"aaamazing"

Hemma efter en mycket mysig weekend i London. Trots en del (rätt många) problem så har allt löst sig till det bästa, känns bra. Shoppade inte sådär överdrivet mycket, hittade inte lika mycket som jag hade hoppats på. Men skönt ändå att ha en del pengar över, eller ja.. Om det nu återstår så mycket efter alla miljoner taxiresor, hehe :) Aej. Är för trött för att skriva, kanske kommer lite utförligare recension senare om jag orkar. Nu vill jag bara åka till Jacob och mysa!

It's all London baby, here we go!

Jaha, då var det dags. Även om det inte känns som att jag kommer att tillbringa min första natt ever i London så är det dags nu. Kanske att man förstår det då planet lyft, om inte annat lär vi förstå det då vi landat :D

LONDON BABY!!!!





110127

Jag är så smidig alltså, inte klantig alls! När varorna kom idag vid 11 så börja det gå snett. Kom i alldeles för hög fart runt hörnet med en bur som var ganska tung, eh ja. Speciellt tung var den då den kvaddade min arm totalt. Tänkte när den värsta smärtan gått över, den som kommer precis då man gjort illa sig ni vet, att det nog snart skulle gå över helt och att det skulle kännas bra efter en stund. Nej. Tänkte att nej men jag kör till lunch iallafall. Nej. Min armbåge svullna och värkte som fan så gick hem en stund före lunch och blev kvar hemma. Ja. Svullnaden har åtminstone lagt sig nu och jag är bara öm. Även om inte det är så kul det heller så får det fan i mig funka. Ikväll åker jag till baby och myser och imorgon drar vi till Londooon!!!

Idag är det förresten, på tal om något helt annat, 9 månader tills jag fyller 20. Woop woop!

110126

Har inte så mycket intressant att dela med mig av för tillfället. Kanske jag aldrig har haft heller för den delen, det är upp till var och en att bestämma ;) Jobbet rullar på och så mycket mer än det orkar jag inte med om dagarna/kvällarna/nätterna/allt.. Ska bli skönt att komma bort en sväng i helgen och slippa tänka på sånt jag inte orkar med, härligt! Skippar förresten att äta med jobbet imorgon kväll så att jag hinner packa och mysa som bara den med min älskling, känner att det känns viktigare :) Mh-mh-mh. Ikväll har jag förresten blivit svartskalle again, Danni likaså! Nu är vi ready for London, oh-yeah!

110124

Fullt rull hela veckan lång. Praktik till och med torsdag och på fredag drar vi till... LONDON, BABY! Måste gosa som f-n med Jacob imorgon så att jag klarar mig tills vi ses igen :( Men jag längtar sjukt mycket tills vi drar! :D Nu ska jag duscha innan jag kryper ner i sängen, är sjukligt trött!

110123

Jag älskar att somna bredvid dig och att vakna upp av dina kyssar. Jag älskar att bara ligga tätt intill och se dig när du sover. Jag älskar att kyssa dig, för jag älskar känslan det ger mig. Jag älskar att bara vara där du är. Jag älskar hur bra du får mig att må och hur mycket du visar att du bryr dig. Jag älskar att älska dig och jag älskar att du alltid vill vara min!

Jacob Wadsten Mattisson

110122

Grattis min finaste Rebecca på 19 års dagen! Love you, big time


110120

Är inte så jäkla trött som jag trodde att jag skulle vara, bara trött på folk som kommer in 2 min innan vi stänger och ska storhandla.. Lite respektlöst kan jag tycka. Men men, vi kom ju hem tillslut iallafall, tur det :) Är jäkligt glad att jag får jobba imorgon med faktiskt, 11-19 (SOVMORGOOON!!!!) sen hem, duscha, käka, fixa, dricka innan det blir tabban och silk för att tjuvstarta firandet av Rebecca som fyller 19 på lördag :) Fient!

Sen vill jag bara säga att jag älskar min Jacob så jäkla mycket, åh vad jag tycker om dig hjärtat

....Och så tillsist ett STORT grattis och en slängpuss till min bästa Ellinor som fyller 20 idag, grattis babe!

and then..

Dagen startades återigen bredvid min älskling , and then vart det jobb aka hej-jag-sitter-hela-dagen-i-kassan, and then slutade jag äntligen, and then var jag duktig som f-n och drog min feta röv till gymmet and then dog jag. Nu är jag nyäten och nyduschad och ska sova vilken sekund som helst, kanske att jag hinner krypa ner under täcket innan, återstår att se!

