag håller på att bli sjuk nu, känns inte ok. Vill ju inte missa en massa och hamna efter, då blir allt bara ännu jävligare. Åhhhhhh. Give me a break.

Åker till Jacob om en liten stund och myser, förhoppningsvis får han mig på bättre tankar, och det är han bra på så tvivlar inte alls på att allt kommer kännas lättare om ett litet tag. Min fina älsking, vad skulle jag göra utan dig?

110221

Har egentligen inte så mycket vettigt att skriva, men Jacob tycker tydligen att jag är dålig på att uppdatera. Joråsåatte..

Idag var första dagen på utbildningen, var trött som ett as när jag vakna imorse. Och inte var det lättare att kliva ur den varma sängen när jag såg vilket jäkla väder det var ute, fyfan. Ännu mer snö? Nu räckere!! Iallafall. Var på b-by vid 9, vi började dagen med att presentera oss lite kort, sen fick vi fika samtidigt som vi skulle fylla i lite om oss själva, mitt i allt blev det lunch och efter det fortsatte vi med att skriva, sen runt 1 fick vi gå hem. Ganska ok första dag! Det verkar faktiskt som en bra utbildning, tror det kommer gå fint. Vi lyckades dessutom förhandla oss till lite sovmorgon, istället för att börja 8, ska vi börja halv 9. Det är alltid något :)

Fy vilket trist inlägg, men nu har du något att läsa älskling ;) puss på mun

110220

Bästa helgen på länge! 4-2 vinst mot Örebro i fredags och sedan har jag bara legat i sängen och myst myst myst med min Jacob resten av tiden, så skönt!! ♥ Laff you baby!

Nu ser jag verkligen fram emot näst nästa fredag, då jag äntligen kommer vara ledig igen. Tjoho, en dags ledigt på 2 veckor. Hur fasen ska jag orka? Ja, det är frågan...

110218

Fyfasen vilken skön fredag! Var inte alls mycket att göra på jobbet imorse, tyckte därför att det var rätt skönt att få smita iväg på informationsmöte vid halv 10. Efteråt var det ingen idé att gå tillbaka till jobbet, då jag skulle ha lunch 12 och klockan var typ halv. Så åkte och hämta pappa och vi var och käka. Sen när vi nästan är framme hemma, så får jag ett sms av Flutra som säger att jag inte behöver komma tillbaka alls efter lunch för att det nästan inte finns någonting att göra. WOHO! Såå skönt. Äntligen helg, en riktig helg, utan jobb. Ska bli så skönt att få vila upp mig lite, verkligen. Känner att jag behöver det!

Fast innan jag får vila äre hockey som gäller! Och nu när jag slutat så tidigt hinner jag ju faktiskt kika förbi sportbaren en sväng och göra resten av supportrarna sällskap, kan säkert bli trevligt! :) VINN IKVÄLL VIK. SNÄLLA.

110217

Jag älskar att ha Jacob hemma igen, men ogillar att han har fått halsfluss... Och inge kul att jag förmodligen kommer få det jag med, kunde ju inte låta bli att pussa på min fina heller efter att ha varit utan honom i nästan en vecka. Får ta det då helt enkelt, det är det värt :)

Är så sjukt trött nu också, Jacob hade sån feberfrossa inatt så han bara låg och skaka stackarn. Åh, vill att du ska bli frisk nu älskling. Inge kul att se dig må så dåligt, men jag tänker ta hand om dig tills du mår bra igen. Promise you! :)

Nae, nu måste jag sova. Ska skjutsa pappa till jobbet imorgon, för sen vid 10 ska jag på informationsmöte om serviceutbildningen jag ska gå nästa vecka. Behöver vara någorlunda pigg om jag ska sitta och lyssna i en timme + jobba därefter. Occcccch imorgon kväll är det VIK-Örebro, tjoho! Sen ska jag och ta hand om min sjukling

♥♥♥

You know when you don't see someone for a long time and you kind of building them up in your head.. And then you start thinking like, hey don't be crazy! nobody's that beutiful. Well.. you are!

