30/8

Hade körlektion numero 2 idag! Gick lite hackigt och dåligt till en början, men sen kändes det faktiskt rätt bra :) Har kört i trafiken nu, känns crazy, har även klarat av mina två första rondeller, wow. Vill bara köra mera nu känner jag, haha! Får tvinga ut pappa en sväng innan min nästa lektion som är på torsdag! :)

Och så det där med läkaren då. Ringde idag och skulle boka tid. Och jag fick en, idag halv 3. Sen när jag hade lagt på så börja jag fundera.. halv 3.. Fan, jag är ju inte klar med körlektionen förrän typ fem över halv 3. Ah, ne men då var det bara att ringa tillbaka och boka om. "Finns det någon ny tid i veckan?" Nej, så klart inte. Får vänta till torsdag nästa vecka. Vilket innebär att jag kommer hinna bli "frisk" och sjuk igen innan dess. Hm. Jaja. Hoppas bara de kan göra något åt mig eller åtminstone åt min hosta!

buhuhuhuuuuuuuuu

fanifanih wfaojsnop mjafedspjnipmvcx paådsk, jgojfmbvl okjsirgkfbvdlspaokfjvdlpösofklvösäpofkgjbm!!!!!!!!!

Så känner jag för den äckliga, slemmiga, snuskiga förkylningen jag har och som jag har haft hela sommaren. Tyckte jag kunde slippa gå till läkaren, med tanke på hur det kändes sist jag gick därifrån.. Men ne, nu kan jag inte dra ut på det längre. Måste gå dit och få höra vad fan det är för fel på mig :( Vaknar varje natt av att det kliar som fan i halsen, så ligger jag och hostar tills jag blir så irriterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Hostmedicinen hjälper inte så det är liksom bara att stå ut tills det ger med sig. Vilket ibland kan ta ett par timmar! Nej, jag säger då det..


hfidsahfoh w49t0m84220wokfmgom mps,kfdmoasdm ogmdso prmnef dsojmeofdn oi BLÄ!

Host host

Är lite förvånad över mig själv.. Är jag hemma? På en lördag? haha. Nej, skämt åsido. Det är skönt att inte ränna på krogen varje fredag lördag. Var ju trots allt ute igår för att fira Hanna som fyllt 20. Hade riktigt trevligt, synd bara att vissa grejer hände.. Jag fick iallafall ett mysigt avslut på kvällen och en mysig start på dagen idag! :)

Nu sitter jag här schleten och trött och väntar på att spikeboy ska städa färdigt så att jag får åka dit och mysa, bortskämd jag blivit med sällskap om nätterna! Men det e bra bra, mm mm! (:

:*

Sådärja! Äntligen en vinst för kära VIK. 3-1 mot Skellefteå. Bra jobbat killar!!

Har egentligen inte så mycket mer jag vill få ur mig nu, mer än att det var en mysig filmkväll vi styrde ihop igår Jacob och jag :) Bra bra, mm mm. Snigg! Nu mår jag icke så bra dessvärre, magont, huvudvärk och så förstås förkylningen som vägrar lämna mig ifred, någonsin. Krypa ner i sängen och gosa med fårfilten? Jo, jag tror det. Gnatt!

Filmmys

Hold your breath because tonight will be the night that i will fall for you, over again.
Don't make me change my mind!


Brumbrum

Yay, dagen blev inte förstörd! Med andra ord gick körlektionen helt okej, bättre än jag hade trott. Är lite stolt över mig själv faktiskt om man får säga så :) Nu var det ju ingen avancerad körning utan det var mest en massa start och stopp, lite krypkörning och så men med tanke på hur läskigt jag tyckt att det är så känns det väldigt bra ändå! Ett yttepytte steg närmare körkortet, ja ett väldigt litet steg. Men man måste ju börja någonstans! :) Nu känns det faktiskt lite trist att min torsdagslektion blivit inställd, men kör om en vecka igen.. Åh, nu vill jag bara lära mig allt på en gång!!!!



Sunday bloody sunday

Ja, imorgon har jag min första körlektion. Känns både bra och inte. Kommer vara sjukt nervös och känner av det redan nu. Pirr pirr i magen! Men det ska nog gå bra... Eller ah, antingen kommer det att gå helt okej, då kommer jag vara jätte glad efteråt eller så kommer alltid gå fel och jag kommer sura hela dagen, haha (: Ska försöka släpa min feta röv till gymmet imorgon också tänkte jag, ska försöka mer än tänka, jag SKA gymma. Eller förresten, jag är ju förkyld. Cp. Ja, det var ju värdelöst.


Något som inte var så tokigt däremot var att få sällskap igen inatt. Fast den här gången var det inte meningen, vi skulle bara se på tv tills Putte var klar på krogen, men så somna vi. Så kan det gå, men jag klagar inte, absolut inte! ♥ 

Najjj, nu ska jag fortsätta se på Sagan om konungens återkomst, sen ska jag sova så att jag är fit for att köra bil tomorrow! Hjälp vad läskigt....