Imorgon har jag en förjävla lång sovmorgon då jag inte börjar förrän 4, awsooome. Fast ska i och för sig vara klar vid halv 2 dåre blir lunch på stan med Moa, men okej. Halv 2 är la inte så pjåkigt heller. Nae okej. Nu tog min sista kraft slut, får väl somna på överkastet då. Joråsåatte... godnatt!

time to say goodbye

Off to work om en liten stund. Fortfarande sjukt trött, därav den ledsna minen.. Blev som väntat inge gym, sov till drygt två då jag gick upp och duscha. Blev liksom inge tid över, hallå! Imorgon möjligtvis, då slutar jag 7..

110118

Blev till att träna på Member 24 för första gången igår, det var riktigt skönt att komma igång igen kan jag säga. Fick dessutom världens bästa slut på kvällen, vilket behövdes då jag var helt slut ♥ .. och massa pussar imorse har gett mig extra energi för att klara dagen. För en timme sen släppte jag iväg min älskling till leksand vilket inte kändes helt ok.. Men glädjer mig åt tanken att han kommer hem snart igen :) Nu ska jag sova ett par timmar till, sen om jag orkar (vilket inte är så troligt) så kanske jag drar och gymmar innan jag börjar worket klockan 4.. Högst osannolikt men vi seeeer. Godnatt

110116

Alltså jag dör. Det kliar på hela kroppen och har fått tillbaka eksem i båda armvecken och på händerna. Kul som sjutton! Så ska jag jobba om en timme också, förhoppningsvis tänker jag inte lika mycket på att det kliar då.. Slutar 10, kommer vara så jäkla trött så blir nog bingen direkt när jag kommer hem. Säger väl godnatt redan nu dårå!

110115

Myspysbus med världens bästa pojkvän ikvällllll, perfekt då jag inte känner för att röra mig ifrån sängen alls.. Trött som f och ont i magen, vilka news va? Längtar så efter att få kramas, kom nu älskling!

Jobb imorgon förresten, suger lite när jag känner såhär men börjar inte förrän 5 iallafall, joråsåatte jag hinner nog bli utvilad innan dess, hoppas jag. Ska dessutom jobba istället för att praktisera både på måndag och onsdag = sovmorgon + extra cash, peeerfect!


Ingen kan älska som vi!

jacob ♥

No deal, fan också! Skitmatch.

-


Livet förändras vart vi än går och det kommer kanske inte alltid vara vi två... Bara så länge det finns stjärnor över oss båda och så länge våra hjärtan klarar av att slå

110111

Alltså åh, VIKelivik vad ni är bra! 3-1 hemma mot Leksand, jo jag tackar jag :) Lyckan är total! Imorgon kommer Rögle på besök, se till att slå dem med så knycker vi 5e platsen av dem, ok deal?

Fick förövrigt galet ont i magen, undra just på om jag ska orka ta mig tillbaka till jobbet eller om jag ska stanna hemma och se om det blir bättre... Känns ju inte sådär jättelockande att varken gå runt och fronta (varorna kommer inte förrän senare idag, morr!!!) eller sitta i kassan och vara trevlig när man egentligen bara vill skrika så att folk ska förstå hur ont det gör :( Äsch, jag gör ett försök. Om inte annat får jag väl smita hem igen.

Sen så vill jag bara säga att jag älskar min fina Jacob så så så så så mycket, helt tokigt vad mycket jag älskar dig

110110

Alltså.. Det är så jobbigt med mig. När jag vet att jag ska gå upp på morgonen så har kroppen ställt in sig på att vakna i tid, och oftast lite för mycket i tid. Liksom, klockan är knappt halv 6 och jag behöver inte kliva upp förrän halv 8! Det suger, kommer ha jättesvårt att somna om men sen när jag väl somnat kommer jag sova hur skönt som helst och sen kommer jag ha jättejobbigt att vakna igen. Kommer vara död ikväll och after work blir det hockey så kommer komma i säng rätt sent, vilket leder till att jag är trött även imorgon, höhö. Joråsåatte! Men nu tänkte jag tvinga mig själv att sova två timmar till innan det är dags att kliva upp på riktigt. Godmorgon, godnatt, goodbye!


"Tyst nu!"