Åh, vad det är skönt att ha dig hemma igen min lilla sjukling!

miss you love

Åh, saknar dig nästan som allra mest nu.. Nu, när den jobbiga längtan snart är över och du kommer hem. Hem, åh älskling snart kommer du hem!!! Kommer somna med ett leende på läpparna och det kommer kännas så lätt igen att kliva upp på morgonen. Att veta att jag får prata med dig, se dig, krama dig... Åh, ne. Nu måste jag sova så att jag får se dig, snaaart ♥ Åh baby, vad mycket jag älskar dig!

min angel


Idag känner jag mig bara så glad (och täppt i näsan, buhu). Om mindre än 24 timmar är min baby på svensk mark igen. Ååååh vad jag längtar efter att få hålla om dig och pussa på dig! Skynda dig hem, I can't wait to see you!!!!

22:12

Skitmatch. Fy farao.

Nu somnar jag snart, vilket är positivt, för då är det snart tisdag vilket betyder sovmorgon + jobb till 10, vilket innebär att jag kommer att sova direkt när jag kommer hem och sen är det ONSDAG ♥ äntligen är det den vecka jag längtat efter sen du åkte (förra veckan, hehe) Ska krama dig så hårt och aldrig släppa taget, aldrig ska du få åka ifrån mig igen!!

110214

This sucks.. Vår första alla hjärtans dag tillsammans, och du är inte här :( Blir så ledsen av att sitta i kassan och se alla dumma människor som köper blommor och choklad och kort och blä. Vill också ju, vill också ge kärlek till mitt hjärta. Men snaaaart, snart är du hemma igen. Snart är det onsdag!!!

Ikväll blir det hockey iallafall, något bra på denna soliga dumma dag! :)

3..

Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other... it's one day closer to the next time you will

110213

Blev en sväng till IKEA idag med pappa, och nu fanns äntligen spegeln jag ville ha. Yay! Köpte även denna söta fågelbur, en likadan som min syster har. Blev så sugen på en egen och hade tur, då de hade 2 st kvar :)



Sen ville jag efter mycket fram och tillbaka tänkande möblera om, och nu är jag helnöjd. Äntligen, efter nästan ett år känns mitt rum klart, känns ganska skönt ska jag säga!




110212

Så jäkla slut. Tänk va trött man kan bli av att jobba, även om det bara är ett par timmar... Tänkte flera gånger under kvällen att "undra om jag ska skriva till Jacob och höra om han vill att jag kommer över när jag slutar".. Blev lika ledsen varje gång jag kom på att det inte går, för han är inte här, han är borta, långt borta :( Åh-hå, vad trist. Ska trösta mig med lite ostbågar och möjligtvis Disaster movie som går på 11an, eller så somnar jag..? Hoppar i min onepiece i vilket fall och hoppas att det är onsdag när jag vaknar...

....

Nu är du borta, långt långt borta. Det gör så ont att veta huuur långt det faktiskt är. Jag hatar att jag inte får skriva godnatt om en stund, det är inte ens natt där du är!! Svårt att ta farväl, svårt att va isär. Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här...



Det är inge bra för mig att sakna såhär. För det gör genast att jag bara vill lyssna på låtar som gör mig nere, vilket leder till att jag blir ännu mer nere, vilket leder till att jag tänker på massa dumt som jag försöker låta bli att tänka på, för att slippa vara såhär.. Deppig. Men jag kan inte låta bli att se i kalendern att det snart bara är en månad till 26e mars, en månad tills det gått 11 år. 11 jävla helvetes år!!! Men det är så knäppt. Det är som att jag fortfarande väntar på att du ska sluta luras och komma hem igen. Du har ju lovat mig så många gånger i mina drömmar att allt bara var ett dumt påhitt och att det inte alls är så att jag måste leva hela mitt liv utan dig.. Fan mamma. Jag har levt mer än halva mitt liv utan dig, men vet du hur mycket det smärtar att veta att de 8 år vi fick tillsammans kommer tyna bort totalt bland alla år jag har kvar... Fan mamma. Hjälp mig förstå varför det blev så här :(