Sharing the night together

Jävla mensvärk, jävla förkylning, jävla... ne det var nog allt. Blev ingen vidare långvarig vistelse på krogen igår. Jag hade så himla ont i magen, blä vad det kan förstöra mycket! Men kändes bra igen då jag vaknade (klockan 7 imorse, haha) och fick ligga och se in i dina vackra blåa ögon :)


Jag kryper tätt intill..

19/8

Jaha, så är jag på väg att bli förkyld för 10000000e gången... Kul kul kul kul kul kul. Men det blir krogen imorgon i vilket fall som helst för att fira fina Jacob som fyller 20 idag! Grattis ♥

Och ikväll besöker jag Skallberget och min kära syster, vi ska se på rederiet (nostalgi!) och bara ha det gos. Låter som en bra torsdagskväll :)



Sova var det ja..

Har suttit på youtube i flera timmar nu och tittat på videos om illuminati... Hittade en väldigt bra "följetong". Alltså, fan vad man börjar fundera. Det är så jäkla konstigt, vet inte vad jag ska tro. Det är spännande på ett konstigt sätt, samtidigt som det är läskigt. Jag var tvungen att tända lampan, så obehagligt blev det. Ändå kunde jag inte sluta titta. Tänk om det är sant? Vafan.. nae, vet inte vad jag vill ha sagt egentligen.. Dags att släcka ner nu tror jag. Sluta tänka och börja sova.



SÅÅÅ nära!

Älskar hockey, älskar hur bra VIK spelar och jag älskar hur jäkla bra Daniel Sperrle är i mål!

Å det var så extremt nära en vinst, 28 sekunder kvar av matchen, det stod 3-2!!! Så tar de jäkla (förlåt) ryssarna ut sin dumme målvakt, får in en äcklig spelare till på isen och gör ett fult mål :( Så typiskt! Men kan ändå inte låta bli att le inombords, VIK spelar så jäkla bra och visar sån vilja att vinna, det är sjukt. kul att gå på hockey nären är såhär underhållande. Men nästa gång vill jag se en seger, deal?! :)

Det var förresten mycket roligt att lyssna på speakern under matchens gång också, han hade väldiga problem med att uttala ryssarnas namn, haha. Roligt roligt (:


VIK - Salavat Yulaev
3 - 3

Fortsätt simma, fortsätt simma osv..

Jag blir så irriterad på mig själv för att jag tillåter mig att vara så lat när jag egentligen tänkt släpa mig till gymmet. Trots att jag lovat mig själv att "Okej, imorgon SKA jag dit!" så är det så lätt att övertala sig själv att "Du, tänk vad skönt att ligga i sängen hela dagen istället" NEJ! Thess frågade mig igår om jag inte skulle kunna tänka mig att hänga med och simma idag.. Mjaa, tänkte jag. Om jag hinner! Tur för mig att jag fick tid för det var riktigt skönt att simma ett par längder :) Och nu kan jag somna med gott samvete ikväll! Fast hade nog inte haft nå problem att somna ändå med tanke på att jag gick upp tidigt idag för att gå på möte på af, men gah. Blir tokig, så onödigt så jag tror jag spricker! Var där i en halvtimme, så ovärt.

Jaja, blir förmodligen hockey med pappa ikväll. VIK möter något ryskt lag som tydligen ska vara jäkligt bra. Bäst för VIK att de visar vad de går för också, annars.... Ja. Annars går det nog inte så bra (:

Lille Jakob!

Ne, men jag cama väl lite med brorsonen då.. Haha :) Så söt, och oj så stor han börjar bli. Dags att åka dit och hälsa på snart känner jag! Får väl passa på nu när jag för en gångs skull inte är förkyld.


Happy x3

Såg Bröderna Karlsson på bio igår, filmen var ok men sällskapet var desto bättre! :) = Happy nr 1!!

När jag vaknade imorse så började jag tänka på den jäkla bossen i Super Mario som fram tills idag tyckts helt omöjlig att klara av. Började spela med tanken att "ne, den här gången tänker jag INTE ge mig förrän jag klarat den". Och de visade sig lönsamt, för nu klara jag den äntligen :D = Happy nr 2!

Sen så kommer vi till happy nr 3...... Rebecca har fått körkort!! Jag är så glad och så stolt över dig, och SÅ avundsjuk! :D GRATTIS GUMMAN! "Snart" är det min tur, och nu har du peppat mig ytterliggare lite till att köra på som bara den! :D





save tonight!

VIK-icebreakers matchen, det är vad jag kallar hockey! Bra hockey! Tänk om VIK alltid var så på och tänk om de alltid hade så många skott på mål. Fattades väl bara en seger dock, men det kändes ändå som att det räckte med att se att viljan fanns. Fan så jäkla bra!!