Jacob är inte världens snällaste i mina drömmar och inte heller då han precis vaknat/fortfarande sover.. Haha! Imorse hade jag legat vaken i en timme på grund av att vi snoozade (helt i onödan, eftersom att han inte ens skulle till jobbet, så ovärt!) Vid 7 iallafall så frågar jag för sista gången om han ska till jobbet eller inte, får ett halvdant nej tillbaka, varpå jag frågar varför vi ställde klockan överhuvudtaget om vi inte skulle kliva upp.. Vet ni vad jag får för svar tillbaka? "Tyst nu!" Haha.. Förstod att han sov fortfarande, men blev chockad ändå och börja typ grina för att jag var så trött och så får man det där tillbaka när man varit snäll och stängt av larmet i en timme, jag som inte ens behövde kliva upp ;) Anywaaaaay..

Är så brutalt uttråkad nu, skulle egentligen vare på hockey om en stund med Moa, men Mange (som vi skulle dit och se) har gått och blive sjuk, sucks! Har letat efter annat att göra men alla har ju fasen planer ikväll verkar det som, fick tag på Ellinor tillslut iallafall, så ska skjutsa hem henne då hon slutar jobbet vid 10, alltid något ;) Efter det åker jag och pussar på min älskling igen, faaaan ta honom om han inte är snäll inatt!

how you doin'?

Ungefär såhär efterblivet uttråkad är jag just nu då jag sitter och väntar på att få åka och hämta min mate Danni. Vi ska åka och äta pizzaaaa!!!!!!



Och ungefär såhär glada är jag och Anna att vi ska börja praktisera på måndag igen!



Nej Danni, skärp dig nu!! Svara nån gång. Ready or not, here i cooome.

110106

Min pojkvän är världens dummaste i mina drömmar... Tur att han är precis raka motsatsen i verkligheten ♥ Tänk vad verklig en dröm kan kännas alltså, jag var jättearg när jag vaknade imorse för att jag verkligen trodde att det var sant, det som precis hade hänt. Men som tur var vare bara mitt huvud som spöka! Amor vincit omnia..

110105


Tack så mycket bästa pappa för hjälpen


110104

Underbara känsla. Jag känner mig lycklig! Jag tror att 2010 kantades av alldeles för mycket dåligt, jag var inte så nöjd över situationen många gånger och kanske känns det just därför så skönt att det äntligen går att säga "förra året" om allt som var. Man gör misstag och saker går fel. Även då man mår som sämst kan det bli värre. Men sen blir det bra igen. Det blir det alltid! Kanske har jag äntligen insett att även jag förtjänar att må bra. Ja, vet ni vad.. Det är jag faktiskt värd! :)

Förr kunde jag önska så innerligt att jag fick bli någon annan, om ens bara för en liten stund.. Men idag känner jag bara att.. Nej, jag vill inte vara någon annan. Jag vill bara vara jag! För om inte jag vore jag, så vore inte Jacob min och då kanske jag inte hade mått såhär bra

110103

Jag har en bra känsla inom mig som säger att 2011 kommer att bli ett sjukt bra år. Och mycket tyder på att det kommer bli så också! Känner mig sjukt nöjd med mig själv, vilket är så jäkla skönt. Att faktiskt kunna se i spegeln och gilla det jag ser, härlig känsla! Dessutom har jag världens underbaraste pojkvän och helt fantastiska vänner ♥ Ska göra vad jag kan för att behålla den här sköna känslan, ska inte slösa en massa onödig tid på att vara ledsen eller arg i år. Det är mitt liv och inget ska få trycka ner mig, allra minst du. Och i slutet av månaden åker jag och Danni till London och det kommer bli så jäkla awesooome, tro mig!

Är lite extra glad idag också för att jag dels fick vakna tillsammans med min fina pojkvän och dels för att jag hittade en jättefin jacka, haha. Det där med att lycka inte kan köpas för pengar är fel, se så glad det gör mig! :)

hey whatever

if you were dead or still alive, i don't care!!

Gott nytt jul

Hade det ganska så lugnt och skönt igår kväll! God mat/efterrätt, god dricka, trevliga människor och ja, min fina älskling såklart :) Och vid tolvslaget så firades det inte bara nytt år utan också 4 helt underbara månader ♥ En underbar början på något helt fantastiskt. Du har mig nu, på riktigt


Så mycket mer än ögat ser, ser vi hos varann!