110211

Ovanligt att min mage krånglar. Blev hemma från jobbet idag, igen... Imorse var det desutom dubbelt jobbigt för jag insåg direkt då jag vaknade att det var sista dagen på ett tag som jag fick vakna upp bredvid Jacob :( Nu är han på väg, långt långt bort härifrån. Aj. Vill inte. Kom hem igen!

Fast är rätt glad ändå att jag får träffa min fina syster ikväll
Vi ska käka och se på tv. Lugnt och skönt! Behöver det känner jag, speciellt då jag ska jobba imorgon kväll. Hoppas bara det går för sig = att magen slutat bråka.

Jag vet att det inte är länge, det dröjer inte ens en vecka innan du är hemma igen. Men fan älskling, fan vad jag kommer sakna dig... Att jobba sena kvällar och veta att jag inte får åka hem till dig och sova efteråt, att veta att jag inte ens får skriva godnatt som vi gjort varenda natt sen vi träffades, att börja jobbet på morgonen utan ett sms där du önskar mig en bra dag. Det känns skit jobbigt. Men försöker vara positiv. Jag hoppas i vilket fall som helst att du får en jättebra resa älskling... Längtar tills du är hemma igen!



Always together, never apart. Maybe in distance but never in heart

00.00

Trött som f-ordet. Ligger och gosar i min fula, underbara onepiece. To bad bara att jag är sjukt myssugen.. Verkligen jätte! Tur att jag har en pojkvän som ställer upp och myser med mig imorgon kvälll iallafall! Måste ju passa på att ta till vara på alla nätter vi har tillsammans innan han lämnar mig ett par dagar också... Dumma, underbara, jag vill inte att du åker :(



110206

Att jobba 6 av 7 dagar i veckan tar verkligen på krafterna. Är inte super taggad på att jobba ikväll, men ser fram emot en något fetare lön denna månad.. Bara att blicka framåt helt enkelt :)

Har åtminstone fått lite extra energi av att få mysa med Jacob igår och idag ♥ Men känns ej okej att han inte är hemma och myser med mig nästa helg :( saknar dig redan baby, trots att du inte åkt än...

110204

Så jäkla typiskt alltså. Fick låna bilen hem till Jacob igår kväll, om jag lovade att vara hemma före halv 8 idag på morgonen.. Inga problem tänkte jag. Men självklart vaknar jag av att pappa ringer imorse, inser på en gång att jag försovit mig så hoppar upp och iväg på en gång. Ganska dålig start på dagen, fast ganska bra ändå eftersom att jag slapp panikvakna själv utan fick göra det bredvid Jacob

Ikväll blir det h to the ockey med fader, syster och broder. Efteråt blire fredagsmyspys med min fina baby! En rätt ok fredag om du frågar mig. Rätt ok, med tanke på att jag börjar jobba 07.45 imorgon, jippi. Värd helg. Jobb lördag + söndag. Nästa helg ännu roligare, jobb fredag + lördag, ledig söndag.. Hur mycket finns det att göra på en söndag? Nae, nu låter jag jätte neggo, var inte meningen. Är glad att jag får jobba juuuu.

kärlek

If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?

Fina underbara Jacob, all kärlek jag känner för dig vill bara ut ut ut. Just nu, i skrivande stund, då jag har dig i tankarna, kommer kärleken ut genom ögonen, lyckotårarna bara rinner. För lycka är just det jag känner. Du är lycka, att få vara med dig, vara din... Det är underbart! Min kärlek, mitt hjärta, mitt allt - idag, imorgon, för alltid