Kvällen avslutades rätt fint med, jösssessss.. Mållös. Ja, det är jag. Och highway man, som om det inte kunde bli bättre. Lycka! Lycka är det jag känner just nu, and it feels good :)

MAT

Trodde det skulle bli en sväng till hallsta igår, trodde det två ggr men ingen av gångerna blev av så hela dagen gick till spillo. Men blir en runda idag istället, lite käk och prat hos mormor. Gott, jag är hungrig! Sen tillbaka till stan för att färga håret hos Danniboy (:

Imorgon äre dags för stor-hockey, på lördag blire filmkväll och söndag bio(!) hihi :) Har något att se fram emot hela dan varje dag nu ett tag med other words!



Alltså... galet, sjukt, stört hur glad jag bliiir av de här. Blir så jäkla lycklig! :)

H-O-C-K-E-Y hockey!

En timme på gymmet, nu är jag död. Seriöst, hur otränad får man vaaaa? Jaja, har en liten stund på mig att vila iallafall, men sen blire HOCKEY. Lycka! Nog för att det bara är en träningsmatch men det ska bli skönt att komma tillbaka till arenan igen, nu inser jag hur mycket jag saknat det! Wululu. Fast ser väl mest fram emot matchen på fredag, tror den kommer bli galet bra!! (:


I spend my time just thinkin about you.

Why does it rain?

Kul att jag verkligen lyckades gå ut exakt då det började regna.. Kunde jag inte tänkt på att ta med ett paraply då jag gick hemifrån? Nu ligger jag här helt genomblöt, men har iallafall bokat 10 körlektioner nu, känns skitbra :D Har som mål att kirra körkortet tills jag fyller år, sen får vi se hur det går men det ger mig iallafall lite extra motivation :)

Dags för möte på w&b om en timme dårå, lite prat om helgen som varit samt helgen som kommer.. Hoppas det slutat regna tills dess!

:)


Wasssssssssssabi

Hade riktigt kul igår, trots att Jocke skapade dålig stämning, köpte för mycket dricka, tuggade glas och blev utslängd  ;) Haha, nej men det är så det ska va! I'm an orange, you're not me. There's an emo clown on tv!

Blir utgång även ikväll, känner mig lagom schliten men när man blir tillfrågad så är det ju faktiskt oartigt att tacka nej! :m Lite käk och en dusch, sen ska jag nog va på fötter igen! Puss och kram, ses på stan.

Aoutch!

SHIT, min stortå! Haha, jag dör. Vad fan har jag gjort med den? Den är dubbelt så stor som den andra och jag kan inte stödja på den utan måste "lyfta" upp den när jag går. Någon som har minsta lilla aning om vad som kan ha hänt?

Och som om inte tån vore nog så har jag världens träningsvärk i hela bena också, fast det är faktiskt en känsla jag saknat lite. Skönt att känna att jag äntligen varit frisk nog att röra lite på mig, även om det då inte gick så där jättebra igår!

Ikväll blir det utgånggggg me D J o C!

Whuamdäaläää

Har varit ut på en 3 km sväng med bror i skogen idag, det gick rätt bra att springa till en början, men sen fick jag problem med min förbaskade hosta så jag gick större delen av vägen. Men känns ändå skönt att ha rört lite på sig, även om jag är helt slut nu!! Haha. Blir skönt att koppla av på bion ikväll :)

Nu ska jag bädda rent i min säng och... hitta på något att fördriva tiden med tills det är biodags!

HAHA!

Sitter här och skrattar för mig själv. Var på toa nyss.. Det var inte det roliga bara så ni vet! När jag kommer ut i hallen så ser jag att pappa sitter på en stol i köket.... och sover! Haha.. Av alla ställen som finns att sova på i lägenheten så har han somnat på stolen! Soffan hade varit ett mycket mjukare alternativ, eller varför inte sängen? ;) Till och med min matta hade varit bekvämare än att sitta och nicka med huvudet, vilket man för övrigt får väldigt ont i nacken av. Haha! Pappa lilla, tur att jag fick liv i dig så att du slapp tillbringa hela natten i köket. Eller kanske var det planerat, du kanske planerade för att slippa gå så långt till frukosten imorn? Nej, det verkar inte så för nu har du krypit ner i sängen, gulle du! :) Sov gott!

3 augusti

Mitt rum är min fristad. Har spenderat så gott som en hel vecka här inne, med mig själv. Världen utanför har känts så otäck. Men imorgon ska jag komma ut, på riktigt. Först blir det staff möte på w&b, därefter hem till syster för lite kvalitetstid och sen ska vi äta middag tillsammans på bill och bob, mysigt! :) Torsdag kväll blir det bio, Inception, med Danni. Hoppas den är lika bra som ryktet den har omkring sig! :) På fredag blir det förhoppningsvis krogen för att fira en nybliven 20åring och lördag kanske krogen ännu en gång!! Fredag nästa vecka äre hockey som gäller, VIK-icebreakers, kommer säkerligen bli grymt! :)

I can't live, with or without you

Nätterna är värst. Jag vill inte somna, för jag vill inte vakna och inse att det inte är en dröm. Jag är tom, helt tom och jag kan inte förstå att det är så här det är nu. Försöker att vara stark, men det är svårt. Jag känner mig så jävla ensam...